I form: Sådan og så meget træner jeg

Ugen der gik i Kolding…

 

Er det lige en lækker søndag, eller hvad? Jeg ligger oppe i sengen med døren åben, lytter til fuglekvidder og snager rundt på IG og læser søde beskeder jeg får i min inbox, som jeg beklageligvis ikke altid får svaret på. Man hører så meget om den hårde tone der er på sociale medier, og jeg blev den anden dag kontaktet af en journalist der spurgte om jeg modtog meget had og trusler den vej. Jeg måtte heldigvis skuffe ham. Min inbox flyder over af kærlighed, grin, hygge og sammenhold. Tænk jeg er så heldig, at så mange vil mig det godt, det er da dejligt – I er dejlige. Tak!

Det har været en god uge, hvis jeg lige cacher up her inden den rinder ud. Jeg har haft nogle rigtige gode møder her i Kolding… Jeg er så heldig folk kommer til mig, selvom jeg er flyttet helt herover. Lanceringen af skokollektionen jeg har designet bliver aaaawsome! Så overvejer jeg en spændende investering, rent arbejdsmæssigt, som mange af jer vil elske og få god gavn af. Selv ville jeg elske at have gavn af en lejlighed i København og har også været på udkig, men man kan for pokker ikke købe en uden at skulle bo der. Så skal jeg købe en sprit ny lejlighed udenfor byen som ingen bopælspligt har, men jeg vil jo have en lige inde midt i Kbh k, andet har ikke rigtig interesse. Aaaarghhh det driver mig til vanvid, for jeg savner så meget en base derovre. Var til fødselsdag hos min skønne frisør og veninde Signe Eflund fredag, og det stak sgu lidt i hjertet at skulle derfra igen. Det må ikke misforståes at jeg ikke elsker vores nye liv her i Kolding, jeg vil bare gerne have lidt af det hele.

 

 

Så er jeg også kommet rigtig godt i gang med træningen, det er så dejligt! (læs indlæg her) Det var derfor også med nogenlunde god samvittighed vi tog ud og delte en pizza og drak champagne, inden den stod på bajere og GT’er, til en af de andre piloters kones 30 års fødselsdag i går. Derfor vi stadig ligger i sengen, forståes.

 

Outfit: Jakke, Zara (fra forrige år) / t-shirt, Karl Lagerfeld / nederdel, Ravn / støvler Christian Louboutin / taske, Chanel

 

 

Det var også ugen hvor Troels endelig fjernede sit skæg. Hurra! Det endte med at ligne lidt Hr. Weises skæg, og det var som om jargonen og det løftede øjenbryn hjemsøgte Troels lidt mere end godt var, så det var med at få det fjernet inden det sad for godt fast. Han blev stolt nr. 2 ude på eskadrillen… Jo, de har simpelthen en konkurrence kørende, som er en stor æressag for dem. Mads Christensen, blærerøven, har sågar bedømt og kommenteret på de forskellige udgaver.

Kan I se hvad jeg mener…? Liiiige kæk nok, ik’.

 

 

Næste uge skal jeg optage noget meget meget spændende tv til DR, som måske kommer til at betyde en del for mig og mit liv. Det skal sendes efter sommerferien, men optages nu. Det minder mig om at jeg er nødt til at finde noget tøj i morgen, jeg kan have på i fjerneren, for har absolut INTET jeg ikke har brugt før. Intet! Så skal jeg en tur til Odense på OUH med Legeheltene og forhåbentlig bliver det muligt at tage en tur til København til nogle pressedage på de forskellige pr bureauer der holder det – det er bare en lidt kringlet uge desværre. Det gør det ikke lettere at DSB er ved at lave noget, så togturen næsten er dobbelt op i tid. Men noget der bliver spændende er den hypnotisør jeg har booket tid hos, det glæder jeg mig til!

 

God søndag til jer ♥

 

 

 

 

Image Map

16 kommentarer

 • Sanne

  Der findes da lejligheder midt i Kbh uden bopælspligt Mascha – sådan en sku’ da ikke være så svær at finde. De fleste af alle de nybyggede lejligheder der skyder op er uden bopælspligt, men sandsynligvis er det sværere (eller umuligt) at finde en gammel herskabslejlighed med sjæl. Jeg er helt sikker på at det er muligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Jo jeg kender alt til det med at være splittet ml flere steder.
  Mit smukke hus er sat til salg i Horsens, mens jeg og ungerne er flyttet sammen med vores mand/far på hans gård 92 km mod syd. Hver gang jeg er i huset, bliver jeg både glad og uendeligt ked af det ❤️
  Livet på gården er ikke dårligt – det er bare anderledes og har flere gode ting.
  Men splittelsen er stor og svær 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  København K og lige ved kanalerne er der lejligheder uden bopælspligt… Vi har en selv ved Overgaden Neden Vandet 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla S.

  Billedet af dig i fuld figur, kan godt lede tanken hen på billedet af den unge prinsesse Diana, hvor hun står i modlys iført en sommernederdel.
  Dog knapt så afslørende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ester

  Hej Mascha. 🙂 Må jeg spørge hvor den fine nederdel er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Promoting online is a best exemplory case of an internet money maker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Hvor er det en skam at du får alt det fedt mm sprøjtet i dit ellers kønne ansigt, det ligner efterhånden alexandras og linses kunstige ansigter. Kig i spejlet og hold en pause. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hvorfor Randi hvorfoooor skal du komme med sure opstød ? Jeg begriber det ikke.
   Desuden tror jeg slet ikke at Mascha får noget sprøjtet i ansigtet, og selv hvis hun gjorde, så har du ingen grund til at kommentere, sådan som jeg ser det. Hvorfor har du behov for det? Hvad er der der får folk som dig til at sige så upassende ting ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ved du hvad, jeg synes du er rigtig rigtig tarvelig. Jeg får ikke sprøjtet fedt eller filter ind – men hvis jeg gjorde, ville jeg slet ikke bede om din mening. Din kommentar går mig ikke på, hvilket jeg forestiller mig er meningen med den. Jeg ville i øvrigt elske at ligne Alexandra – hvordan ser du selv ud?? Det er kun små mennesker der skriver som du, det er synd for dig. Jeg er glad for hvad jeg ser i spejlet, og er jeg ikke, så ændrer jeg det bare… Meget længere er den ikke.

   Hej hej, du behøver sket ikke følge med her, du er ikke super velkommen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guri

   Ej, hvorfor skriver du sådan. Det ef altså rigtig tarveligt. Synes på ingen måde, at man kan tillade sig at skrive/tale sådan. Ville du f.eks. give en af fine kollegaer sådan en kommentar hen over frokostbordet eller, mens I ventede ved kaffemaskknen. Forhåbentligt nok næppe. Faktisk meget uforskammet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hejsa
  Jeg så et sted at du nok skulle have hjælp til a t gøre haven forårsklar, jeg kan bare ikke finde det.
  Må jeg anbefale kaj ryom, han har lavet vores indkørsel super flot til en god pris som ingen andre kom i nærheden af, han er fra området og han har lige i går vundet prisen som årets anlægsgartner. Super mange tak for en dejlig og inspirerende blog, jeg elsker at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guri

  Håber at det lykkes for dig mht lejlighed i KBH. Træls at du rammes af bopælspligten. Øv øv. Kan såååå godt forstå dig. Er selv flyttet til det jyske ( Faktisk hæg på Kolding) for 1 år og 10 måneder siden. Til dags dato den værste beslutning jeg har taget i mit liv. Ever. Har ondt i maven hver dag. Det er så svært for at forstå, men KBH er bare mig og mit. Jeg elsker højhusene, støjen og de store veje. Jeg mener, hvad kan også være bedre end at kigge ned gennem en stor flersporet vej og så kunne tælle til + 7 lysreguleringer. Nej, vel! Intet kan måle sig med det. Det er som at se et smukt pyntet juletræ, på selveste juleaften. Med andre ord tæller jeg dagligt ned til jeg kan vende tilbage. Som det ser ud, har det dog lange udsigter pga børnene.

  Nu skriver jeg bare noget, som jeg intet ved om. Kan man ikke købe en lejlighed som forældrekøb eller kan man evt. købe den i firmaregi, og så leje den Af firmaet , de dage du/I der. Dec kan man sikkert ikke. Blog en tanke. Anyway, send mig en tanke, næste gang du står midt i KBH, og har fornøjelsen af at beundre de store lyskryds, og al den energi, der suser forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ohhhh jeg KENDER DEN DER FØLELSE!!! 😩🤩🤩🤩

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I form: Sådan og så meget træner jeg