Projekt fyrre og FUCKING FABULOUS!

Her er vores soveværelse…

Reklame Garant Valby

Det er ikke færdigt endnu, men vi nærmer os – don’t mind the sofa! Da vi flyttede ind elskede jeg vores udsigt fra soveværelset. Der er ret langt fra bunden af haven og op til huset, altså højdemæssigt, og vi har udsigt over å og et (når der er sommer) ret grønt område. Vi har meget himmel at kigge ud heroppefra, og jeg har nydt at falde i søvn til smukke stjerneklare himler hvor Hollie Nolia og jeg har set stjerneskud fra sengen. Men vi sover bare bedre i mørke, og længere. Og så skal vi naturligvis ha’ gardiner i soveværelset (!!).

Det har vi nu installeret. Vi har valgt at investere i noget rigtig lækkert fra Garant i Valby, for at give rummet lidt ekstra. Vi befinder os alligevel rigtig mange timer her, det er den sidste fornemmelse inden vi falder i søvn og det første vi ser når vi vågner. Det skal bare være i orden. Vi har haft Garant Valby forbi for at måle op og komme med gode råd og idéer, og sy gardiner der passer nøjagtigt til vores rum og ønsker. Jeg ved godt der er langt fra Valby, men nu kender jeg dem tilfældigvis, så det var den mest oplagte løsning.

 

 

I mit gamle hus, og egentlig også i Troels’ gamle hus, var alt hvidt. Meget lyse soveværelser, og det har vi lavet helt om på. Okay, jeg har. Det er blevet mørkt og huleagtigt med et strejf af hotel. Bedre hint til morgenmad på sengen findes da vist ikke?

Det er blevet til grå velourgardiner – væg til væg – for at få en helhed i stedet for gardinet stopper efter vinduet. Jeg synes bare det ser federe ud. Indenunder er der et gråt mellemgardin, så det ikke behøver være enten/eller. Det er meget rart at kunne rulle fra uden at blive blændet af dagslyset, men have mulighed for et blødere lys. Det er super hyggeligt når vi ligger i sengen hele søndagen og Netflixer. For ja, vi har sat et kæmpe stort fjernsyn op for enden af sengen, og vi elsker det!

 

 

Jeg ved godt mange siger der ikke skal fjernsyn i soveværelset, men vi nyder virkelig rummet på denne måde (og hinanden), her er så dejligt. Sengen er min gamle, som vi er enormt glade for. Troels har aldrig sovet bedre siger han, og jeg må også være ærlig at sige, at de hold jeg havde i nakken i sommers som plagede mig en del, var af at sove i Troels gamle seng, i stedet for min egen. Så den er smidt ud, selvom han mente den kunne bruges i gæsteværelset til hans mor. Nix, jeg har fået lavet en dejlig seng som vores, bare i en mindre udgave. Det rum er et helt andet indlæg. Nu er det soveværelset.

I kan godt se den sofa skal væk, ik.

 

 

Udover velourgardiner har vi også valgt et meget blødt og velouragtigt gulvtæppe som gør det ubeskriveligt fantastisk at stå ud ad sengen. Troels var egentlig imod gulvtæppet, men jeg insisterede og det var godt. Han er i dén grad overbevist. Det giver en helt anden ro og stemning, og så er det bare virkelig blødt. Vi har slet ikke lyst til at forlade rummet, og vi går ofte herop bare for at være her. Både gulvtæppe og gardiner går igen i mit tøjværelse, som ligger i forlængelse med soveværelset. Det skal lige arrangeres ordenligt, og så overvejer jeg at få bygget skabe, men det er lidt et projekt synes jeg.

Vi har fået nye lamper i indflyttergave som har lys i foden. På den måde er der flere muligheder i lyskilden, og det er helt genialt. Lyset betyder ret meget herinde, vikar også sat en enorm skøn lampe i loftet som giver et meget smukt lys, udover vores lamper på natbordene.

 

 


Reklame: Gardiner+gulvtæppe: Garant Valby / Seng: Copenhagen Comfort beds / Sengetæppe: Nordal / Lamper: Annette Boysen Interiors / Loftlampe: Balie Balie / Sengebordene husker jeg ikke hvor er fra og sofaen er en udgået model der ikkeforhandles længere.


 

Det mangler vi…

Jeg venter på der kommer en lille bænk hjem som skal stå under fjernsynet, i stedet for min gamle køkkensofa. Vi har ikke noget sted til den pokkers sofa og Troels vil bare gerne af med den. Jeg er bare så glad for den, og har egentlig gemt den til hvis jeg køber et sommerhus, så vil den være genial, plus der er så mange gode minder i den. Ved ikke hvor jeg skal gøre af den, og da slet ikke når bænken kommer sidst på ugen. Vi skal også have nogle billeder op over sengen, jeg ved bare ikke hvilke. Tænker nogle af os, måske i sort/hvid. Jeg skal i det hele taget have fundet et sted der fremkalder billeder og indrammer dem til et par fotovægge i huset – kom gerne med anbefalinger, tak. Og så overvejer jeg nye sengeborde, nyt sengetæppe og en grøn plante.

 

 

Badeværelset i lysegrøn marmor og med badekar, ligger lige op ad soveværelset. Det samme gør tøjværelset, og ude på gangen har begge piger værelse – og Troels har hans tøj. Det var der ikke plads til på mit værelse. Desværre.

 

 

UPDATE – ej hov… Jeg fandt da lige et før billede!

 

Image Map

34 kommentarer

 • Kristina

  Flot soveværelse 👌🏼 Du må endelig sige til, hvis du vil sælge et sengebord. Desværre har vi kun plads til ét.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det. Må være første gang, du laver indretning jeg bare ikke er vild med….
  Håber i bliver glade for det, men for mig ligner det et kedeligt hotel værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Andersen

  Wow hvor er det flot, mega go stil. Gulvtæppet og gardinerne giver en fantastisk luxuriøs stemning.
  👍🙏🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg synes sengen og lamperne er rigtig pæne; både farve og stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Hvad hedder farven på væggen? Den er virkelig smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Det er da tv’et som skal væk, ikke sofaen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Sikken en forvandling ☺. Så skønt et soveværelse, og klar den sofa hører ikke hjemme. Glæder mig til at se bænken. Hvor er du dog priviligeret og mærker helt sikkert, at du er glad helt ind i hjertet. Er klar over du nyder det, håber Troels kan følge med i dit tempo 😯. Her efter 54 års ægteskab har vi lidt at lære 😁.Sender lige et knus 😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja MN

  SÅ fint 🙂
  Hvis man må komme med et lille fif, så vil jeg anbefale at du får fuget alle hullerne langs loftet ud. Altså alle “hullerne” mellem hvert bræt. Det vil lige give den sidste finish. Du kan sikkert få en håndværker til det. Men det gøres også let selv – hvid akrylfuge bliver din nye bedste ven. Been there, done that 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg elsker faktisk loftet og den stemning det giver. Minder mig om mit træhus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja MN

   Synes absolut også du skal beholde træloftet 😀Det er udelukkende alle de små “huller” helt inde langs væggens kant jeg mener. Så tænkte ikke et helt “glat” loft. Anyway, i modsætning til andre synes jeg at din soveværelse er flot 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det er smukt, meeen den kære mand må finde sig i meget. Må han overhovedet have en mening? Har han helt alene fået lov at bestemme noget i huset? På den måde du skriver og hele indretningem virker det ikke som om at i er flyttet sammen, men at han er flyttet hjem til dig. Håber da ikke at han mister sig selv og sin mandighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Nej, han er bundet på hænder og fødder og må intet mene eller sige. Han ligger i fosterstilling og falder hulkende i søvn hver nat 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Ej hvor sjovt jeg bestemmer omkring 95 procent af indretningen hjemme hos os så er der så meget andet han bestemmer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Overordnet set er det da blevet rigtig fint! Dog mangler der lidt personlighed (efter min smag), og så synes jeg det er så ærgerligt med de der listelofter – synes det ødelægger hele det samlede udtryk for mit vedkommende. Dem havde jeg personligt sørget for at få pillet ned, da jeg slet ikke synes de passer ind i jeres flotte hus, men leder tankerne hen på et standard 80’er parcelhus. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Vi er jo slet heller ikke færdige, der mangler jo billeder osv., og noget farve 🙂 Jeg elsker de lofter, de er i hele overetagen og minder mig om mit gamle træhus og stemningen i Ystad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragna

  Jeg synes desværre at din indretning, i det nye hus, er så dystert og koldt. Ingen hygge. Forstår ikke denne udvikling fra dit varme hjem i Dragør. Bænken, som HN hygger på efter skole, er en pind, der er så fyldt med puder, at hun ikke kan være der. Det hele er udstilling og opsat. Desværre er din sjæl i alt det her forsvundet. Tænker om du er træt af at være en offentlig person, og blot går tiggergang med blogindlæg, og nævner alt havd du mangler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla S.

  Synes det er fint. God ide med de 2 slags gardiner, samt at de mørke fylder den ganske væg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria Nielsen

  Hvilken loftlampe er det i har? kan kun se spidsen på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  De sengelamper der – de er da SÅ fede!!! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg ELSKER din/jeres indretning, du inspirere mig i forhold til mit eget hus 😍 elsker bare at følge med på din blog.
  Med hensyn til fremkaldelse af billeder, bruger jeg selv den app som hedder Click. Der bestiller man og betaler hvis man har lyst, også kan de afhentes i deres butikker 👍 det er nemt, hurtigt og billigt faktisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hvor er det deprimerende at læse alle de negative kommentarer. Jeg synes stadig man kan se meget af den samme hygge fra Dragør. Ikke mærkeligt at man også vil forny sig lidt når man flytter. Når man så også flytter sammen så vil man da også skabe en stil sammen. Jeg er sikker på at Troels også må komme med sit, det er jo kun gas det andet . Ihvertfald noget af det ;-), Masha er ju kvinde, så lidt mere skal hun jo have sagt i boligindretningen ; -) Super flot, hele huset indtil videre. Elsker at følge med og glæder mig især til at se det nye køkken når I når så langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg synes det er mega lækkert! Der gad jeg sgu godt falde i søvn hver aften!

  Og så bliver jeg bare nødt til at sige, at du virker som en helt fantastisk person. Ikke bare på bloggen, men også i Beauty Bosserne! Ingen drama fra dig selv om der bliver forsøgt at stikke til dig nogle gange..
  Og så virker du bare SÅ lykkelig over at være flyttet til Kolding, sikke en ro det har givet dig. Du fortjener alt lykke og kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Lise

  Og Ginger viser rundt 🐈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En radiator skjuler ville virkelig også sætte prikken over i’et. Men ellers et super cozy soveværelse, som har et strejf af hotel feeling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Wauw !!!!!!! SÅ flot !! 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det ser SÅ dejligt ud 😊 Vi er selv ved at lave nyt soveværelse og jeg kan kun drømme om at det bliver så godt som jeres. Hyggeligt, rart, varmt og flot. Gulvtæppet er da bare prikken over i’et, men det får jeg desværre ikke overbevist min mand om 🙁 Farven er også vildt flot og går så flot til farven på badeværelset med grøn marmor.
  Nyd jeres nye dejlige hus, fælles indretning og hinanden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hey
  Det ser så fint ud!
  Må lige høre hvor din mands tøj var, på pigernes værelse? I gangen? Hvordan har du lavet dit tøj værelse?😊😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Nogen skriver, det ligner et hotel, som om det er noget dårligt😄 Hoteller kan da være vildt fede, og stilfulde 🙂 Hvis du vil have det mere hyggeligt, kan du da stille et lille bord et sted med nogle fede lys og andre pynteting. Ooog en ting jeg ville gøre – skifte håndtag på dørene😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hvor er soveværelset lækkert og indbydende.
  Er sengetæppet farven mørk sand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tin

  jeg vil også meget gerne vide, hvad farven på væggen hedder, og hvor den er fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er super stilet og samtidig hyggeligt soveværelse 😍👍 Lige min stil. Dejligt at blive inspireret 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CB

  Dejligt rum, synes jeg – med både rene og varme vibes. Loftlampen ser smuk ud, men man kan ikke rigtig se den – er det Design by us New Wave? I så fald – hvor tæt hænger den på loftet? Det ser ikke ud som om der er så højt igen (akkurat ligesom hos os)?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Virkelig fed stil og god inspiration 😊 Hvor har I købt loftslampen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Så fint! Vil du evt. linke til loftlampe? Kan ikke finde den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt fyrre og FUCKING FABULOUS!