Say hello to Miss GI Jane...

Sådan en “typisk dag”, hvis man kan kalde den det…

 

“Nå Mascha, hvordan ser en typisk dag så ud for dig?”, det er virkelig svært at beskrive en typisk dag for mig, da langt de fleste er meget forskellige, og fordi jeg sjældent ved hvordan næste måned ser ud. Men det har jeg det rigtig godt med, jeg bryder mig slet ikke om at have faste rammer eller aftaler langt ude i fremtiden. Langt uden fremtiden er 3 mdr. for mig. Der er ikke noget mere stressende end at skulle planlægge noget et halvt år i fremtiden, eller ligefrem planlægge en ferie eller rejse hvor jeg binder mig til noget. Der kommer bare altid et godt job ind fra højre, når jeg har booket noget. Og ja, man kan bare sige ned, men hvis det er et virkelig fedt og spændende job til en halv årsløn, så er det godt nok også svært, for igen aner jeg jo ikke om der overhovedet kommer flere jobs. Det er også en del af at leve som jeg gør. Heldigvis har Hollies far, Nicolas, det på samme måde, ellers ville det være svært at forstå hinandens prioriteringer og valg som deleforældre, men der er vi helt i sync og får det altid at passe, i overensstemmelse med vore nye familier, som jo er vant til noget helt andet. Det synes jeg de har taget rigtig flot imod, for det kan være lidt rodløst for nogen.

I mit liv skal der skal være plads til spændende eventyr, sjove jobs og skæve dage. Jeg kunne ikke forestille mig noget værre, end at vide, eller have en plan for, hvad jeg laver om 5 år. Jeg lever meget mere i nuet, og sådan har jeg det bedst. Jeg er bla. uddannet i butik, og det at have et fast job på den måde, at jeg vidste hvad hver dag nogenlunde indeholdte, også da jeg lavede radio, passer bare ikke til mig Jeg tror mange ville have det svært ved at leve så uforudsigeligt som mig. Defor har jeg også altid sparet op til perioder uden jobs, fordi der skulle være plads til at vælge efter min mavefornemmelse, og ikke efter det mest sikre valg. Det er bestemt ikke noget jeg har hjemmefra, hvor alting var meget mere i faste rammer og kasser. Og så var der lige mig, det pinke får.

Lige nu sidder jeg på Færøerne og ordner mails, tjekker op på nogle samarbejder, designs og den slags, i går var jeg til et sjovt arrangement hos GOSH, som er en lidt typisk aktivitet for os bloggere/influencers. Eller typisk vil jeg nok ikke lige kalde dagen i går, men det er meget i den duer, vi gør os. Nogle gange får man betaling for at deltage i den slags events, andre gange ikke, det er meget forskelligt. I går havde jeg et kamera med mig, det har jeg såmænd også i dag, da vi optager en ny sæson af Beauty Bosserne, og jeg hygger mig i den grad med det. Det er rart med perioder, hvor jeg har nogle kollegaer.

 

Og fortæl mig lige engang, hvordan har du det bedst? Er det i faste rammer og fast job, eller en loose canon som mig?

 

Jeg glæder mig til i dag, og i mens jeg føjter rundt heroppe, får I min dag i går i billeder.

 

Dagen startede kl. 05 hvor vækkeuret ringede, og turen til Hovedstaden blev med tog, hvor de serverer morgenmad og kaffe. Sådan kan jeg bedst overskue det, selvom der let kan gå noget galt eller være forsinkelser. Men da jeg er væk 4-5 dage, gider jeg ikke have bilen med.

 

Eventet jeg var inviteret til, og var en del af mit arbejde lige i går, var ude hos GOSH hvor jeg samtidig optog Beauty Bosserne.

Sættet her er en gave fra skønne Dea Kudibal.

 

 

Vi fik til opgave at lave vores eget makeup. Ikke noget der kommer i produktion, men som et sjovt indslag til eventet.

 

 

Hvordan tester man vandfast makeup bedst??

 

 

Der er jeg naturligvis den hjælpsomme type…

 

 

Efter eventet tog jeg direkte i lufthavnen, med kurs mod Færøerne, og nåede lige et FaceTime opkald til Hollie Nolia, som var til ridning sammen med Troels i går.

Jeg samler dagen i dag sammen, og håber I vil læse om mit lille eventyr hertil. Det er blot et kort visit, og jeg skal ud ad døren nu for at nå det hele…

 

Image Map

Næste indlæg

Say hello to Miss GI Jane...