Påskedagene har stået på snaps, spa & bio, so far...

Så kom der gynge i magnoliatræet

 

Der kommer forholdsvis mange billeder af mig i en gynge lige nu, men det er altså det her, jeg forestillet mig siden vi så huset første gang. En gynge under det store smukke magnoliatræ i fuld flor. Troels har i samme rum tid frygtet det.

Og så kom dagen. Træet blomstrede så smukt i går, og da jeg ved det kan afblomstre inden vi har blinket med øjnene, og Troels er på døgnvagt i dag, så kunne det kun være i går eftermiddags den kom op. Kan I lige se vi missede det, uha uha. Særligt én fik travlt med at få stiger og reb ud i haven, så husfreden kunne sænke sig. Det var også så heldigt at naboen havde noget hvidt reb, for man kan naturligvis ikke bruge blåt reb til en hvid bloggergynge, i et træ med lyserøde blomster. Tsk, tsk, tsk. Det blev hvidt.

Se det er jo sådanne små hyggelige projekter man kan lave sammen i haven. Jeg har foreslået at det næste bliver at fange en masse sommerfule, som jeg kan slippe fri fra et syltetøjsglas ved næste billedmulighed her i gyngen – is that too much?? Nej vel.

Men nu skal I altså se det fine spot, det bliver meget bedre til sommer når alt er sprunget ud, naturligvis. Og tak til verdens mest tålmodige mand. Og ja, han var oppe på stigen for at få billederne gennem blomsterne.

 

 

Der er en ret stejl skråning hvor træet står, hvilket bare gør det mere eventyrligt, og med god udsigt til åen nederst i haven. Her er intet mindre end fantastisk. Jeg sidder her faktisk i skrivende stund og nyder fuglekvidder, meditationsmusik, solen og duftene, imens jeg sidder med min computer. What an office.

 

 

Tá- daaaaa….

 

Image Map

Næste indlæg

Påskedagene har stået på snaps, spa & bio, so far...