Når det ringer på døren kl. 01 om natten... "Det er politiet"

Årets nok største børnefest – MGP 19′

 

De fleste af jer med børn er nok ikke i tvivl om der har været MGP i weekenden. Det er kun de sidste to år det har været noget for Hollie Nolia, der før var hun ikke helt gammel nok til at forstå det, men nu… NU forstår hun!

Det jeg laver, og som jeg har inddraget min datter i, har både fordele og ulemper. Dage som disse, det er dem der gør at bagsiden bare sluges og jeg husker på på heldige vi er det meste af tiden – og det tror jeg ungerne er enige i.

Vi var i Boxen i Herning til et brag af en fest! Der var optakt med god mad og en sukkerbombe af dessertbord, som 6 årig kørte højt på i flere timer. Jeg forstår egentlig ikke at det show ikke sendes en time tidligere, de fleste andre så ud til at være ved at dratte om af søvn da det sluttede kl. 22. Måske fordi de andre var på øko gulerod-/agurkestave og det bare var min der pumpede kridhvidt raffineret sukker rundt i årene. Ikke utænkeligt, men hey, hun er simpelthen i live her mandag morgen og i skole. Sikke et mirakel.

Spændingen var stor flere dage inden, og de fik selv valget om de ville til hver deres arrangement med vennerne i nabolaget, eller ind og se det live. Begge dele er jo sjove og hyggelige arrangementer, men de valgte at vi tog derind, som vi også gjorde sidste år (indlæg her).

 

 

Se lige de to dejlige tøser. Emilie er ved at komme efter det med poseringen, kan I se det? På IG omtalte jeg hende som “hende den lange”, fordi hun jo er ret høj sammenlignet med os to, der er under gennemsnitlig højde. Emilie er helt almindelig af størrelse, men hun synes det er sjovt at hun er næsten lige så høj som mig, og nu bruger større sko. Det er også mine bukser hun har overtaget på billedet her. Det jeg vil sige er, at jeg overvejer at opsætte en form for betaling op inden man går ind på mine kanaler, hvor man betaler et beskedent beløb i tilskud til at hejse de ekstremt lange tasker jeg får af den slags kommentarer, der giver udtryk for at jeg generer et barn ved at omtale hende som lang. Man skal mildest talt være diagnostiseret med et mentalt handikap for at kunne forestille sig, at jeg kunne finde på at skrive noget nogen af børnene ville blive kede af. Det’ gas, jeg sætter ikke beløb på. Ja, det er jeg nødt til at skrive.

 

Vi havde den bedste aften, som I kan se… ♥

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Når det ringer på døren kl. 01 om natten... "Det er politiet"