Nu med huller i ørene!

Påskeæg i form af rabatkoder til påskeshopping…

 

Annonce Cocopanda

Så er der påskeæg til mor her. Ungerne har fået, så det er vist på sin plads, at jeg også har lidt at dulle mig op med til den forestående påskefrokost. Jeg har fundet mine favoritter hos Cocopanda, som jo har et kæmpe udvalg af… Alt jeg nærmest ikke anede jeg manglede.

 

Der er lige nu påskesalg med 20-60% på næsten hele shoppen!

 

Jeg har længe gerne ville prøve produkterne fra Isabella Löwengrip, som er en stor svensk blogger, og jeg vil sige de bestemt ikke skuffer. Udover de er pæne på hylden, så er de gode og har nogle skønne dufte – og gode størrelser. Jeg kan godt lide at have en lille hårspray med i tasken, hvis jeg er på en dagstur til kbh og skal rundt til møder, og denne her er altså lidt finere end mange af de helt små. Jeg er fan af produkterne. Og så er hun bare en top cool lady, hende der laver dem, det måtte prøves.

 

I kan finde alle mine favoritter her.

 

 


RABATKODER

 

Du får 10% rabat med EAMA10 og gratis fragt med EAMAF

 

 

*Gælder ikke ByNoor, Herman’s Professional, Anastasia Beverly Hills, Laura Mercier, Olaplex, Pollution Free, Sigma, Swiss Clinic, M2 & The Ordinary.

*10% Moroccanoil, Ole Henriksen, Yves Saint Laurent, Fusion Beauty, Beauté Pacifique & Lancôme.

*15% KMS California, Exuviance

 

Koderne er gyldige fra d. 15. til d. 30. april – en gang per kunde – det er kun muligt at bruge en rabatkode per ordre.

 


 

 

Mine andre favoritter er bla. en kropsolie uden duft, der ikke går ind og generer min parfume, det kan godt blive lidt for meget og for forvirrende. Jeg er mere til olie end creme på kroppen, da jeg synes jeg bliver mere blød og lækker af det. Det får jeg hvert fald at vide. Men det er jo ikke fordi jeg ikke dufter af noget, jeg fik engang denne White Tea duft fra Elizabeth Arden i en goodiebag, i ministørrelse, og var virkelig glad for den, så den skulle lige med i puljen. Det er godt at gå ind i foråret med en ny duft. Det er hvert fald en god undskyldning for at få en ny på hylden hver sæson.

Butter Bronzeren er en genganger, fordi jeg har brugt den helt op den jeg havde, og nu prøver jeg blussen også. Og ved I hvad… Det er lige nøjagtig et år siden vi var på Bahamas, så var da nødt til at have denne Bahama Mama, ik. Hold op en fantastisk tur, nok den bedste i mit liv. Den glemmer jeg aldrig.

 

I kan finde alle mine favoritter her.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Nu med huller i ørene!