En dag som Legehelt...

Nu med huller i ørene!

 

Se nu lige hvad der er sket… Én har fået huller i ørene. Det skete på dagen da, Hollie Nolia blev 6 1/2 år.

I mange andre lande, får pigebørn skudt huller i ørene langt tidligere, faktisk imens de er helt små. Det gør vi ikke i Danmark, for her må man jo rent ud sagt ikke en skid for nogen. Og helt ærligt, så er den eneste grund til hun ikke fik den som helt lille, at jeg ikke orkede shitstormen. Og det fortryder jeg så inderligt i dag. Den skulle jeg ha’ taget med oprejst pande, for så havde jeg skånet min pige en hel del.

Jeg har glædet mig til den dag hun kom og sagde hun ville have huller i ørene, og uanset alder, ville jeg ikke have nægtet hende det. Jeg har sågar forslået det flere gange, hvor hun har sagt nej. Men der var heller ingen vi kendte, der havde det. I den gamle skole var der ingen der havde huller i ørene, mindes jeg, men da vi flyttede til Kolding var det noget helt andet. Her har stort set alle i klassen huller i ørene, og det har pigerne hun går til dans med også. Jeg blev meget overrasket, for jeg følte virkelig det var forbudt på sjælland… Men sådan spiller klaveret sgu ikke i provinsen, halleluja for det.

Vi har mange gange talt om at alle de andre havde det, og en dag hun kom hjem fra dans, var beslutningen åbenbart taget. Hun ville have huller i ørene, som de andre piger, NU! Jeg løb ind på værelset ved siden af og skreg af jubel ned i en pude, og hoppede lidt rundt af glæde – jubiiiii. Så kan I fandme tro vi kunne komme afsted til storcenteret dagen efter, længere behøvede der ikke at gå.

Vi så nogle Youtube videoer for lige at være sikker på hvordan det foregik, og for at være sikker på at både lysten og modet stadig var der. Det skulle naturligvis være hendes helt egen beslutning, når det sker i en så “sen” alder. Der var ikke noget at gøre, den bestemte dame var klar og lavede rejehop hele vejen hen til butikken. Hun var spændt og stolt. Altså lige indtil hun kom op i stolen…

Nu om dage gør man det, at man skyder begge huller i på samme tid. Og hold fast i det, det er meget meget dumt kun at få ét af gangen. Hollie Nolia begyndte at græde og var bange for det gjorde ondt, og så udspillede sig et sandt mareridt for hende, mor og samtlige kunder og forbipasserende. Hun VILLE have dem i, men var simpelthen så bange. Jeg prøvede at tale hende fra det, fordi jeg syntes det var synd hun havde det sådan. Jeg prøvede sågar at tage hende ned fra stolen, men hun nægtede at slippe og jeg havde ikke kræfter nok til fysisk at håndtere hende – hun VILLE have huller, og sagde ting der slet ikke bør gengives her! Kort fortalt, så fik hun endelig det ene hul, og turde ikke få et mere. Hun var pave stolt, og det gjorde det jo heller ikke bedre at Emilie også fik huller, samme dag. Wow nogle stolte tøser vi havde. Mor, hun var udmattet af at se sin pige sådan. Sikke en vilje!

Men men… Henover weekenden samlede hun mod til det andet hul, og vi tog turen igen mandag, hvor vi havde talt det hele igennem på forhånd, for jeg kunne ikke klare endnu en omgang med så bange, og dog viljestærk, en pige. Aftalen var klar, lige indtil hun igen sad i stolen. Jeg vil skåne både hende og jer for detaljer. Vi endte med at opgive efter en rum tid, og jeg bar hende sprællende ud i bilen, selvom hun et par gange stak af fra mig, og løb retur til butikken. Jeg var helt bange for folk troede jeg gjorde hende ondt, og jeg gjorde sikkert mange ting forkert, men hun ville utrolig gerne… Trods modet svigtede. Hold nu fast hvor havde det været meget lettere at gøre det da hun var lille, og ikke skulle dette igennem. For hendes skyld. For selvfølgelig vil hun da have huller i ørene. Der fejlede jeg som forælder, fordi jeg ville skåne mig selv for forargede fremmede. Det er vitterligt det, det har handlet om… Og så kan I blive lige så sure I vil.

Det skal nævnes, at hun også havde tryllecreme på.

Da vi kom hjem tog vi en break, jeg kørte ud til noget andet jeg skulle, og hun hægtede sig på Troels. Uden jeg havde noget med det at gøre, tog de sammen derud for tredje gang, og fik lavet det hul uden problemer på 5 min. Det er bare ikke altid en god idé at mor er med til den slags, åbenbart. Jeg havde seriøst ondt i maven i flere dage efter, og kan næsten ikke få mig selv til at tage i centeret igen. Personalet var yderst tålmodige og så søde, og oplever den slags hele tiden, siger de. Det var nok bare for at trøste os.

Men nu er der huller i ørene, og hun er SÅ pave stolt.

 

Har jeres børn huller i ørene, og hvornår fik de det?

 

 

Image Map

176 kommentarer

 • Simone

  Jeg reagerede på samme måde som Hollie, da min mor tog mig ind for at få huller i ørerne, da jeg var 6 år. Der gik flere år inden, jeg fik hullet i det andet øre. Min mor bliver stadig forlegen den dag i dag, når hun render på ekspedienten. Jeg husker intet af episoden selv – og det er måske også fint nok 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Så fint. Her er der også snak om huller i ørerne. Den ælsdste på snart 9 år vil absolut ikke have huller i, men den yngste pige på 7 bliver ved med at snakke om det. Hun skal helt sikkert have lov. Vi har ligesom jer snakket om hvordan det foregår og set videoer og hun er stålsat på at skulle have lavet de huller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej
  Jeg tog med min blomster-datter, som idag er 20 år ( da hendes mor og far ik turde)🤣🤣 hun var 4 år, hun blev lidt forskrækket efter første hul, men jeg lokkede med en kæmpe is og en tøse-tur, bare mig og hende. Jeg var selv 1 år da jeg fik huller i ørene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Clara fik det, da hun var 5 år. Det var et ønske fra hun var 4, men vi havde aftalt, at grænsen hjemme hos os er 5 år. Hun fik dem skudt i på samme tid og det vil jeg klart anbefale alle. Så er det ligesom overstået. 😄 Idag er hun snart 7 år og er lykkelig for hendes huller i ørene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hindby

  Hold da op en tur, I har haft😂😅 Sejt, at det lykkedes. Min datter var syv år, og netop, som 11-årig, fået hul nummer to i det ene øre – sonden første i klassen🙈 Tankerne om, hvad andre tænkte, strejfede mig et kort øjeblik, men de blev hurtigt smidt langt væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min datter fik det her da hun var 3 år. Og det er så meget nemmere i mens de er små og ikke forstår det, så hun tog det bare i stiv arm. Og ved godt man ikke vil have de får dem i mens de er så små men for deres egen skyld er det bedst og det er nemmere at holde rent i mens de er små hvor de ikke er bevist om det og render og piller i det hele tiden. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Vores datter har næsten lige fået hendes huller i ørene, hun er 6 1/2 år og har samlet mod lidt tid. Vi havde en god snak om at det gjorde lidt ondt at få dem skudt i, men at det ville gå hurtigt over igen. Hendes far nev hende i øreflippen så hun kunne fornemme hvad der var i vente. Hun fik skudt begge i på en gang og var pavestolt bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Tofte sørensen

  Min datter var 5 år, hun havde plaget om det siden hun var 4.
  Hun fik skudt begge i på en gang og det kan klart anbefales, nu er hun 8 og det er sjældent hun har øreringe i 🤣🙈.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Ida var 5 da hun fik huller i ørene, og hun kom selv og sagde at nu ville hun gerne. Hun fik skudt en i af gangen og hun sad bare lige så stille i stolen indtil det var overstået. Og sagde bagefter – var det bare det.? 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  jeg synes det er HELT fint man venter til de selv ønsker det. man skal ikke skåne dem for alt jo. 😉

  min datter fik det da hun blev 6 år. 🙂 de skød et af gangen. 🙂 vi havde forberedt os med you tube. også dem hvor de skreg 😉

  det var hendes far der tog med. det ville hun have. hun sagde ikke et pip overhoved. og de fik en is ved søen bagefter. 😍

  derefter har hun så mistet nogen stykker. og værst har været da hun har presset låsene helt ind så de var vpkset i ørene. fuck mand. det var slemt. og forstår ikke jeg ikke har set det.
  men nu har hun fået nogen der ikke kan gå galt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Vindfeldt

  Min datter var lige næsten 2 år da hun fik lavet huller i ørerne. Vi var på ferie i Cancun med nogle mexicanske venner og lige der besluttede vi os for at det skulle hun have. Nu er hun 3 år, og ELSKER hendes øreringe!! Bare snakken om at de skal pilles ud, nix, kommer ikke til og ske. Hun er så mega stolt over dem.

  Jeg har en niece på 7 år. Og min søster har spurgt hende så mange gange, om de ikke skulle tage ud og få lavet huller i ørerne og finde nogle flotte øreringe, svaret var altid det samme, nej mor.
  Men på hendes 7 års fødselsdag, gav jeg hende nogle øreringe med hendes navn på, også skulle vi afsted med det samme og få lavet de huller til øreringene ❤️ Det tog 2 min og hun var så sej. Jeg er den stolteste moster til min niece 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min datter fik sine huller i ørene da hun var 6 år, for hun var lige startet i 0 klasse.. vi havde samme tur som du havde og til sidst tog hendes far med og vupti have hul hul nr 2… og den dag idag er hun 14 om 10 dage og har 6 huller i ørene… 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Min datter var 9 mdr da hun fik lavet og jeg er glad for jeg gjorde det dengang 😍
  Nu er hun 21 år og er glade for dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min datter er 5 år og har det ikke. Hvornår hun skal have det ved jeg ikke. Da den 2 år ældre kusine fik det for et lille år siden spurgte hun, må jeg også få huller i ørene. Jeg må helt ærligt sige at jeg ikke har så meget mening om det. 😄 MEN min datters far er modstander af det. Min datter har heller ikke nævnt det siden. Men hun får det når vi som forældre er enige om at hun skal have det og hun selv efterspørger det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • diana

  Hej mascha min datter var 1 år og det gjorde nemlig for at undgå frygten hos hende. Jeg har fået mange bemærkninger både positivt og negativt. Men syntes det var min bedste beslutning og har holdt hoved højt når det ikke ligepassede nogen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Min datter fik det da hun var 5 og fik hele shitstormen men heldigvis er jeg hendes mor og havde forberedt med videoer og endda også nivet hende i øret for liiiige vise det gjorde ondt ( pisse tarvelig mor iknow ) men hun klarede den til u g ! Og hun er så stolt af dem !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Da min den yngste var barn ville hun også have huller i ørerne. Okay, sagde jeg, men du skal være klar over at de bliver skudt i. Nu ved jeg ikke hvad hun havde forestillet sig, men i dag er hun 28 og har stadig ikke fået lavet huller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Fine lille pige ❤️ … du har så ret, er ved at kaste op over alle de hellige mennesker som tror de skal bestemme! I dag er det ordet “klimakrise” jeg ikke orker! Ikke fordi jeg er ligeglad, men fordi alle råber om det bare for at råbe 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Mine piger er 3 og 7 år og har ikke huller i ørene. Jeg håber der går lang tid før de ønsker det. Jeg synes ørene er pænere uden huller 😆 Jeg fik selv først huller i ørene da jeg var 26 år 😅🤣
  God påske 🐥☀️😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har ikke lige nogle børn. Men jeg fik det da jeg 10. Jeg blev ski også ked af det efter første hul. Men min mor fik snakket mig igennem det. Halleluja for en viljestærk mor ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene lange

  Jeg fik først huller i ørerne da jeg var ca. 13-15 år gammel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Her i USA er det HELT normalt at få det lavet når de er 3-4 MÅNEDER. Det er osse helt normalt at man får det lavet hos sin egen børnelæge. Så man er sikker på at det er ordnede forhold.
  Min datter er dog 2 år og jeg har ikke skænket det en tanke at få det lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise René

  Min datter fik det lavet som 7 årig (er i dag 10), da man mange steder først måtte når de blev 7. Hun tog det dog i stiv arm – undskyld Mascha! Men jeg husker selv at jeg som 5 årig blev hentet af min far i dagplejen (boede på landet, så gik i dagpleje frem til skolen) og insisterede på at få lavet huller i ørene. Min far kørte mig direkte til guldsmeden og fik det ordnet. Ikke så meget betænkningstid der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Det må alene være op til forældrene at tage stilling til, færdig basta!
  Folk skal stoppe med alt deres stikken næsen i andres ting og beslutninger! Alt deres navlepilleri og pegen fingre… gaaaab!
  Dejligt Troels tog over og at Hollie fik sit ønske opfyldt! Ofte er det bare nemmere når mændene tager over i de situationer, så kan børnene pludselig godt det hele🤣❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Leonora

  Personlig vil jeg aldrig mishandle min datters ører.. eller hvis jeg havde en dreng..ville jeg ikke omskære ham…. hvad andre gør med deres børn er deres sag. ..lav nu de huller hvor i har lyst…udstyr dem med cigaretter øl og kondomer…fordi det er moderne og alle gør det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Sammenligner du lige huller i ørene med en omskåring 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Leonora

   Jeg sammenligner intet.. men bevares alle gør det så skal man da self.gør det for ellers er man dårlig mor fordi man ikke har gennemhullet sin barns krop? Eller plukket øjnbryn eller udstyret dem med dyrt tøj? For self.man er dårlig mor fordi mam mener noget andet? Og huller i ørene gør en klogere og bedre menneske ik? Omg…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tror du skal gå en tur ud i det flotte vejr 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min datter fik huller i ørene som 5 1/2 årig og da havde hun spurgt med jævne mellemrum 1 år. Hendes far var slet ikke med på ideen og synes slet ikke det overhovedet skulle komme på tale. Ham fik jeg dog overtalt på et par aftener og aftalen var at hun på hendes første skoledag til sommer måtte få lov og den aftale blev godtaget i første omgang men pigebarnet blev alligevel ved med at spørge. En formiddag fik jeg ondt af hende da hun jo så gerne ville og herre gud. Om det var nu her eller når hun skulle starte i skole, gjorde ikke forskellen for mig så jeg sagde at hvis hun måtte for hendes far så måtte hun for mig og snu som hun er, spurgte hun ham unde ren eftermiddags lur, han sagde “ja”, vi kørte afsted og han sov en dejlig lang lur og da vi kom hjem, havde hun huller i ørene. De (i butikken) lavede dem heldigvis samtidig og selvfølgelig blev hun lidt forskrækket men ikke mere end hun var 2 meter høj da hun forlod butikken.
  Men hold nu fast, en masse kommentarer spelt forældrene har haft behov for at fyrer af i børnehaven og til min store morskab, var min datters kommentar: “man kunne også få en ring i navlen”. Det ventet vi dog med 😂 Men skulle hun i hendes teenage år, have et ønske om en navle-piercing så tager jeg gerne med og holder i hånden.
  Hvor ser hun stolt og smuk ud, din søde datter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Seje Hollie. Fedt at hun insisterer på huller i ørene selv om hun er piv bange. Hun er dejlig. Så skidt med at der gik et par dage mellem de 2 huller blev lavet. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Min datter fik huller i ørene for 3 uger siden, hun er 5 1/2, de blev skudt i et af gangen og hun sagde ikke en lyd. Hun havde selv besluttet hun ville have huller i ørene, jeg har spurgt flere gange, og forklaret at lige i øjeblikket det sker, der gør det altså ondt, men at det også går over igen. Hun elsker dem og 3 dage efter hullerne var blevet lavet “opdagede” hun at mor her har to huller i hvert øre, så nu vil hun også det… det tænker jeg lige vi venter nogle år med… haha
  Hendes kusine på 12 har også lige fået huller i ørene, og min datter syntes det er fedt at den store kusine og hende har fået det lavet næsten samtidigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg fik selv huller i ørene i en alder af 2 år. Taget min alder i betragtning, var det på daværende tidspunkt nok mere mit mors ønske end det var mit. Men jeg husker det ikke som et overgreb eller noget ubehageligt, nok fordi jeg i bund og grund ikke var bevidst om hvad der skete.
  Så for mit vedkommende er jeg glad for jeg fik det i en tidlig alder, ellers havde jeg sgu nok aldrig fået det, da jeg er lidt en tøs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Her har mine 3 piger alle fået lavet huller i ørene da de var omkring 6 år🤗
  Min mindste har fået lavet det 2 gange, da første gang sad låse for langt inden, og så tog vi dem ud, og de groet til. Så ca 1 år efter kom hun selv og sagde nu vil jeg gerne ha lavet huller igen😊 nu hun 11 og gik lavet et ekstra hul ved siden af for 3 mdr siden og vil ha det i det andet ører også. Når nu Holli ville selv er det da dejligt, men sikker en kamp i har måtte ha, synd at hun blev bange for det, når hun nu så gerne ville, hun er en stædig pige🤗 hvem mon hun har det fra Mascha❤️ Men jeg forstår nu godt hvordan du måtte ha det når nu ens barn skriger i gennem hele center, men du har jo bare støtte hende i det hun ville, men så det godt Troels lige kunne hjælpe lidt❤️????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Min datter var også 6 år.
  Vores historie er jo som kopi af jeres. Hun fik dog begge på en en gang men først anden gang hun kom derned med hendes bonus far.
  Jeg er fuldstædig enig i, at de bryde gøre det på en gang. For min var fandme også bange og turde slet ikke at få nummer to i.
  Stakkels piger, men pavestolte 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mortil4

  Det er også meget nemmere at omskære babyer i stedet for at vente til de er voksne. Det siger min kollega der er fra Afrika og aldrig ville omskæres som voksen for det “det gør jo ondt” som han sagde…. Nåeh ja, sagde jeg, jamen så er det jo helt i orden at påføre samme smerte til børn. For de kan jo ikke sige fra når de er så små. Og så kørte diskussionen….
  Jeg fik selv hul i ørene som 5 årig, efter eget ønske. Der gil så meget betændelse i at jeg den dag i dag har så meget arvæv i øreflipperne at jeg aldrig får øreringe i igen…. Fuldstændig unødig kosmetisk udsmykning til børn, efter min mening. Vent til de selv kan tage ansvaret for deres beslutning. Og jeg er altså langt fra en helse-mor. Jeg får såmænd både BOTOX og fillers i fjæset men mine børn skal selv vælge hvordan de vil se ud🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Og derfor ventede Mascha til holly selv ønskede det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin

   Mascha skriver: “Hold nu fast hvor havde det været meget lettere at gøre det da hun var lille, og ikke skulle dette igennem. For hendes skyld. For selvfølgelig vil hun da have huller i ørene. Der fejlede jeg som forælder, fordi jeg ville skåne mig selv for forargede fremmede. Det er vitterligt det, det har handlet om”.
   Grunden til, at Mascha har ventet med at give sin datter hul i ørene, er ikke af hensynet til sin datter. Hun har jo åbenbart gået ud fra, at selvfølgelig ville datteren helt sikkert have øreringe på et tidspunkt. Mascha har kun holdt sig tilbage, fordi hun var bange for fremmedes holdning til det.
   Jeg synes bestemt ikke, at man skal påføre sine børn hverken smerten eller et blivende hul i kroppen, hvis de ikke selv har ytret ønske om det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Havde det på samme måde som dig Mascha. Er absolut ikke til tvang, men ville også ha ønsket at det var ok at gøre det på pigerne når der var helt små. Min datter ønskede sig det siden hun var omk. 5 og hendes ønske var mega stort. Vi snakkede tit om det og så film om det. Vi tog tit turen op til butikken men hver gang måtte vi vende om. Men vi valgte hver gang at det var hendes valg ingen tvang. ( havde også trylleplaster på) Da hun blev 10 år og vi den sommer kom hjem fra ferie ville hun ha det! Så vi tog afsted og hun var meget nervøs. Hun satte sig og fik skudt det første hul. Hun græd men ikke fordi det gjorde ondt men mere over hun havde været så spændt og det slet ikke var så slemt som hun hele tiden havde troet. Så det andet hul blev skudt og hun var mega stolt. Mor også. 1 år efter fik hun skudt 2 huller mere uden problemer. Sejt gået Hollie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg fik det da jeg gik i børnehave, som 4 årig, fordi jeg gerne ville.

  Jeg kan slet ikke klare forældre der sammenligner det med en piercing, og derfor ikke vil give deres børn lov til det, før de er 16 🙄🙄 fedt hun fik det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Jeg fik det i anden klasse ca, men havde det ikke længe fordi det ene hul groet sammen og havde ikke modet til at få gjort det igen. Så da jeg blev 22 år gjorde jeg det igen, da jeg først havde modet til at overskride den grænse igen. Og er glad for dem og har haft dem i 4 år 💪🏼😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg var selv 4 år og kan huske min mor snakkede med mig maaaange gange om, at hvis jeg fik lov skulle det være begge ører 🙈. Jeg husker det gik meget nemt.
  Min egen datter er 4 år, og jeg glæder mig til hun vil have huller i ørerne! Vi har snakket om det, men modet er der ikke endnu. Så snart hun er klar får hun lov – i begge ører 😉.
  Jeg synes det ser så sødt ud til babyer! Men vil være nervøs for betændelse ved et så lille barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg fik huller i ørene i 0. Klasse så har været omkring hollie nolias alder, jeg kan kuske at det gjor stjerne ondt og 14 dage efer gik der betændelse i så et godt råd husk at rens det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Ha ha Mascha.
  Dit barn er en ægte drama Queen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min datter var helt sikker på hun skulle have lavet huller i ørerne. Så som en 6 års gave tog vi til guldsmeden. Ekspedienten mente så lige hun skulle prøve at skyde med pistolen så hun kunne vende sig til lyden inden hun skød i begge øre samtidig. Big big mistake. Og flere gange havde hun dem placeret rigtigt, men i stedet for at skyde skulle hun lige spørge om hun nu var sikker. Så det endte med jeg måtte betale, gik derfra uden huller og hun beholdte øreringene – hvilket jeg fortrød for dem kunne jeg have brugt til hende senere. Da vi så nåede december samme år(2017) havde hun modet igen, tryllecreme på, anden forrentning, det tog under 5 min. At vi så har haft store problemer med betændelse og sår ind til vi fandt de rette øreringe. Hun er glad for sine huller og snakker om hun gerne vil have flere når hun bliver ældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Må jeg spørge, hvilke øreringe I fandt? Vi har været det meste igennem. Kirurgisk stål, titanium, plast ( alle Blomdahls), sølv, guld, ørestikkere og creoler. Men hullerne heler ikke og bløder lidt, når vi skifter øreringe til næste forsøg.
   Min datter var 14, da hun sidste år fik lavet hullerne og hun er meget omhyggelig med at rense efter forskrifterne.
   Jeg er bare glad for at hun ikke fik dem som lille.Måske dur huller i ørerne bare ikke til hende? Hendes lillesøster fik skudt huller i efteråret, og de huller opførte sig helt som de skulle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Rantzau

  Fuuuck hvor er du sej ! Det er så svært at stå offentlige steder med en hylende unge, har en med autisme ( ikke at sammenligne med H N ) men de blikke og kommentarer man får OMG.
  Hun er skøn med sine fine øreringe, og ja. Nogle gange er mor bare ikke den rigtige 😉 sej mand du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDa

  Jeg tænker umiddelbart at det sådan set er fornuftigt nok ikke at påføre et lille barn/baby dens slags unødig smerte. Man kan på ingen måde forklare eller få sådan et lille menneske til at forstå hvorfor. Man ja det er måske bare pylret.

  Jeg fik det selv som 14-15 årig, og fordelen ved først at gøre det dér er at man højst sandsynligt bliver sparet for den slags scener og skræk.
  Der hverken græd eller skreg eller sprællede jeg… Jeg var derimod stor nok til at forstå at smerten kun var midlertidig, og ikke så slemt igen.
  Men ligesom så meget andet er det vel helt individuelt hvornår man er klar, det må være op til forældrene i samråd med barnet selv at vurdere om barnet er klar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Luise

  Min pige fik også lavet huller i ørene sidste weekend. Hun fyldte 6 år i februar, og har ikke ville have det før forrige weekend. Hun var også bange for smerten men tog sig mod til, og fik begge huller på en gang, og græd kort indtil vi fik hende hen til spejlet. Jeg ville aldrig gøre det mens de er babyer, for de skal selv vælge det til. Jeg Bøvlede sååå meget med mine huller som lille, så de skulle klart selv have valget og har aldrig presset på for at de skulle tilvælge det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg var 8 år da jeg selv fik huller i ørerne 😊 Er det egentlig sent? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Dejligt at det lykkedes, men endnu engang er jeg sp glad for din beskrivelse af det forhold Troels har til hende. Heldige lille pige med så gode mennesker i hendes liv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min datter dik da hun var 4… jeg fik selv da jeg var 3… no Big deal! Det er jo BARE huller i ørene… 🤗 husk at lytte til dig selv, og så skid på den shit storm..
  Men fedt hende og Troels fik den oplevelse sammen allgevel❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Årh hvor er Hollie sød og fin med øreringe. Kan godt se hun er stolt. ❤️ Jeg fik også selv i sin tid øreringe i 6 års alderen, det har da ikke skadet mig. 😜🙈😂 Min datter er 9 og hun er ikke klar til øreringe endnu, men hun får når hun er klar til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marijana

  Jeg fik lavet huller i ørerne dagen efter jeg blev født, da det er sådan man gør i Serbien hvor jeg er født. Har ingen dårlige erindring fra episoden, da jeg ikke husker det overhovedet. Har altid haft hullerne i ørerne og det har jeg været glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg fik selv som 19 årig grundet mega ansigt for nåle ????
  Min datter fik for præcis 6 uger siden idag ( ja tak har hørt på i flere dage at nu må hun endelig putte nye i) hun er 10 1/2 år gammel og der skulle masser af mod og en moster med derind og ikke mor! Vi prøvede sammen sidste år, men hun blev så bange da vi kom ind i butikken at hun næsten ikke kunne gå på benene så meget rystede de. Jeg valgte dor hende at hun slet ikke skulle sætte sig op i stolen. Vi har så snakket i knap 1 år før hun sammen med moster var på shoppe tur og spontant sagde moster vil du gå med derinde? Mor siger jeg fodt må. Min søster ringede og jeg sagde ja! Bum da hun kom hjem var hun så møg stolt af sig selv og jeg mega stolt af hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg har to piger på 6 og 3år. Ingen af dem har. Den ældste tør ikke, men jeg er også den nederen mor der siger hun skal vente til hun Ca er 12år 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ja og lidt på samme måde her, hun skulle bare have de huller 3 dage før hun skulle starte i skole, da hun kom op i stolen begyndte hun at græde, men hun ville have den, det tog lang tid, og damen sagde flere gange at hun skulle jo have lyst🙄 kæft en kamp, tog hende ned fra stolen flere gange hvor hun bare gik helt amok, jeg vil jeg vil😱 men så snart hun kom i stolen igen begyndte hun at græde😳 45 min senere kom vi ud med begge huller✌️ Og barnet var så stolt😆 og jeg var mega pinlig🙈😆🤗 men det ser så fint ud. Tillykke med det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima

  Min datter er 8 måneder og fik det inden hun fyldte 2 måneder. Har aldrig fortrudt det og de sidder så perfekte på et skaldet hoved. Så ingen tvivl om at hun er en pige. Jeg mig selv fik det samme dag jeg blev født. Det er vist ret normalt når man bliver født på et sygehus i Dubai haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Min datter var 4 år da hun fik lavet huller i ørerne, eller ét hul i øret rettere.
  Da hun fik skudt det ene hul, blev hun så forskrækket at hun aldeles ikke skulle have lavet det andet. Frem og tilbage til butikken flere gange, dog uden at det lykkedes at få lavet nr. 2
  Det endte med et “gør det selv kit” fra Tyskland og så lykkedes det 🤣🤣🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina guldmann

  Mine de to store fik det i efteråret og der var de 7 og 5 år. Det var et ønske fra den store som jeg skyndte mig at gribe da hun længe havde ønsket sig det men ikke turde. Der gjorde de det på den måde at de tog begge huller på en gang. Fantastisk måde at gøre det på.
  Jeg et sæt tvillinger som har fået og vide at når de bliver fem år må de også få huller i ørene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min datter ( & Søn ) fik det i Thailand.
  Min datter var 2 år & min søn 6 år.
  Min datter fik skudt begge huller på en’ gang og reagerede slet ikke. Min søn fik det ene hull i venstre side som han havde ønsket sig og skreg som en vild….. 🤣🤣🤣 i dag er min datter 14 og har sidenhen fået flere og har nu 3 i det ene øre & 2 i det andet. Min søn valgte at tage sin ud efter nogle år….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Så fin hun er. Og såååå sej. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Jeg er bedste til rosa som fik hul i ørene som seks år.. så fik hun betændelse…. men jeg vil bare ønsk hollie nolia stort tillykke med de søde øreringe som er magen til rosas🐣god påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min datter fik her i december, 8 år og 4 mdr gammel først der ønskede hun det selv.
  Hun var også nervøs da hun sad i stolen hos Vibholm i Kolding, og bange for det skulle gøre ondt. Hun talte heldigvis ikke ned, for så har de erfaring med børnene rykker på sig. De skyder heldigvis begge i på samme tid hos Vibholm, ellers var Merle også kommet hjem med kun 1 og netop derfor valgte vi Vibholm. Og det sviede i en halv times tid og så var det ovre. Hun peb dog lidt da de midlertidige i plastik skulle ud efter 6 uger, fordi hun var nervøs for det skulle gøre ondt, men det gik uden problemer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min kærestes niece fik det, da hun var 4. Der blev begge skudt i på samme tid og det gik helt fint. Resten af hendes klasse fik det også i den alder. Det er ganske normalt her i Jylland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min datter fylder 4 år på fredag og har ville have det et års tid… Vi oplevede også at måtte gå ud igen uden huller i ørene… For 14 dage tog far afsted med hende og hun kom hjem med 2 huller ☺️ Uden gråd… og meget stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Hej

  Ja begge mine piger har også fået huller i ørene , Emma var 7 år og hun tog det i stiv arm 💪🏼 Isabella var 6 år og hun græd og var så bange, hun havde også tryllecrem på, men lige lidt hjælp det 🙁 Men hun klaret begge huller på samme tid, dog tog jeg ikke begge børn med ud og få lavet det 😅😅😅

  Men hold da op det gjort ondt på Isabella 😢 men hun var sej!!

  Og hvor er det sejt at hollie fik i begge ( selvom det tog sin tid 💪🏼❤️)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jeg var barn i 60’erne på Nørrebro, Kbh. Jeg bad selv om det ca. i 8-års alderen. Husker det var ubehageligt, men ville jo have det. Aldrig fortrudt. Egentlig kan jeg lide tanken om, at vente til barnet selv beder om det. Men vil ikke fordømme, hvis nogen gør det anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Min datters tur lyder meget som det du var igennem og hun var også 6 år.
  Anden gang hun fik lavet hul i ørerne igen var hun med min veninde og der var heller ingenting. Så kan kun give dig ret i det hele du skriver. Og hvor ser hun bare så fin ud 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Jeg er ikke dansker så jeg fik det da jeg var ca.3 uger gammel og ELSKER det ( og i dag er jeg 36 år ). Den bedste beslutning ever mine forældre har lavet. Jeg har ALDRIG haft problemer med det på noget tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Vores datter fik det da hun var knap 6 år, også i Kolding storcenter, og heldigvis fik hun skudt begge i på en gang, ellers er jeg overbevist om at hun kun ville have fået lavet det ene 😜 Hun tog det i stiv arm, men jeg er ret sikker på at det ikke er noget hun vil gøre igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Min datter på 6 år har længet plaget om huller i ørene. Hendes far og jeg har endelig givet os og til juli, når hun fylder 7 år, skal hun have det. Hvad andre forældre gør må de helt selv om, jeg kunne blot ikke selv finde på at stikke i min pige, før hun selv er bevidst om, hvad hun siger ja til. Det er jo ikke en livsnødvendighed at have huller i ørene. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Min datter Mia fik i november, da hun var ca. 6,5 år. Hun er også en viljestærk ung dame, som havde plaget siden skolestart.. Men mor her skulle lige samle mod til det🙈 Hun fik begge huller på samme tid uden et piv, så vi slap lidt lettere end det I var igennem😉Tror godt hun var klar over, at det mindste piveri, så var vi kørt hjem, da mor her er en kæmpe pivskid, når det kommer til ungerne❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella Birch

  Vores pige var 4 år, da hun en aften havde besluttet sig for, at nu skulle hun have huller i ørene.
  Min mad har en guldsmed, og vi var lige en tur i butikken den aften, så vi kiggede på hinanden, og sagde ja hvorfor ikke, når nu hun selv var så insisterende.
  Det første hul gik uden problemer, meeeen så brugte vi så 2 1/2 time på hul nummer 2 🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Mine var 3 år… Jeg var selv 3 år… og vi er da SÅ glade for det 💗💗🤩🤩 nu hvor det er 10, 12 og 37 år siden 🙈💗💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilze

  Vores fik det samme øringe bare med blåt indeni for ca 1/2 siden og hun var 5,5. Der var også delte meninger om det men jeg er ligeglad hun havde spurgt selv og jeg blev nok lige så glad som dig. Jeg fik også lavet et hul først så hun kunne se det hvordan det forgik. Jeres youtoube løsning var nok lidt nemmere☺️🤣 Hun var også ved miste modet men vi gik en tur i h&m og så fandt hun noget som hun ville have. Så skynde vi bare tilbage til butikken og fik det hurtig overstået så vi kunne vende tilbage til h&m. Jeg behøver ikke fortale hvor stolt hun var da hun fik det gjort og vi gjorde begge øre på en gang, andet ville jeg slet ikke ud i😊. Og ja vi bor også i provinsen og der er flere der få det end den ælder end man lige tro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Sikke en historie, men jeg tænker nu stadig at det var godt i ventede til at hun selv bad om det. Nogen vil aldrig have huller i ørene og man ved reelt set ikke om ens barn ville være blevet en af dem ellers. Når det så er sagt er en piercer langt mere smertefri at bruge end dem der skyder øreringene i, også er der sørget for at der er plads til at øret kan hæve, det er der ikke altid med de andre standard øreringe de skyder i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke D. N.

  Min datter fik det på sin 10 års fødselsdag. 🙂 De gjorde det i begge ører på én gang. Det var piece of cake! – Men….. Lov mig én ting! Undlad “billige” ørenstikker det første år eller helst flere år. I fødselsdagsgave fra pigerne i klassen fik hun flere H&M/Glitter-ørenstikker/ringe. Jeg forsøgte at købe dem af hende. (ganske enkelt for at smide dem ud! Ja ja… Skyd mig bare! Det er ikke så bæredygtigt, I know! 🙂 De kunne desværre ikke byttes. Derfor.
  Hun insisterede og faren kiggede på mig og sagde: “La’ hende da!” Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende med voldsom betændelse da hun måtte skifte dem hun fik skudt i og brugte de billige. Det ene øre blev helt blålilla og dobbelt så stort grundet mængden af betændelse (sorry!) Det lykkedes mig at redde hullerne ved rens, men det var med skrig, skrål og en meget hys datter. Siden har hun kun brugt ordentlige ringe og stikker. Hun er 15 i dag. Jeg ved godt der ikke var nikkel i, men jeg kan heller ikke have de billige i ret længe uden kløe/irritation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min datter på 4 år har lige fået lavet det. Min store datter var 6 da hun fik hendes ( hun fik det dagen før første skole dag ) begge mine piger har fået deres piercet i, da det skulle være det bedste. Glæder mig til alle de kommentarer jeg vil få den kommende tid 😝😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle jensen

  Det er så fint 👍👍 jeg tror min var 7 år så i er helt med 👍Har skrevet til din dejlige datter på instergram. Hun er bare så sej ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Min datter er 3,5 år og fik det sidste lørdag🙈 Hun har snakket om det siden sidste sommer og sagde at til næste forår, når man ikke bruger så meget hat mere, så måtte hun. Og det skete så sidste lørdag og hun sagde intet til det💪🏻
  Jeg er udlært i guldsmed og har lavet mange huller i ørene, gennem de 11 år jeg var der og jo større børnene er, jo mere pivet er de. Siger ikke man skal lave på helt små babyer, men kan ikk forstå de steder hvor aldersgrænsen er 7 år, synes det er sent🤷🏻‍♀️
  Men brug altid ægte øreringe/stikker fra guldsmeden, uægte er ofte årsag til betændelse og man kan udvikle allergi☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Jeg gav min søster huller i ørene i 6 års fødselsdagsgave. Hun fik lavet et hul, og tudbrølede (man fik ikke skudt begge i på en gang, desværre). Hun fik nummer 2 skudt i, skreg og løb ud af butikken, med min kæreste rendende efter hende, så hun ikke var alene. Hun satte sig i bilen, og blev først god igen en time efter.
  Hvis jeg en gang selv får en pige, får hun også skudt huller i ørene, inden hun er et par år. Sådan et cirkus er ikke sjovt for nogen som helst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vores datter var over 10 hun ville også så gerne, vi var ved guldsmeden flere gange kigge på pistolen.
  Så kom der en nyguldsmed hun er den bedste og langt om længe, trods snot og tårer fik hun dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Min lillesøster var også omkring den alder da hun fik hul i øret tror der gik flere år før hun fik i det andet øre😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine 3 døtre (nu 29, 32 og 36) fik det alle da de var 2-4 år og det var MIN beslutning🙈Ingen pegede fingre ad mig dengang, men vi bor også i Jylland😜😆
  Hils HN og sig, at jeg næsten ikke kunne kende hende, hun ser meget stor og fornuftig ud🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Vores datter var 8. Hun havde ønsket sig det længe og gik altid rundt med små klistermærker på ørerne 🙂 Vi tog hende med til Dirks, i Rødovre Centrum, først blev hun mega glad, men så blev hun bange og sagde “ jeg vil vente til jeg er ældre..” Vi sagde, nej -du har ikke talt om andet i hundrede år, nu gør vi det. Så satte hun sig i stolen, var lidt nervøs, men efter første skud sagde hun “var det, det?” Vendte det andet øre til og så var det overstået. Hun har netop fået sine huller nr 2 som 13 årig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg forstår godt dine tanker omkring alder – men så alligevel så synes jeg, at det vægter højt at det er deres valg og at de kan forstå, at de fx ikke må røre dem.
  Min datter er et par måneder yngre end HN – og hun har også lige fået (og vi bor på Sjælland og der er mange i hendes omgangskreds der har 🤗). Vi havde også set video – og hun græd lidt men var megasej og stolt. Og jeg synes det er SÅ fedt at der ikke har været betændelse eller noget som helst – dels at de ikke må røre, gør en KÆMPE forskel (og ikke som da vi var børn og skulle dreje hver dag 🙈) – og så dels at SPRAY med klorhexidin er genialt 🙌🙌🙌. De fleste steder får man renseservietter med – men det synes jeg var bøvlet og svært at komme til, så jeg købte en spray med klorhexidin på apoteket og så får hun lige et sprøjt for og bag, morgen og aften – I love it 🙏🙏🙏.
  Fedt at Troels lige fiksede det – bum bum 💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Min ældste var 5 år – på hendes 5 års fødselsdag- for det var hendes største ønske. Hun fik dem skudt i begge to på én gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene H.

  Ååh du har en sej pige, men hvor synd for hende at hun skulle det igennem når hun så gerne have dem i.
  Vi bor i Jylland hihi og rigtig mange af pigerne havde huller i øerne i børnehaven og min datter sukkede efter det.
  Jeg syntes hun var for lille da hun var 4 og talte om det.
  Men sidste soommer da hun var 5år og et halvt var vi på sommerferie. Og der syd på havde ALLE det jo bare. Og her fik faren og min datter mig overtalt. For jeg tænkte jamen hvorfor er det jeg vil vente? Jeg vil jo gerne hun får huller i øerne så hvorfor er det luge hun skal være en stor pige? Og det slog mig det jo alle fordi jeg tænker hvad tænker andre ikke de vil sige det for tidligt. Men jeg lavede en aftale med faren hun fik øreringe nu men hun ikke må få tatoo (hvis hun ønsker det) før hun er fyldt 18 haha

  Vi valgte dog at vente med øreringene til vi var i DK igen. Her viste jeg os en Youtube og her fik hun kolde føder, men blev ved med at sige hun ville og blev ked af det fordi hun var blevet bange.
  Efter en hel dag fik hun samlet mod og vi kom ned i butikken lige i lukke tid. Hun havde sin bamse med, og jeg sagde hun måtte klamme bamsen og min hånd så hårdt hun kunne. Og så sagde jeg at det gjorde ondt med et lille prik og så ville øret måske blive varmt men så var det over.
  Jeg var så spændt for hold op hun var nervøs!
  Og det var os 1 øre af gangen.
  Jeg bad hende lukke øjnene trække vejret dybt i maven klemme min hånd, og så talte damen i butikken til 3 eller da hun sagde 2 skød hun.
  Min pige dage AV!!! Og var lige ved at græde, og jeg synder mig bare højt at udråbe waoh har du set hvor flot den er!! Ej hvor var du sej se lige i spejlet. Og så glemte hun pludselig alt om det gjorde ondt og fokus blev rykket over på den smukke ørering og hvor sej og stor hun var.
  Så kom vi til næste hun, hun var igen nervøs men bum så var øre ringen i og hun glemte at klemme min hånd og sagde bare hurtigt av og så skulle hun ellers kigge sig selv i spejlet mega stolt!

  Jeg var så stolt af hende og tænkte hold da op det klarede hun da bedre end mig, og jeg fik da jeg var 13år. Og min mand og jeg blev os enige om det nok kun bliver værre og de mere pukler jo ældre man er.
  Så jeg lykkelig for jeg lukkede ørne for hvad andre måtte tænke. For jeg fik en mega glad pige! Der selv havde valgt det.
  Og da hun startede i skole havde stort set alle piger jo hul i ørene..
  Min pige er faktisk en måned yngre end Hollie Nolia ❤ og Elsker at følge jer !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg så jer i Kolding Storcenter da Hollie fik lavet det første hul i øret og du taklede situationen virkelig flot Mascha – hatten af for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille

  4 år fordi det var hendes største ønske.
  Bor i Nordsjælland, hvor det bestemt ikke er vel set, at små piger fra økonomisk velstillede og velfungerende familier får huller i ørene før de min. er 10 år gamle og hvor du ikke kan finde en smykkefirretning der laver huller i ørerne på så små børn, men det blæste vi på 😊
  Vi fik det lavet på en sommerferie i Italien. Lige efter hun havde fået det lavet smed hun hendes sutter i skraldespanden og savnede dem aldrig efterfølgende 😊
  Er glad for vi fik det lavet (selvom det ikke er velset i vores “kreds”. Hun var klar da hun var 3 og hun skulle da bare have haft dem der 😊)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min datter fik dem det år hun fyldte seks altså samme alder som Hollie Nolia. Vi var også gennem et par tilløb.. Og da hun endelig fik modet til at gennemføre det, sagde Hun av før han skød og opdagede knap da det rent faktisk skete. Jeg var selv samme alder, men vi bor også i Jylland. 🤣🤣
  Vores eneste forbehold er hængeøreringe. Dem har man kun på ved særlige lejligheder, dajeg sådan frygter at de hænger fast i fx trampolin etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hun er smuk…
  Jeg fik da jeg var 5 år.. Men dengang var der heller ikke nogen sociale medier og mor-politiet var ikke skabt endnu ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lola V S N Frandsen

  Min var 2 år og noget hun selv ville. 6 år havde hun 4 huller i ørene
  10 år fik hun hul i navlen
  15 år i tungen.
  I dag er hun 30 år og har kun 1 hul i brug i øret og det i tungen. Resten var åbenbart en dille.
  Vi bor i Randers så du har måske ret i vi i Jylland ikk er så højtidelige og tager det som det kommer👍🏾👍🏾👍🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Min datter var 5.5 da hun fik dem lavet også i storcenteret. Her gik det heldigvis godt, bortset fra at den ene “pistol” svigtede så ekspedienten måtte prøve igen. Heldigvis klarede min datter det super og græd kun en smule mens hun klemte mine fingre blå……….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Mine skønne tøser fik det på deres 6 års fødselsdag. Noget de havde snakket om i lang tid. Og jeg som mor måtte igennem det 2 gange på samme dag (tvillinger), men de fik dog det skudt i begge øre på en gang. Her blev de også forskrækket over det og så meget sjove ud i ansigtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min datter fik det da hun var 3 år – vi bor også i Kolding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hun er smuk…
  Jeg fik da jeg var 5 år.. Men dengang var der heller ikke nogle sociale medier og mor-politiet var ikke skabt endnu ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter fik huller i ørerne på hendes 6 års fødselsdag i februar. Jeg fik lavet et hul nr to i mit ene øre, så hun kunne se at det var sådan det forgik. Jeg sagde hurtigt av, hvorefter jeg sagde, nu gør det ikke ondt mere. Hun fik lavet begge huller uden problem et ad gangen. Hun var SÅ stolt og jeg var mindst lige så stolt af hende. 😍😘❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hils hende og sig og det mener jeg helt seriøst . Det er bare SÅ flot og sødt til hende ❤️ De flotteste øreringe som klæder hende så godt.. Godt kæmpet HN, du har viljen til det, du virkelig vil, trods udfordringer 👍😍 Søde Mascha hvor mon hun har derfra den jern vilje der 😄😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shene Krog

  Puha jeg kommer helt i tvivl nu
  Kommer selv fra en kultur hvor man får huller i ørene med det samme. Jeg var selv 7 dage. Jeg har haft meget stærke holdninger omkring at jeg ville vente med min lille pige, hun er 7 mdr gammel. Jeg må inddrømme at jeg er helt i tvivl om jeg har truffet et rigtigt valg 🤔🤔 jeg er enig, man orker ikle at tage det shitstorm der måtte medfølge.. 🙈 og jeg har altid været træt af at hullerne i mine øre er skæve, noget som jeg tror skyldes at hullerne blev lavet på en tid hvor ørene fortsat vokser længe efter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Jeg har lavet huller på børn i 11 år og jeg lavede det ikke på babyer netop af samme grund. De er så små at ørerne vokser meget og derfor kommer hullerne ofte til at sidde skævt. Min mening er klart at du har truffet den rigtige beslutning om at vente til hun er lidt ældre og hendes ører er mere udvokset. Men uanset hvad du vælger så skal man vælge det man selv føler er det rigtige 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KirstenR

  Jeg var selv 21 år før jeg fik huller i ørene. Havde en kæreste, der mente, at hvis kvinder skulle have huller i ørene, så var de nok lavet fra Guds hånd , ha ha ha, vi splittede op, da jeg var 21 år og det kunne ikke gå stærkt nok med at få dem lavet.
  Mine piger var til gengæld 13 og 15 år, da de fik det lavet, men kom så to år efter hjem fra en koncert med hul i næsen 🤣🤣🤣. Det var mor her ikke helt enig i, men nu var det jo lavet, så ikke meget jeg kunne gøre. Dette ligger 20+ år tilbage og idag griner vi alle af det 🤗😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Årh nej dog 😶 Min datter vil have NU. Hun er lige blevet 5 år og jeg er da nervøs for at hun også reagere kraftigt når vi kommer der ind. Jeg ville også gerne at hun havde fået som helt lille. Men jeg orkede heller ikke blikke eller diskutioner med familien om at det er forkert. Osv osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Vores datter fik det i 7 års fødselsdagsgave. For os var det vigtigt at hun hverken var den første eller sidste i klassen der fik det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Hansen

  Min datter fik da hun var 5, hun fik dem skudt i på 1 gang og hun tog det i stiv arm, hun var helt klar til det… det var farmand som tog med hende, for som du skriver, er det IKKE altid en god ide og have mor med 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hvor er hun flot med de nye øreringe🤩
  Jeg har selv arbejdet i smykke branchen i 11 år og har lavet rigtig mange huller. Det du har oplevet sker jævnligt så er helt sikker på at butikken har ment de sagde. Jeg vil dog klart anbefale at få lavet det ved en guldsmed, der laver begge huller på en gang, specielt for børnenes skyld. Det er rigtig svært for dem når de brændende ønsker sig huller men er bange. Jeg ved udmærket hvad du har været igennem og det er ikke sjovt.
  Angående det med at lave huller på meget små børn, så vil jeg sige at det ikke er en god idé, da ørerne vokser meget og hullerne kan derfor ende med at side skævt, hvis man får det lavet for tidligt. Men når det er sagt har det vigtigste for mig altid været at børnene virkelig gerne vil det.
  Sejt hun kom igennem det og fik lavet begge huller 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvette Guerra Bustamantw

  Min datter fik da hun var 3 måneder, set er helt normalt der hvor jeg kommer fra som er Sydamerika, og som du selv siger det må man ikke i DK så jeg tog ud på Nørrebro jeg valgte ikke hvilken som helst smykkeforretning, jeg var forbi flere for st sikre mig der var er ok sted osv. Har henvist 3 andre veninder derhen med deres piger alle tilfredse med stedet…. øreringene er en del af hende har aldrig haft problemer med dem.. og et lille fif køb ringe istedetfor alm øreringe…. de sidder ikke fast i tøjet og man mister ingen lås 👌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S Antonijevic

   Hej Yvette. Hvor fik din lille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S Antonijevic

   Hej Yvette. Hvor fik din lille lavet huller i ørene. Vi overvejer det samme for vores pige. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min datter Olivia fik huller i ørerne på sin 7 års fødselsdag og fik begge huller samtidigt.
  Camille som lavede dem var meget tålmodig og pædagogisk og hun gennemgik forløbet flere gange så Olivia ikke blev bange for lyden når den klikker højt ved øret.
  Da øreringene var skudt i blev Olivia først helt stille, så blev ørerne helt røde og så kom tårerne og bagefter sagde hun at det gjorde FANDME ondt! Og så var det overstået!

  Jeg har spurgt om hun vil have et ekstra hul i det ene øre og svaret var nej tak ALDRIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solfrid

  Venter kun på at min datter på 11, kommer og siger hun er klar,.. men hun er også stædig 🙈🙈☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg fik huller da jeg var 2 år på en ferie da mine forældre er venner med nogle fra Portugal og det vist var meget normalt i 80 erne. Mine egne børn fik det da de startede i skole. Og kun for jeg ikke skulle høre på Mormarfiaen. Den ene sagde ikke noget. Den anden skreg Fuck så det kunne høres på hele gå gaden. Men ekspedienten havde givet hende lov til at skrige lige det hun havde lyst til. Bagefter sagde hun, det gjorde da ikke så ondt. Haha.

  Sejt taklet Mascha. Og tillykke med de flotte ører på HN.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Høffer

  Jeg fik huller i ørerne da jeg var 15, måtte ikke for mine forældre (min mor er sygeplejerske, og havde arbejdet et sted, hvor alle dem med problemer kom hen) MEN da jeg der som 15 årig boede hos en veninde, hvor mine forældre var på ferie, fik vi hendes mor til at skrive en seddel til guldsmeden at vi gerne måtte😂😂.. og heldigvis havde jeg fået et par gode karakterer at fortælle om, da mine forældre ringede hjem fra Østrig.. og kunne lige kort nævne det med ørerne. Deres kommentar var, “ det var da dumt”….. Bum.. Siden har vi grinet af det😊 Nu er jeg så selv mor til 3 årig pige, og tror jeg tænker at hun må få det som 10 årig, hvis hun selv spørger om det❤️ Min papdatter har bøvlet ret meget med det, og vi har lidt allergi i familien, så hvis der kommer bøvl, så er hun også stor nok til at forstå det. Men har altid ELSKET mine øreringe, og føler mig nøgen uden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kommer også fra et sted, hvor det ikke er kotume, at give så små piger huller i ørerne og jeg har egentlig altid sagt, at mine børn måtte vente til de er 14. Men, den tror jeg nu ikke jeg slipper afsted med, for de begynder at plage allerede nu. På en eller anden måde, synes jeg bare, at det ser forkert og “tarveligt” ud til alt for små piger, med mindre de ikke stammer fra andre lande.

  Hvis jeg ender med at bøje mig for mine døtres ønske, sp bliver det med garanti uden tryllecreme og med et hul skudt i af gangen. Fordi jeg synes, at hvis man vil have huller i ørerne, må man også være stor nok til at forstå, at det ikke er en fornøjelse at få det lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Med den lidt kedelige indstilling du har (at det ikke er en fornøjelse, og derfor ingen hjælpemidler – ergo, at det gerne må gøre lidt ondt på dine døtre), så håber jeg VIRKELIG at dine døtre ender med at overraske dig og tage de huller i stiv arm, så du får en lang næse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Jamen jeg håber da også de tager det i stiv sem – jeg ønsker ikke for dem, at det skal gøre ondt, jeg er jo ikke ond. Jeg tænker bare, at hvis man vel have lavet huller i ørerne, altså et “indgreb” som er udelukket for at forskønne sit udseende, så må man være klar på, at det kan gøre ondt. Hvis man ikke kan klare smerten, kan jeg ikke se, at man er gammel nok. Fair nok, at du har det anderledes.
   I mine øjne er man for lille, hvis man ikke kan magte det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia

   Sig du det samme til alle som er blevet gravid og som et bange for at føde. Det kan man da ikk?!?
   Det er da en del af livet, at man gør ting i livet som gør ondt både på krop og i sjæl, selvom der kommer noget godt ud af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guri

   Haha; ikke ef fornøjelse ergo ingen tryllecreme. Lidt ligesom hos tandlægen. Ingen bedøvelse der 😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiri

  Helt enig i det du skriver. Mine egne piger har begge fået huller i ørene som helt små. Mest pga deres fars kultur, men hvor er jeg glad for at vi lige netop ikke kommer til at stå i den situation. Det er ikke ‘synd’ for børn at de får huller i ørene som små, det er meget kortvarigt det gør ondt og de husker det ikke. Og vil de ikke have dem når de bliver ældre, så er det ikke værre end at de tages ud. Jeg ser i hvert fald ingen ulemper ved det, folk må blive forarget hvis de vil. Det er jo lige før det er et mindre traume for Hollie. Men hvor er hun fin, og sejt hun fik det gjort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er på ingen måde til huller i øret til børn ( og jeg er endda fra Jylland 🤷‍♀️) Men hvor ser hun sød ud på det billede, kønne pige, med eller uden øreringe ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Så dejligt at det lykkes, og fedt at hun ved hvad hun vil 👌🏻💪🏻
  Jeg ville sådan ønsker sådan at give mine piger det, men jeg tør ikke at tage den Shitstorm folk kommer med, så de må pænt vente, til mor har taget sig mod til, at høre på folks lort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Godt kæmpet. Og sejt nok af Troels👍, -og også bare skideirriterende😬. Min datter fik i Kbh huller som
  5-årig. Og du har ret, herovre er det ikke velset blandt etnisk danske piger så tidligt. Latterligt. Vi fandt et sted hvor de tilbød et smertefrit koncept. Kan ikke huske navnet, men det var hos en guldsmed i Vanløse. Jeg havde sagt at det nok ikke var helt smertefrit. Spændt var hun. Første hul i, og det var åbenbart så smertefrit at hun begyndte at grine helt fjollet og dårligt kunne sidde stille til nummer to.
  Nu er hun næsten 8 og spurgte for nyligt til hvornår hun måtte få hul nummer to i begge ører. Vi blev enige om at 12-13år må være passende😬. Og store hængeøreringe er ikke før 10 år✋.
  Tillykke til Hollie????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Godt kæmpet. Og sejt nok af Troels👍, -og også bare skideirriterende😬. Min datter fik i Kbh huller som
  5-årig. Og du har ret, herovre er det ikke velset blandt etnisk danske piger så tidligt. Latterligt. Vi fandt et sted hvor de tilbød et smertefrit koncept. Kan ikke huske navnet, men det var hos en guldsmed i Vanløse. Jeg havde sagt at det nok ikke var helt smertefrit. Spændt var hun. Første hul i, og det var åbenbart så smertefrit at hun begyndte at grine helt fjollet og dårligt kunne sidde stille til nummer to.
  Nu er hun næsten 8 og spurgte for nyligt til hvornår hun måtte få hul nummer to i begge ører. Vi blev enige om at 12-13år må være passende😬. Og store hængeøreringe er ikke før 10 år✋.
  Tillykke til Hollie????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Min pige var 7 år, for der var ingen her i hvor vi bor der ville gøre det før. Men netop fordi jeg også har en meget stædig pige med en del temperament og som bliver en smule ekstra stædig når man er bange. Blev det mormor der tog med hende.
  Hvis ikke det var hende der var taget med, vidste jeg vi var endt i samme situation som du 😉 Mormor er nemlig lige så stædig, så hende gider man ikke kæmpe imod 🤣😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min datter var 5 år. Vi kendte en pige der arbejdede i en guldsmed så bum bum fik hun skudt fine ørenringe i og da hun var 7 år ville hun gerne have hul nr 2 så det fik hun😄 men alligevel en sej datter du har – at vende tilbage så mange gange kræver en fighter vilje💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min datter er 9 år og havde for 2 år siden et stort ønske om at få huller i ørene , vi tog ned og hun blev sat i stolen og fik tegnet hvor hullerne skulle laves og så skulle hun ikke nyde mere af det og vi måtte forlade biksen 🙂 nu er hun begyndt at ytre ønske om det igen, men er meget fokuseret på smerten og så synd det holder hende tilbage -tror jeg vil prøve som du at vise hende videoer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Altså det du har oplevet syntes jeg er helt normalt, jeg var selv 1 og en halv time om at få lavet mine huller i ørene da jeg var 7 år❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er egentlig overrasket over, hvorfor piger helt ned i de små klasser, skal have huller i ørerne.., måske en ide at vente til de klatrer knap så meget i træer, og i det hele taget leger vildt? Jeg har set hvad der sker, når en ørering flækker øreflippen pga en tur på legepladsen 😟 Så her venter vi til vores datter kommer op i de lidt større klasser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

   Det er så godt vi har det frivalg hvornår vi gør de forskelig ting hvad ang vores børn

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejdi Michelle Hansen

  Min datter var 4 år. Dat var også efter hendes eget ønske. Hun klarede det så flot, uden noget. Det var mere mig der var pyller 🤷🏻‍♀️ Nu er hun 14 år med 2 huller i hver øre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Begge mine forældre er guldsmede, og min mor havde sådan en pistol til at lave huller. Min søster turde heller ikke få lavet hul nr. 2, så min mor gjorde det på hende da hun sov. Smart! Og hun opdagede det ikke.
  Har ikke selv børn, men hvis det stod til mig skulle min datter have det meget tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Min datter fik det da hun var 11 måneder. Der har aldrig været bøvl med dem og nu er hun snart 8 år. Det er dog noget der deler vandene – nogen synes det er fedt, andre er tæt på en underretning 🤣 I dont care.. og hun elsker dem.. Også at fortælle at hun var baby da hun fik dem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg tænker ikke du ventede for længe, jeg tænker bare du gav hende lov for tidligt.
  Jeg vil aldrig give min baby huller i ørene og jeg er endda selv fra provinsen. Små børns øre er ikke færdigudviklet så hullerne kan komme til at sidde grimt og skævt. Der kan gå betændelse i og det første lange stykke tid skal de jo have øreringene i hele tiden, kan de så kun sove på baghovedet?
  Jeg kan ikke huske hvor gammel jeg selv var, måske 7-8 år, men jeg var klar og fortrak ikke en mine selvom de blev lavet én ad gangen uden tryllecreme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Sikke noget vås.. måske skulle du undersøge din påstand før du smider om dig med den slags udtalelser..
   Ører vokser helt frem til 16-18 års alderen og er derfor heller ikke færdigudviklet i en alder af 7-8 år.. Der kan de også komme til, at sidde skævt.. Der kan komme betændelse uanset alder og hvad er argumentet for at de kun kan ligge på ryggen..
   HVORHERRE-TIL-HEST!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg har hørt at ørene vokser hele livet. Vi kommer vist alle med påstande en gang i mellem 😉 Men jeg synes, vi skal skrive i en pæn tone til hinanden – også når vi er uenige 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Som bioanalytiker er jeg ikke udpræget begejstret for tryllecreme. Det er noget andet med ører, men alligevel.Ved blodprøver kan tryllecreme nogle gange gøre det mere svært at finde blodåren, fordi cremen får årerne til at trække sig lidt tilbage. Så hellere den kortvarige smerte ved nålen end graven efter åren.
   Så ondt gør det heller ikke at få skudt huller i ørerne. Det kan mine teenagepiger skrive under på. Og teenagere kan ellers være ret hys med nåle.
   Jeg er nogle gange i tvivl om, hvordan man som “hulleskyder” kan sikre sig, at hullerne bliver helt perfekte, når man skal sigte to steder på én gang. Jeg synes, min ældstes huller sidder skævt, selvom guldsmeden påstod, at de sidder, hvor de skal.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Det gør de også… De bliver i hvert fald længere..Se bare på ældre mennesker gigantiske ører.
   Jeg fik selv skudt huller i ørerne som 14-årig. Selvom jeg stort set aldrig bruger øreringe, der tynger øret ned, da jeg hader fornemmelsen af, at hele øreflippen dingler med, sidder mine huller i ørerne længere nede, end da de blev lavet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mascha. Jeg var selv 6 år da jeg fik huller i ørene (I dag 32 år). Dengang skød man dem i af to omgange. Min mor havde samme tur og oplevelse som dig 😂 Jeg gik derfra med ét hul i det ene øre. Da jeg så kom hjem sagde min far ‘hvaa, er du blevet til en dreng? Det er da kun drenge der kun har hul i det ene øre.’ …. Dagen efter var mig og min mor der igen, og jeg kom igen til at ligne en pige 😜. Da jeg så blev 13 år, og skulle have et hul til en ring oppe øverst i øret og farmand var med og endnu engang forstod han ikke hvorfor jeg kun skulle have i det ene øre …. 🤷🏼‍♀️🤣😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uhhhhha da min ældste pige skulle have huller i ørene som 6 årig, kom vi ind i en guldsmed og blev taget imod af en elev eller praktikant eller noget, hun var i hvert fald ung og virkede som om at det var første gang. Hun ville så skyde dem i en af gangen, tænkte hurtig at det var en dårlig idé, men det var stort for min datter så vi skulle bare have det overstået, men selvfølgelig efter det første skulle hun bare ikke have et mere.. 😑 Og ikke nok med det, men mens vi var der kom der en anden lille pige ind og fik skudt begge i på en gang af en anden ansat, og gud hjælpe mig om vi ikke skulle betale for begge huller, fordi der var taget hul på pakken med to i.. 😭 Der gik 1 år inden hun fik nr. 2 og det var hun fordi at faster tog med hende.. 😏 Min yngste blev 6 i mandags og fik huller i ørene, og denne gang kom de begge i på en gang . 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har datter på 13, som ikke har huller i ørene. Jeg er ikke den stor fan af små piger med øreringe og hun har heldigvis aldrig selv været interesseret i af få det. Hun er begyndt at tale lidt om det, men er ikke sikker på om hun vil. Hun er så stor nu, at det er op til hende selv at træffe den endelige beslutning. Hendes største problem er, at hun synes de fleste øreringe er grimme. Hvis hun beslutter sig for at få huller i ørene, så bliver det hos en dom piercer og ikke hvor de bliver skudt i:) Håber HN er stolt og glad for at hun klarede det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børge Halvorsen, pt. Venezuela

  Personligt synes jeg, at man burde få det foretaget allerede i fosterstadiet, så snart man havde fundet ud at barnet skulle være en pige (selvfølgelig skulle fosteret have udviklet noget der kunne minde om øreflipper først).
  Så var det ihvertfald overstået! Og arret der måtte komme efter indgrebet, burde ikke være noget problem, da de fleste kvinder alligevel føder ved hjælp af kejsersnit nu om dage. Så kunne man jo altid senere bare skære der hvor der alligevel allerede var et ar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   A hvad? De fleste kvinder føder ved kejsersnit??? Har du nogle statistikker over den påstand?🤦🏻‍♀️ Og allerede ved fosterstadiet, når man ved det er en pige – hvem siger, at alle piger vil have huller i ørerne?? Og der er da også drenge der vil have det???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   HAHAHA.. sjov humor 🙂 Så tør at den støver.
   Men jeg mener, jeg engang læste, at de fleste kvinder i Venezuela får foretaget kejsersnit. Deres sidste nye påfund er vist “Naturlig kejsersnit” hvor barnet selv skal mase sig ud gennem indsnittet i maven. Antallet af kejsersnit sammenlignet med almindelig fødsel varierer meget fra land til land.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børge Halvorsen, pt. Venezuela

  I min tid i Tyskland, for snart sagt mange Herrens år siden, var det mit indtryk, at man (sammen med mange andre nyttige ting) eksperimenterede med dette.
  Bare en strøtanke, men nu er idéen ihvertfald “fostret”, om man så må sige (hø, hø).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Mascha
  Jeg måtte vente med at få huller i ørerne, til 6 måneder inden min konfirmation. Jeg syntes dengang at det var noget pjat, alle andre havde det jo, men når jeg ser tilbage synes jeg egentlig det er fint nok. Jeg har nu selv fået en datter og har den holdning at hun minimum skal være 8-10 år og selv skal ville det. Vel lidt ligesom Hollie? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Hvor fin Hollie er, en rigtig prinsesse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Friis

  Hej Mascha.

  Caya min datter fik det sidste år, 5,5 år gammel 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hvor er hun fin 👌🏻
  Vi har også været igennem nogle sveddryppende og tåresprøjtende omgange, pga. begge mine piger er blevet bange i stolen, men samtidig bare SÅ gerne ville have hullerne.
  Min yngste præsterede, at rejse sig fra stolen efter første hul, og vandre ud ad butikken. Det tog halvandet år før nr. 2 hul kom i 🤗
  Nu er de 8 og 10 år, og vil gerne hver have et ekstra hul, og for min skyld ingen alarm – det er så uskyldigt – men synes ikke rigtig, at jeg kan overskue dramaet i butikken 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg fik lavet huller i ørene da jeg var mellem 6-8 år og det tog også mig to dage og jeg husker det tydeligt. Så det er ret normalt med øreringe skræk. Efter det turde jeg heller ikke få dem skiftet og de blev betændte og taget ud og jeg måtte få dem skudt flere år efter igen 😅men siden da har jeg fået skudt 11 forskellige øreringe og næsepiercing og navle piercing, så hollie nolias skræk skal nok gå over ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er de blevet fine.
  Min ældste datter fik lavet huller i ørerne, da hun var 3 1/2. Og min yngste datter var 4 1/2 før hun havde lyst til det ..
  Begge gange har det været, far som har taget dem afsted.. Fordi jeg måske også synes det var lidt for tidligt og ikke orkede folks fordomme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefan

  Desværre bliver mere og mere “forbudt” da jeg var barn fik ALLE huller i ørene som 5-6 årige.. min kusine fik endda hul i navlen som 12 årige. Men der var ikke ramaskrig. Det er som om den dag i dag skal alle pege fingre om hvordan man gør tingene, og det er noget pis. Man skal gøre hvad man selv syntes er rigtigt! 🙂 og hun er så fin med huller i ørene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Min store datter var 6, min lille datter var 3. Da hun så søsters fine ører ville hun også have.
  Hun var med, da storesøster fik, hørte lyden og skriget fra søster, men det afskrækkede hende ikke. Så et lille halvt år efter fik hun lov. Ved guldsmeden spurgte ekspedienten hende flere gange om hun var sikker, og hun stod fast, og i kom de, med tårer trillende ned af kinderne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Puha der er mange svar og jeg har ikke læst dem alle – jeg vil bare komme med min oplevelse.
  Min ældste datter fik sine huller da hun var 6 år, og der har ikke været nogen problemer med dem, hun fik skudt sine i samtidig.
  Den yngste fik første gang da hun var 6 år, hun legede for vildt så hver dag næsten tabte hun et par, og endte til sidst med slem betændelse og vi tog dem ud – hun fik huller i ørene lige inden hun blev 8 år, og der har ikke været nogen problemer hun har ikke tabt nogen og minimal betændelse – de blev også skudt i samtidig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har desværre ikke børn, men husker, at jeg som 10-årig (i 85) ønskede at få huller i ørerne, men fik et klart NEJ fra min mor. Jeg skulle være 14 først…

  Jeg glemte alt om huller i ørerne, og fik dem faktisk først lavet i efteråret 2008, da jeg var 33.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg bor i midtjylland. Fik huller i ørerne på min 5 eller 6 års fødselsdag. Det var en fødselsdagsgave fra min veninde. Fik nogle små røde ørestikker i. Har dem vist endnu. Kan huske da vi gik på parkeringspladsen hen mod bilen at det gjorde ret ondt. Men ja, her i Jylland er vi ikke så pjattede, som vi siger. Hvis børnene vil have huller i ørerne, så får de det. Kan jo så også læse at det er helt normalt i Hollie ‘s omgangskreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Hvor er det fint! ☺️
  Fik selv som 3 årig, knap 4.. Mine forældre måtte også afsted med mig af flere omgange.. Første hul med min mor og til det andet hul, måtte min far afsted med mig nogle dage efter 😂😂
  Husker det ikke selv, så har vidst ikke lidt nogle skade af den oplevelse 🙈🤪😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt nok bor jeg på Sjælland, men jeg er jyde, og åbenbart ikke som folk i Kolding 😁 Både min mand (der er fra Sjælland) og jeg var enige om, at pigerne skulle være 15, inden de fik huller i ørerne. Det synes de godt nok var groft, men sådan er reglerne. Jeg synes ikke, øreringe har noget at gøre i små pigers ører. Jeg synes også, det er grimt med hængeøreringe til små piger. Det sender et signal om noget, de ikke er. Den diskussion var jeg evigt forskånet for, når de ikke havde huller i ørerne.
  Vi (jeg… med en mand der dog godt gad lytte til mine argumenter) ændrede reglerne lidt. Da de fik menstruation, fik de huller i ørerne ved næste fødselsdag for at markere en overgang for dem. De blev jublende glade, og der var intet piv overhovedet, da de blev skudt i. Desværre vil hullerne i ældstebarnets ører stadig ikke hele her et helt år efter; og det bøvl er hun heldigvis gammel nok til selv at håndtere og forstå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min datter havde siden hun kunne gå, “stjålet” alle julekugler, hun gik forbi, for at hænge dem på ørerne, og gik og sagde øreringe hele tiden. Da hun blev 2, tog vi ned for at få det gjort, men nej, hun var for lille, sagde butikkerne, fordi små børn ikke vidste hvor ondt det gjorde, og den smerte ville de ikke udsætte børn, under 6 år for.. Så med en meget ked af det pige, måtte jeg køre til en anden by, hvor de sagde, at det var en fordel, at de får lavet huller i ørerne som små, da de netop ikke kender til den smerte – og min lille to-årige datter hoppede stolt og glad op i stolen, og sagde hverken av eller græd, da hun fik dem lavet, og gik MEGET stolt ud af butikken, med huller i ørerne. Nu er hun 8 år, har næsten lige fået lavet et hul mere, efter eget ønske, og der var hun lidt nervøs, da hun skulle ha den lavet, men hun gjorde det.
  Folk havde bestemt også en holdning til, at jeg kunne finde på at give min to-årige datter huller i ørerne, men min datter var SÅ stolt og glad, og det var det, der betød noget for mig, da hun fik dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åhh en skøn en😂
  Jeg mener at jeg selv var 11 da jeg fik lov at få huller i ørerne. Problemet var dog, at da det første hul var skudt i – så gik der lige et halvt år før jeg turde få det andet også😂 Nu har jeg 9 i alt (nogle lavet selv), så frygten er der vidst ikke helt længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fry

  Min datter har fået det, da hun blev fem. Hun spurgte selv, og fik ja.
  Og hun er ikke død af det endnu …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fry

  Men vi fik begge huller skudt ind samtidig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg havde sagt til min datter, at hun måtte få hold i ørerne, når hun blev 6 år. Netop fordi – som jeg sagde/mente – skulle hun være parat til at det gjorde ondt hele to gange. En dag da hun lige var fyldt 5 år skulle jeg noget andet hos guldsmeden med min datter, og da tog hun selv kontakt til ekspedienten og spurgte om hun ville lave hul i ørerne på hende? Jo ja svarede ekspedienten det bestemmer din mor, og det gør jo ondt! Ja svarede min datter. Det gør ondt to gange og set må jeg bide i mig ellers må jeg ikke for min mor! Hun bed det i sig! Og fik hul i ørene som 5 årig. Jeg selv fik på den gamle facon. Hul først, tørre blod og en ring i. Jeg er 50 i dag ???? Stakkels dig! Med din viden nu havde du nok vare sendt Troels ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elita

  Hun er da så sej!!
  Min er blev 7 år, 3 januar. Hun har lige fået sit 3 hul i! Det vid sige at hun nu har 3 på hver side..
  Det har um plaget om i et helt år, hvor jeg har sagt nej! Min tanke var: “ hvad mon folk siger til det”
  Men efter et år, fik hun “sin vilje” .. Men nu stopper legen også, vil hun have flere må det vente til hun bliver 15-18 år! 😱😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Her på Sicilien hvor jeg bor, er det helt uforståeligt hvis hullerne ikke er lavet inden babypigerne er 14 dage. Og sågar er der også nogle forældre der laver det på deres små drenge. I starten tænlte jeg det var forkert og man skulle vente til de var større og selv kunne tage stilling. Men kan de ikke li dem kan man jo bare lade være med at tage øreringe på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Min niece havde forsøgt dig med moderen, det blev også kun til et hul 🙈 Og måtte straks tages ud igen. Niecen og jeg aftalte i “smug” at jeg hentede hende fea børnehave nogle uger senere, ha de tryllecremen med og så tog vi sammen op og fik skudt begge i på en gang, og kunne derfor “overraske” moderen…. Hun fik begge sine i den dag og var så stolt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moiii

  Fik også selv som 6-7 årig. Kan tydeligt huske det. Synes dog ikke det gjorde ondt og fik et ad gangrn, husker bare det var lidt ømt bagefter. Hun er så smuk, en dejlig pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejdi

  Vores pige fik liv fra da hun var 8 år. Hun havde plaget længe om det, men så glemte hun det helt! Så den 18/12 2016 (da var hun 10), spurgte vi om hun vil have dem, så hun kunne flashe dem juleaften – bum så var hun klar 😉 hun fik et lille chok, men tog det så godt! Bagefter rendte vi ind i julemanden i centret, som er min brors tidligere svigerfar, så han gjorde lige lidt ekstra ud af det haha!
  Jeg fik selv som 7 årige, for mine fødselsdagspenge – det gjorde ondt ja og min krop reagerede ved at blive syg, men de røg hurtigt ud igen, da jeg hele tiden fik kæmpe bylder med betændelse, selv ved ægte sølv osv. Jeg fik så huller igen i august 2017 – når den lille skid kunne, så kunne jeg også trods min slemme angst for alt hvad angår stik og nåle! Så bum, jeg fik også nogle og det var hun næsten lige så stolt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg kan huske da jeg selv fik huller i ørerne, da jeg lige var fyldt 6 år (nu er jeg 21). Jeg husker det som noget der bare tog 2 min og så var man ude igen. Det var overhovedet ikke slemt, men kan huske at jeg blev lidt forskrækket efter første hul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min datter fik piercet sine øre sidste sommer. Der var hun 6 år 😁 Vi valgte piercing metoden da jeg havde læst at det skulle være det bedste.
  Hun sagde ingen ting da det blev lavet, og var meget stolt bagefter. Hver gang hun fortalte det til sine veninder sagde hun “jeg fik ikke skudt dem i, men piercet, med en nål” -hun synes det var det fedeste

  Hendes højre øre blev der desværre ved med at være betændelse i, så nu har hun “kun” hul i det ene, og venter på at hun er klar til at blive piercet igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Shit en Jyde-Kbh opdeling i alt hvad du skriver. Og trist at hele verden har ansvaret for alle dine ulykkeligheder. Synes folk her i Kbh generelt er gode til at tage ansvar for egne voksne beslutninger. Kender ikke status i Jylland. Fik selv som 5 årig uden problemer. Kender ingen der selv har panikket, eller som har børn i panik. Mine sidder dog lavt og kender rigtig mange, hvor placeringen ikke er optimal, hvis de fik som små. Mine børn fik derfor som 10 årige som en mellemløsning. Mvh tidligere Jyde, nu Københavner som ikke rigtig forstår behov for svining af øboerne, spelt, bestemme-dumme børnehaver mv mentaliteten. Jeg har det sgu meget godt og forventer det bedste af andre. Og ellers er det nok en grund til uenighed. God zen rejse i Jylland med alle de skønne perfekte mennesker 😊😊😊. De findes også her 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Er det mig du skriver til?? 😳

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Hvis du bebrejder den store offentlighed for, at du først giver din datter lov til at få huller i ørerne nu (hvor det yderst problematisk pga hendes alder generelt – og ikke pga hendes personlighed eller opdragelse), og har en masse statistisk veldokumenteret info om at i Jylland får alle tidligt huller i modsætning til på hysteriske Sjælland, så ja. Vildt med sort-hvid opdeling/ andre har skylden for mine ulykke-tilgang / fordoms / martyrvibes. Zen hilsner, for verden er faktisk rigtig venlig både i Jylland og på Sjælland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg af fra 86 og da jeg var 3 bestemte min moster sig for at min jævnaldrende kusine og jeg skulle have huller i ørene. Det gik fint med min kusine men jeg lever i dag med en flækket øreflip fordi det bestemt ikke var noget jeg havde lyst til. Nu kan jeg som voksen godt have lyst til at få huller i ørerne men det ser ikke pænt ud fordi de ikke kan sidde ens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Min hun er 3,5 år, hun har tiggede og plaget i 6 mdr. fordi alle voksne omkring hende har øreringe. Vi gik ned til en i vores center, de valgte de gerne ville lave det på hende. Jeg har gjort meget for at forberede hende på det, men jeg valgte et sted hvor de laver begge huller på samme tid. Jeg troede jeg ville have en pige som din, men til min overraskelse og hende der lavede hullerne, så sad min pige helt stille og uden at sige et kvæk bagefter, ikke en tåre eller noget. Jeg troede hun var gået i chok 😅 men hun var bare så glad for hun kunne få øreringe i, meget stolt pige. Jeg græd mere end hun gjorde 😂 Jeg er egentlig ligeglad hvad andre siger, hun er stolt og jeg er stolt af hende for den måde hun håndterede det på 🙏🏽 De sagde også det oftest er bedre at få dem lavet yngre ☺️ Jeg synes man skal gøre hvad der føles rigtigt, også selvom andre måske ikke synes om det. Men de kan passe deres egen have ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Min datter fik huller i ørene da hun var knap 4 år. Fik skudt begge i på en gang, ikke et kvæk sagde hun , men blev overrasket over hvor hurtigt det gik😂PS er fra jydeland😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Mascha – Jeg er selv fra Kolding. Min datter var 7 da hun fik huller i ørerne. Hun havde plaget i lang tid. Dengang skød man hullerne 1 af gangen. Lang historie kort, så reagerede min datter dengang på samme måde….. Hun nægtede at forlade stedet før hun havde fået hul nr 2. Vi blev i butikken i 2 timer. Jeg kamp svedte- så vil bare sige, at du er ikke alene😊 og alle forældre med en smule respekt for sig selv, tænker ikke sådan – jeg ville nok selv tænke, puha stakkels mor 😅 Vi har alle været i en lignende situation før!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag som Legehelt...