Før-/efterbilleder af måske verdens mindste gæsteværelse...

Lækker mandag, så er ugen i gang…

Jeg sidder i toget lige nu – jyde pendlertypen, I ved. I morgen skal jeg skyde kampagnebilleder til en støvlekollektion jeg har designet, som udkommer sidst på sommeren. Det er efterårs-/vinterstøvler og de er så fede, og meget anvendelige for de fleste vil jeg mene. Det er hvert fald det der er meningen, og til en fornuftig pris.

Ugen starter godt. Troels står tidligere op end os andre og kører hjemmefra 6:45, hvor jeg vågner og putter mig ind til Hollie Nolia, så jeg kan vække hende langsomt inden vi står op kl. 7. I morges spiste vi alle fire morgenmad sammen og fik en lille morgendans til høj musik. De andre børn skal til deres mor denne uge, så det er bare os tre der er tilbage. Jeg er lige nu på vej til Kbh hvor jeg skal sove hos Signe – jeg savner mine veninder når jeg er så langt væk, men alt er lissom faldet på plads i dag.

Jeg nåede lige at få fikset negle imorges, en times personlig træning, mails, andre gøremål og så på toget. Når jeg om lidt lander i hovedstaden kan jeg lige nå et smut på strøget, inden jeg får ordnet vipper, og så over på den anden side af gaden til Signe for at blive tannet, inden vi tager hjem til hende og hygger.

Kl. 7:30 i morgen står makeup artisten hjemme hos Signe, klar til at bruge et par timer til at få mig hevet op til noget der kan skydes billeder af, og så er planen jeg er færdig ved 17 tiden, og kan komme retur til Kolding hvor jeg håber at nå et foredrag med Michelle Hviid kl. 19. Hvis jeg er heldig kan jeg enda få et lift af hende hjemad. Det kunne være ganske underholdende!

Alt imens jeg farer rundt herovre, tager Troels Hollie til dans, og så kommer farmand vist også forbi. Så er ugen i gang, og den bliver lidt presset for mit vedkomne. Jeg er bare bagud med alt, men det er egentlig ikke noget nyt. Jeg vil så gerne på plads i hjemmet snart, synes det tager meget længere tid end forventet.

Nå ja! Jeg holdt et Talkshow i Aalborg for nylig, der var så hurtigt udsolgt at de nu har booket mig til en omgang mere, og tænk sig, de 90 billetter røg på ganske få timer. Det glæder jeg mig til, det var så hyggeligt sidst. Arhhhh hvor bliver jeg glad altså.

 

Det var lige min mandag, hvordan startede din uge?

 

Ha’ lige en lækker dag af hvad der er tilbage, ik.

 

Image Map

Næste indlæg

Før-/efterbilleder af måske verdens mindste gæsteværelse...