Jeg er her faktisk stadig...

Gå glad i bad! Nu med nye hårmasker fra HairLust

 

Reklame HairLust

Hvis du følger med herinde, ved du sikkert allerede at jeg hver dag smovser 3 stk. HairLust Hair Gummies for mit hårs skyld – og det gør Troels også. Faktisk snupper Hollie Nolia også en enkelt engang imellem når jeg lige kigger væk, men de er også svære at holde nallerne fra. Tænker ikke det gør noget, det er jo naturlige smagsstoffer, farvestoffer og fyldstoffer der er i. Og så gør de endda godt, hvor fedt er det!?

Vi har egentlig ret godt hår i husstanden, men det betyder ikke, at vi så ikke gør mere ved det. Jeg elsker at pleje mig selv og både bruger og prøver en her masse. Pigerne er så småt ved at få smag for de forskellige ting, især på hårfronten fordi langt hår jo skal plejes, vaskes, friseres og tørres, og det er ikke altid lige sjovt. Men det er sjovt når det skinner og dufter godt.

HairLust har lavet to nye hårmasker som er produceret i Danmark, certificeret økologisk og vegansk samt indeholder minimum 98% naturlige ingredienser. Derudover er de naturligvis fri for parabener, sulfater, ftalater og silikone, så det kan vi alle roligt bruge.

 


 

20% til de første 100!

De første 100 der handler på HairLust får 20% rabat med min kode, men kun de første 100, og koden gælder til d. 7. april.

Koden er: Mascha100

 


 

 

 

Der er to varianter. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask hjælper på tørre og spaltede spidser, og genopretter den naturlige fugtbalance i normalt, tørt og ødelagt hår. HairLust Protein Reconstructor Hair Mask. som er en dybdegående og genopbyggende behandling med aktive proteiner, som genopbygger indefra. Jeg synes begge er gode, men min favorit er nok Protein Reconstruction, fordi min frisør altid har travlt med at pumpe mit hår med protein… Så det tænker jeg også jeg selv gør. Og så dufter den virkelig godt. Ja, altså jeg gider ikke at det ikke dufter af noget, det er sådan en flad fornemmelse efter et bad.

For at fordele masken godt i håret, bruger jeg denne lille børste, HairLust Detangle Wet Brush, imens. Så er jeg sikker på det bliver fordelt godt og jævnt, og renset med de specielle børstepigge der også giver hovedbunden en blid massage, som samtidig hjælper med at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden og hårsækkene. Jeg sidder som regel, eller det gør jeg faktisk uden undtagelse, altid, i badekaret og ser en serie når jeg bruger hår- og ansigtsmasker. And I love it!

 

 

Jeg er inde i en periode hvor jeg ikke tørrer mit hår med føntørrer, hvilket jeg ellers altid har gjort. Jeg prøver lige at give det en pause og har flere gange tørret hår ved at løbe en tur. Altså jeg løber ikke udelukkende for at tørre håret, det er sandelig også for at flashe på IG at jeg er ude at motionere… Ellers gælder det jo lissom ikke, vel! Men, men det får nu et ret lækkert naturlig fald når jeg gør det. Andre gange, særligt om aftenen efter et karbad med hårmaske, tørrer jeg det på en skånsom måde ved at have det i HairLust Bamboo Turban Hair Towel – det er RET populært ved pigerne også, vi er nødt til at skaffe 2 stk. mere! Bambus absorberer meget mere end bomuld og tørrer derfor håret 10 gange hurtigere end et alm. håndklæde. Og så er det ret praktisk også.

 

 

Tip: Hovedpudebetrækket her, HairLust Pure Bamboo Pillowcase, en nu på lager igen. Det blev udsolgt på bare et par dage sidst, så det er med at slå til imens det er der. Det beskytter dit hår mens du sover, da det er mere skånsomt for håret at sove på bambus end bomuld, da det forårsager færre knækkede hår. Og er virkelig  lækkert og blødt – ja og vegansk modsat silke og super miljøvenligt og bæredygtigt, hvis man er med på den galej. Så beskytter du både hår og natur på samme tid.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Jeg er her faktisk stadig...