HELT nede på jorden: Mine jyske Chanel sandaler...

I got The Solution… Like really!

Reklame Oslo Skin Lab

Jeg har sagt til Troels, at jeg synes vi bør have en form for kontrakt. Jeg investerer simpelthen meget i hans good looks, til det ville være fair at give det videre til en anden, hvis han dropper mig. Jeg synes da godt jeg kan kræve, at han ikke kan smutte før effekten af div. tilskud har aftaget, ik? Vi er hvert fald glade for den slags her i husholdningen, og jeg sætter også pris på at det altid er ham der husker de små doser, når vi er på farten – dem glemmer han ikke! Det er muligvis et vink meden vognstang, at han gerne vil jeg husker at tage dem, men jeg vælger nu bare at se det som ret praktisk.

Nu er det ikke fordi jeg ikke er glad for min krop, og man skal efterhånden være påpasselig med hvad man siger man er mindre tilfreds med. Men, nu faldt jeg over et gammelt magasin forleden, hvor jeg står i bikini, og hverken havde oplevet rigtig træthed eller en graviditet, da billederne blev skudt. Åhhhh Gud et andet liv jeg havde, ikke bedre eller dårligere, bare noget helt andet. Min krop så også ret anderledes ud, og sådan går det jo med tiden. Det hjælper hvert fald ikke noget at kigge tilbage, men jeg har erfaret at det er en god idé at kigge fremad, også når det handler om at forskønne sig selv, eller forebygge. Forbyggelse er virkelig et keyword lige her! Især med sommer i sigte.

 

 

Det jeg taler om er produktet The Solution, som er et anti-wrinkle collagen produkt fra Oslo Skin Lab, jeg indtager dagligt i pulverform. Jeg drysser pulveret i enten et glas vand, kaffe, på morgenmaden eller andet. Det er helt smagsneutralt og ganske enkelt at dosere, da det kommer i små pakninger jeg åbner fra dag til dag. Det gør det også nemt at havde med rundt, eller med til frokosten på arbejdet, hvis man er typen der er hurtigt ude af døren om morgenen.

Ét er at Oslo Skin Lab har en positiv virkning på rynker og alderstegn i ansigtet, som jeg tidligere har fortalt. Men når du indtager det på denne måde, at det drikkes, er det jo hele kroppen der får gavn af kollagenet. Jeg har allerede forklaret hvordan jeg ruller, masserer og smører mine lår i forskellige produkter, for at få sommerklare ben. Altså udover jeg træner og spiser sundere. Men en  af de ting der også virker på cellulite, er The Solution fra Oslo Skin Lab. Det er jo hele tre ting, herhjemme. Mit ansigt, Troels og mine lår… Whats not to like? Jeg har sågar givet det til min veninde Signe også, fordi hun længe har ville prøve det.

 

 

Facts: The Solution indeholder ingen tilsætningsstoffer, og der er dokumenteret effekt på de ingredienser Oslo Skin lab bruger i deres produkt. Det er bevist gennem dobbelt-blindet test hvor studiet var randomiseret og placebo-kontrolleret. 114 testpersoner (57 kvinder i hver gruppe) i alderen 45-65 år deltog. Huden (rynker og appelsinhud) blev objektivt målt på alle, før de startede behandlingen, samt efter 4 uger og 8 uger. Jeg kan kun tilslutte mig begejstringen da jeg selv ser forandringen, og har flere veninder der har det på samme måde.

 


 

Hvis du vil med på vognen…

 

Du får 60% rabat på den første pakke, og derefter 30% med min kode: MASCHA60

Hvis I klikker på et af mine links, så behøver I ikke indtaste rabatkoden. Den er tilføjet automatisk.

Bestil The Soultion – Anti Wrinkle Collagen her

 


 

De fleste af os kender nok, mere eller mindre, til at have noget vi ikke er begejstrede for eller usikre omkring. For mit vedkomne er der sket meget på den front de sidste par år, og selvom det kun kræver en bikini og noget sol, at have en bikinikrop, så kender de fleste af os nok også til, at det er så fint at alle andre tænker sådan… Jeg gør bare ikke. Jeg er med andre ord, ikke ligeglad, og gør jeg det her, så gør jeg da noget. Noget mere hvert fald. Jeg vil simpelthen ikke står på min 40 års fødselsdag og være utilfreds med noget, det nægter jeg! Jeg har 3 mdr…

 

 

Kiss me baby…

 

Image Map

14 kommentarer

 • Lykke

  Tror vist ikke du skal være utilfreds med noget som helst søde Masha 😜 Du kan klappe dig selv på skulderen, når du runder…. Du holder dig fantastisk og har sgu gjort det godt ! ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PERNILLE

  Du kan blive 40 år med ro i sjælen. Kærligheden er fundet, du gør noget for dig selv og din krop og du har nye sandaler :-D…. Whats not to like!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Du ser skøn ud… men det gør den musli godt nok også – hvor har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Der står Coop på den, ved ikke hvor Troels har handlet 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Bedste blir lidt træt 😕. Der er andet i verden end at se godt ud. Håber du ser mere på de indre værdier, det er dem der tæller. Jeg ser rigtig meget at I elsker hinanden, men lad nu ikke alt det ydre ødelægge det. Den nye stol fik så plads i champagnestuen😊.Elsker at følge dig, dog er livet ikke kun skønne nye sandaler og brocher. Håber virkelig ikke alle tager dette negativt. Men et helt liv på godt og ondt sætter lidt tanker i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Hvor er det første af billederne stemnings fyldt og smukt, lige til Bo Bedre – og den meget omdiskuterede stol er lige i øjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  hej Mascha
  du har nævnt at du har fået pigmentforandringer og solskader, hvad gør du ved det ? er det din skin roller der hjælper mod det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvad koster det efter de 28 dage ? Skal man betale 199 per måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Oslo Skin giver ingen synlige forbedringer og har taget pulveret hver dag i 2 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kanon produkt – jeg tager det selv og synes da der er en fin effekt, selvom min mand overhovedet ikke kan se forskel;-)
  Måske skal han bare have briller??
  Ja, det er vigtigt at investere i fremtiden, for alting kommer til at hænge mere og mere som tiden går(sagde en på 56 år) og det du sætter gang i nu, det forebygger bare bedre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELT nede på jorden: Mine jyske Chanel sandaler...