Årets nok største børnefest - MGP 19'

Køkkenet er bestilt, sådan her bliver det…

Rotpunkt annonce

Billedet her er en tegning af hvordan det nogenlunde kommer til at se ud, da vi så småt er ved at være i mål med vores nye køkken. Kan se vi bør få lavet os en radiatorskjuler til køkkenet. Det har godt nok været spændende at beslutte det hele, måske især fordi vi har været to og ikke én til det denne gang. Det er nu alligevel lidt sjovere end at stå med alle valgene selv. Selvom vi jo godt ved hvem der har det sidste ord, det er trods alt vigtigt at det hele står så godt til den ret handsome kok, som overvåges nøje fra køkkenets hyggehjørne. Sort og messing er bare så gode farver til Troels, og så får han lys der kan skifte i alverdens toner. Jeg har egentlig været ret large i hans retning, da det mest er hans domæne.

Vi satser på køkkenet kommer op omkring påske, men inden da skal vi lige have taget det gamle ned.

Vi har været lidt frem og tilbage med farverne, for et hvidt køkken ville også være flot som forlængelse af de høje paneler i de tilstødende rum. Men men vi er altså enige om, sammen med køkkendesigneren fra Rotpunkt, det skal være sort med marmorbordplader og messing. Eller faktisk ordet ikke rigtig marmor, men en Dekton bordplade der kan holde til ALT, hvilket nok er meget godt, mine køkkenskills taget i betragtning.

Selve skabe og låger er fra Rotpunkt, og vi har valgt med en fyldning der ikke er for kantet, ikke for grov og ikke for simpel. Det er lidt svært at se på billedet, men de er altså ikke helt glatte og heller ikke højglans. Vi kan netop godt lide at lågerne ikke er helt glatte og for stilrene eller moderne om man vil, til det gamle hus fra 1912, men prøver at føre lidt linier og krummelurer fra stuk og paneler med i det – dog på en meget opgraderet facon. Jeg er vild med kontraster og jeg er vild med de sorte og hvide detaljer i huset. Udenfor er der nogle sorte døre, sort gelænder og jeg har også fået malet nogle døre sorte i huset, for at opnå en kontrast der ikke “bare” er hvid. Derfor det sorte køkken. Jeg sværmede også lidt om et gråt, men i det vi har grå vægge, så ville det blive for mange forskellige nuancer af grå op mod hinanden.

Det sorte sat sammen med en bordplade i marmorlook, der dog ikke er den klassiske hvid/grå, men med flere varme nuancer gør at det forhåbentlig ikke bliver for mørkt. Messingdetaljerne er bare lækkert, men det har været ret svært at finde de helt rigtige. Valget står nu blandt disse fra svenske Beslag Design. De store til alle låger pånær de øverste med vitrine, som vi synes skal have nogle mindre… Hvilke af de små synes I? Vi er ret vilde med det rå look, som er lidt maskulint op mod alle krummelurerne i huset.

Vi er gået efter kvalitetsmaterialer som er lette at have med at gøre, både vedligeholdelse og teknisk, samt lækre estetiske produkter.

Især vinkøleskabet har mit fokus har været rettet mod. Jeg har danset lidt om et Liebherr skab længe, og ville elske vi havde haft plads til et stort et af slagsen, men i forhold til at vi åbenbart også skal have mælk og madvarer i køkkenet, er det blevet en mindre udgave af vinkøleskab, men på den fornemmeste plads. Jeg har valgt dette vinkøleskab med touch åben/luk, som bliver placeret så man kan se det inde fra spisestuen. Troels siger det er for at lokke mig ud i køkkenet vi stiller det der. Uanset, så er der højest blærefaktor i det står lige der, og det sætter jeg pris på. Vi har også valgt et køleskab fra Liebherr, så det hænger sammen på kølefronten.

Der er utrolig mange muligheder når man først begynder at kigge på hårde hvidevarer, og for Troels betyder det lidt mere end for mig, hvilke funktioner det har, da han godt kan lide at lave mad. Jeg vil jo bare gerne det ser pænt ud, så det har vi fået til at passe bedst ved at vælge Witt kodeplade og De Dietrich opvaskemaskine. Kogepladen er den jeg synes har det mest enkle og reneste look, og så er Troels glad for alle de tekniske muligheder. Opvaskemaskinen ser man jo ikke som sådan, men vi valgte at begrænse alt for forskellige mærker og gik efter anbefalingerne da vi var ude at kigge på de forskellige muligheder.

Vi har valgt to ovne fra De Dietrich. En ovn og en kombiovn med mikroovn i. Jeg har selv tidligere haft en kombiovn og det var rigeligt fint for mig – Troels kan ikke få ovne nok, så vi skal have begge dele. Jeg tænker bare at det betyder rigeligt med mad, så selvfølgelig skal vi have to ovne.

 

 

 

Image Map

29 kommentarer

 • Simone

  Vi har også 2 indbygningsovne i vores køkken fra 2008, bedste beslutning ever😝 Flot køkken I har valgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Bødker

  Liebherr er mega godt. Vi har et stort køleskab med 3 nulpunkts skuffer ig det kan vi mærke på madspildkontoen og derfor også madvarekintoen 👍 super flotte håndtag, men jeg tror jeg ville vælge glatte. De ru bliver meget svære at gøre rent, tænker jeg ???? stegeos, stegefedt i så små riller 😫 men super fedt køkken, tillykke med det 🤩????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Juul

  Det skal klart være det lille greb til venstre på billedet. I bliver “trætte” i fingrene af det til højre. Jeg vil mene der er bedst grebskontakt og nemmest at holde “om”, hvis I vælger det til venstre på billedet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lisner

  Når jeg ser (model)billedet af køkkenet, tænker jeg, at I skal have et unikt kunstværk op at hænge som dem, Vibeke Bjerker laver 🙂
  https://bjerker.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er et godt valg og sort er også maskulint og står godt til kokken 🙂
  Tillykke med valget, så skal der rives ned og bygges op og gøres rent, puha!
  Pøj pøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I har gjort det helt rigtige: gået efter det I ville have, og sådan bør det være, når man renoverer et køkken. I får derved sat jeres helt personlige præg på køkkenet, og det kan kun blive SÅ godt.

  God weekend forude. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Super lækkert køkken – jeg tænker bare hvor er kaffemaskinen? Når i nu for lavet sådan et skønt køkken er det da næsten synd ikke at få den intregreret 😁 og er jeres vandhane en cooker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Vandhanen er faktisk ikke på plads endnu, og jeg har haft en indbygget kaffemaskine, og det ønsker jeg ikke igen. Simpelthen for besværligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Når ja det fik du da lavet i det gamle hus ikke?
   Jeg syntes bare det ser flot ud – haha drikker ikke engang kaffe selv 🙈
   Men det er super flot køkken i for lavet, er vild med bordpladen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Den længst til højre. Den er mest feminin til det ellers maskuline køkken – fed kombo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mascha
  Hvor ser det bare godt ud. Jeg håber vi får lov at se det live også😉
  Jeg kommer til at tænke på radiatoren. Har i tænkt på, der skal være plads til den, når i lukker skabene op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ang greb, så vil jeg sige dem til venstre 😁

  Og så håber jeg at I bliver glade for kogepladen. Mine forældre har den samme, men er bare slet ikke god i forhold til den de havde før. Den er virkelig besværlig at skrue op og ned, og den kan ikke altid bruge de rigtige blus hvis man fx har en stor gryde og bruger 2 blus. Det kan den ikke altid lige registrere 😅 bare lidt erfaring herfra.. Men flot er den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Super flot køkken. I bliver såååå glade for Dekton bordpladen – vi har købt en magen til bare i sort. Husk quooker i jeres vandhane – når man først har haft dette kan man ikke leve uden !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det ser super fedt ud. God detalje med vinkøleren. Vi har lige skiftet et køkkenskab ud med en vinlkøler👍🏻. Husk at i kan sælge det gamle køkken, så er der penge til vin😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Super flot valg af både elementer og hvidevarer. Ang greb ville jeg vælge det lille til venstre da det er bedre at gribe om end det andet. Ang. armatur ville jeg vælge med sensor, så man slipper for at skulle røre ved det med feks fedtede fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Mega flot køkken 🙏 jeg ville vælge de små messing knopper de andre bliver lidt gammeldags på den knap så fede måde syntes jeg men ellers mega lækre valg😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andriette

  Jeg ville vælge dem som er helt runde. Tror de ef bedst at holde ved og godt at i har valgt de store også for jeg har også lige fået nyt køkken og valgtet stod imellem store eller små runde jeg valgte de store da jeg tror jeg ville blive træt af at tage fat i sådan en lille rund en. Nu er jeg super glad for at jeg tog de store 🙂 tillykke med jeres fælles køkken valg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvem er stavepladen til?

  “Witt kodeplade”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sort vask er super flot men desværre meget upraktisk da man kan se kalk konstant.. ellers lækkert køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte????

  Fedt køkken. Det er også nogle ret fine greb, men de bliver en bakteriebombe af den anden verden. Med de greb og børn k huset😊ville jeg nok investere i eg lager af Rodalon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Rysgaard

  Virkelig fedt køkken. Vi er i samme proces nu, så det er fedt med lidt inspiration. 👍🏼
  Ved du, hvad farven på Dekton-bordpladen hedder? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Da vi fik nyt kækken solgte vi det gamle til 5000 kr. Med det krav, at de selv skulle oille det ned. Det var praktisk, idet jeg fik penge for at nogle lavede arbejdet for mig, og de fik et køkken 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor er det vildt lækkert! Jeg elsker hvordan jeres valg af hårde hvidevarer spiller med køkkenet. 😍 Jeg er især vildt forelsket i de ovne. Er det sådan lidt kobber/rose gold detaljer man kan ane? Vi har for blot to uger siden fået vores nye køkken. Vi valgte også et sort – dog et mat sort. Og hvor er det altså smart at vente med at tage det gamle køkken ned. En lettere utålmodig kvinde herhjemme rev vores køkken ned FØR det nye overhovedet var bestilt. 3 måneder uden et rigtigt køkken. 🤷🏼‍♀️ men altså.. når man før kun har sat et IKEA køkken op i en lille toværelses, så tror man (åbenbart) at køkkener er lagervarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Husk en Quooker. Det kommer I ikke til at fortryde. Kan anvendes til SÅ meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Altså jeg synes måske det er upraktisk med det høje skab for enden ved vinduet og radiatoren. Synes på en måde det virker for kompakt, måske også fordi det er sort. Men det er jo bare min mening, i vælger jo lige nøjagtig det der passer til jer…….og kokken 😉.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Af de to små greb ville jeg vælge det mindste..
  Men har du tjekket grebene ud fra thebrandt af Julie Brandt? De ville passe perfekt til det gamle hus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  👌👌😘😘
  Mht de små greb, så ville jeg nok vælge de kraftigste af dem.

  Kh Charlotte 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig et flot køkken! Farvevalget er lige noget for mig og udstråler af god kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissi Sylvest

  Masha – mht sofa. Prøv Bolia.com, specielt deres modulsofaer i alle farver, størrelser og priser, og måske også i en farve, som Troels synes om.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets nok største børnefest - MGP 19'