Vores lille wonderland af en have

Ugen der gik…

 

Kender I det med ma tager ét skridt frem, og to tilbage? Det gik lige så godt, med sundhed, kost og træning, lige indtil jeg blev syg. De sidste 2 uger har været møg irriterende, med sygdom på alle mulige måder, og har sat mig tilbage igen – ÆV! Det betyder simpelthen så meget at være fysisk aktiv, jeg bliver helt deprimeret, doven og ugidelig efter sådan en omgang, fordi energien er pist væk. Men nu var det heldigvis bare en omgang der gik væk igen, intet alvorligt, bare pylleri. Der har med andre ord ikke været alverden at skrive om, da jeg også har udskudt tvoptagelser og hvad der ellers har været. Men nu er jeg i gang igen…

I går havde jeg besøg af skønne Charlotte Bøving, som er lægen i programmet “Hvad skal jeg dø af”, der kommer på DR2 senere på sommeren. I forbindelse med programmet får jeg tjekket gener, men også en sundhedstest af kroppen generelt, især fordi jeg er bange for kræft. Hun var så venlig lige at tjekke brysterne, når nu hun var her, og de var ganske finde, sagde hun. Charlotte er skøn, det må jeg sige, pumpet med energi og power – super sej!

Jeg har også været en tur forbi Haderslev, hvor Haderslev Erhvervsråd havde booket mig til et talkshow. Jeg nyder virkelig at komme ud til den slags, det giver mig så meget energi, især når jeg går så meget alene hjemme her i Kolding. Det giver mig også en bedre forståelse af, hvad det er folk gerne vil høre rundt omkring. Intervieweren her havde en her række med spørgsmål, men når jeg først får lov at fortælle, så kan det godt stikke lidt af. Skøn aften, skønne mennesker, som garanteret synes min Insta/blog tilværelse er helt på månen, haha… Men det er altså ikke til at komme udenom i fremtiden.

 

 

Og så er Hollie Nolia jo startet sådan rigtigt til ridning. Hold nu op hvor hun er vild med det, men det var jeg jo også i den alder. Kickie her er helt perfekt til hende, og det er lige før hun taler i søvne om den. Jeg forstår hende udemærket, jeg bliver også helt glad når lugten af hest møder os i stalden, og får da også lyst til at hoppe op på ryggen af en. Men jeg gider ikke at ride rundt i en ridehal, jeg synes det er skønt at ride rundt i naturen for hyggens skyld. Åhhh men hvorfor pokker har vi ikke plads til sådan en sød lille pony?

 

Jeg ved godt hjelmen skal spændes.

 

På mors dag var vi en tur hjemme hos olderne, hvor mormor ogonkel Henrik også kom forbi. Vi hyggede i solen, legede og fik dejlig sushi. Det er noget lettere at besøge dem oftere, når vi bor tættere på nu. Det tager to timer i bil, så sidder vi i udestuen hos dem.

Det er min mors billeder de her, som hun med stolthed redigerer i farver. Jeg troede der var noget galt med kameraet, det er der bestemt ikke, fik jeg at vide. Så deeeeeet.

 

 

 

Image Map

14 kommentarer

 • Malene

  Hej Mascha. Det er skønt at Hollie er startet til ridning, gik selv til det i et år men blev aldrig helt tryg ved det da jeg blev ved med at være lidt bange for de store heste. Red endda på rideskolens ældste og blideste kræ. 🙂 Børn behøver ikke få ALT fra starten, der skal også være lidt at kunne ønske sig i fødselsdagsgaver og julegaver. Mine drenge har også gået til mange forskellige ting og lige med undtagelse af badebukser og dykkerbriller til svømning så fik de en lækker og dyr ketsjer til badminton i julegave (købte en billig da de startede), fodboldudstyret fik den ældste også samlet sammen i gaver (på nær det han skulle bruge fra start). Charlotte er i øvrigt nabo til mine forældre i Varde. 🙂 Har aldrig selv mødt hende men mine forældre møder hende tit når de lufter hunde. 🙂 Håber du snart er helt på toppen igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi

   Omg hvem i alverden tror du er interesseret i at vide hvem der er nabo til dine forældre og om du har mødt vedkommende, hvor plat har man lov til at være, du er da helt ude i hampen.😱

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Er jeg den eneste, som ikke kan se billeder? Ser dem fint på front siden, men når jeg trykker ind på et indlæg, så er der bare blankt, hvor alle billederne skal være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Måske trænger du til at opdatere computer eller browser. Prøv en anden browser end den du bruger. Jeg havde selv problemet på min gamle computer, da jeg tændte den igen 🙂 Altså bruger du safari, så prøv chrome, eller omvendt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jette

   Hej Mascha hvor er jeres sofabord fra

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg kan godt se alle de skønne billeder. 🙂 Er på fra pc.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg kan godt se alle de skønne billeder. 🙂 Er på fra pc. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Paula

   Jeg kan heller ikke se billederne fra pc – kun på forsiden. Sådan er det med ca. halvdelen af de (mange)blogs, jeg følger. Men jeg har vænnet mig til, at jeg nu ved, hvilke jeg skal se fra telefon, og hvilke jeg kan se fra pc……. Jeg har også undret mig over, hvad forskellen kan være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg kan heller ikke se billederne – medmindre jeg slår min adblocker fra 🙂 Så måske billederne kategoriseres som noget reklame? Det er et noget jeg først har oplevet for nyligt, men hos flere forskellige blogs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skønt, at se Hollie til hest:-)
  Hun kommer til at få mange, mange fantastiske timer i stalden og ridehallen, men det ved du jo om nogen alt om:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Når nu I har sådan en stor have, så kunne I vel godt have en lille pony gående 😅😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kan heller ikke se billederne, heller ikke selvom jeg opdaterer 🙁 jeg kan også kun se dem på frontsiden som Samantha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Tak for svaret og kan se, at jeg ikke er den eneste, som ikke kan se dine billeder. Jeg bruger Chrome og har lige prøvet IE, da det er den eneste anden browser der pt. er installeret på min PC. Hellere ikke der igennem kan jeg se billederne. Min browser er opdateret, så måske det er værd at tjekke efter, om det måske er en opdatering i din kode eller hos webhost. Det er nemlig super træls at gå glip af billederne for os læsere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Jæger

  Hej. Hvor er den flotte sort/hvide lågkrukke der står på sofabordet fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lille wonderland af en have