Vi skyder nyt projekt, der kommer til efteråret...

Jeg er her faktisk stadig…

 

Så blev det mandag igen. Jeg synes dagene og ugerne flyver afsted for tiden, og jeg synes egentlig ikke jeg får udrettet alverden. Jeg er knap så aktiv her på bloggen, og det er sådan set ikke fordi jeg ikke har lyst… Jeg synes der har været enormt mange ting omkring flytningen, privat og i omgangskredsen, og så er mange af mine tanker bare andre steder. Jeg tror lidt jeg står overfor en livsstilsændring på mange måder, jeg skal bare lige ha’ navigeret det rigtige sted hen.

Weekenden har været helt fantastisk. Det var Hollies weekend, da vi jo ikke har samme weekender, og hende der så var med til åbningen af det nye Castle Hotel i Legoland, som vi var inviteret til at overnatte i som de første, og så tilbringe årets første åbningsdag der. Vi havde det så hyggeligt, og heldigvis kendte vi flere der havde fået samme invitation, så der var både børnehygge og voksensnak over aftensmaden med et glas vin, og en sjov dag efterfølgende.

 

 

Troels skulle til Lyngby (han er oprindelig derfra men bor i Kolding pga. arbejdet), hvor han… Ja, altså… Han skulle spille badminton. Jeg synes jo han er den sejeste mand i hele verden, men når han hopper rundt efter en fjerbold, jamen jeg tisser altså lidt bukserne over han fjedrer rundt med en ketsjer i hånden og for det så ikke skal være løgn – et massivt overskæg for tiden. Han ovre alene, mens vi brugte dagen i Legoland og tog videre op til Byrsted, hvor vi sov hos mormor og morfar, og besøgte olderne søndag.

Det er ikke fordi jeg normalt sådan ligefrem opfordrer ham til at føjte i byen alene, men når han nu var derovre, syntes jeg da bestemt han skulle tage og give den GAS med vennerne. Så var det også er klaret. Tjek. Jeg er jo ikke helt dum, at skubbe lidt på, lige den weekend hvor han har den største og fedeste snegl midt i hovedet, vel. Det gad han underligt nok ikke, men så skal han ikke komme og sige, at der ikke var fuld opbakning herfra hvertfald. Hah!

Nå, men det kan da åbenbart et eller andet, det moustache…

 

 

Vi nåede lige akkurat ind ad indgangen, så vandt Hollie Nolia denne sag. Den bar vi så rundt på hele dagen, den har siddet med ved bordet og på skødet i bilen. Yay!

 

 

Så gik turen til Byrsted…

 

Image Map

Næste indlæg

Vi skyder nyt projekt, der kommer til efteråret...