Sådan en "typisk dag", hvis man kan kalde den det...

Derfor var det vigtigt for mig, at besøge Færøerne

 

Nåhhhh hvem har den største plakater, hva’ drenge? Min tur til Færøerne gik så godt, at jeg nu har fået nyt færøsk navn, og stiller op for skønhedspartiet – stem på mig!

Jeg troede først de havde stavet mit navn forkert, men det er simpelthen sådan man bøjer mit navn deroppe, det er ret sjovt.

Årsagen til min tur til Færøerne var, at mine Mascha Vang selvbrunerprodukter sælger rigtig, rigtig godt deroppe, og udmærker sig på indeks og engagement fra butik og personale. Derfor ville jeg, sammen med min partner Mads, gerne op og se Matas butikken i Thorshavn, for at se hvordan mine produkter bliver præsenteret og hilse på personale og kunder. Og kunder var der mange af! Personalet havde arrangeret det så fint, og stillet så pænt op i butikken med mine forskellige varianter, keyhangers, bobler og en masse lækre goodiebags som jeg delte ud til besøgende i butikken. Det er dejligt at møde folk der er så begejstret for mine produkter, og som også følger med i mit liv fra den afstand.

Det væltede vitterligt ind med mennesker, og samtidig optog vi også Beauty Bosserne, da man jo i programmet følger mig, for bla. at se hvordan mit liv og arbejde hænger sammen. I mens holder familien derhjemme miniferie med ekstra fridage, som jeg af gode grund ikke kan være med til, fordi jeg som selvstændig har jeg nogle skæve arbejdstider. Lige nu sidder jeg på et hotel i København, og skal på optagelser om lidt. Det ér altså ikke kun pinke bobler og tjubang det hele, det er en virksomhed der skal drives, men derfor kan det jo godt være sjovt samtidig.

 

Det var et hektisk døgn, og derfor deler jeg dagen op, da nogle af oplevelserne bør stå alene.

 

 


 

Mascha Vang serien er svanemærket og allergimærket, og har sågar vundet en fin pris ved Allergi Awards, for at være meget allergivenlig. Derfor har Forbrugerrådet Tænk Kemi, også givet alle mine produkter den bedt mulige kemibedømmelse, “A-kolbe”, dvs. uden uønsket kemi. Derfor kan du også som gravid bruge dem, og solbeskyttelse produkterne kan anvendes på børn også.

 

Du kan købe serien HER

 

*Henvendelser, spørgsmål og reklamationer bedes rettes til: info@maschavangserien.dk

 


 

 

Det var nogle virkelig lækre goodiebags, vi havde sat sammen til de besøgende.

 

 

Image Map

10 kommentarer

 • Elizabeth Olsen

  Hej Mascha
  Tak for altid dejlig læsning…
  Hvor kan jeg få fat på din keyhanger???
  Knus en trofast fan gennem mange år 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Wied

  Er usikker på om det er her jeg skal skrive denne slags spørgsmål….. men hvor er din kjole/tunika fra? 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Stort tillykke, må sige, at du gør det godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vi er lige kørt forbi Kolding storcenter, sønnike siger, at de da burde hænge valgplakater op på den store bare væg over indgangen. Så kan man rigtig se den. Og MASCHA – det er da det perfekte spot til dit fine lyserøde banner. Wow – det vil pynte 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvad indebærer det egentlig, når en vare er svanemærket ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Leonora

   Marianne. Det er Nordisk miljømærke for produkt som er ikke en fødevare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Flot skilt 🙂
  Og der er jo dejligt på Færøerne 🙂
  Det er så positivt at dine produkter sælger så godt deroppe. De har ikke så meget sol, så forstår godt hvis de er vilde med din selvbruner 🙂
  Jeg har selv boet op for toppen ved Thorshavn og nyd Færøerne en god tid.
  Ønsker dig et godt salg fremover og en god weekend nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool! Du er og bliver så cool og en kanon rollemodel❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Selvfølgelig bruger færingerne masser af selvbruner, egentlig indlysende😁😁 Jeg bruger også altid din, så det forstår jeg sagtens. Selvom jeg stadig ikke kan få mine fødder jævnt brune, suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan en "typisk dag", hvis man kan kalde den det...