Jeg holder bioevent i Aarhus: Instant Family - Når 2 bliver til 5. Kom med!

Valentines day anno 2019… He loves me!

I dag er en helt særlig dag, det er Valentines day. Samme dato som hvert år, d. 14. Februar. Jeg husker tydeligt at jeg, lige siden jeg gjorde min fars lastbil ren for 100 bobs som nok 10 årig, labbede alt om dagen i mig fra radioen imens. Jeg har altid elsket den dag, og hadet når især mænd sagde “det er bare sådan noget de har fundet på for at sælge blomster”. Ja, og hvad så?? Jeg elsker alt ved den, helt corny og amerikansk. Det er fantastisk, det er en kærlighedsdag og jeg er all-in.

Sidste år var Troels og jeg på vores første rigtige date d. 14. Februar. Ikke fordi det var dén dag, men fordi vi havde mødt hinanden for første gang nogle dage tidligere, og havde aftalt han skulle hjem til mig den dag da han havde fri. Jeg panikkede lidt over at jeg i så fald skulle stå for aftens-/morgenmad, da der jo ikke var nogen grund til at ligge alle kortene på bordet med det samme. Jeg inviterede ham derfor på en impulsiv spatur til Falkenberg Strandbad i Sverige, da det var tilpas langt nok væk til vi ikke ville vade i danskere.

Det endte med at blive den dag jeg forelskede mig i Troels, og han påstår det var gensidigt. Jeg husker især hvordan vi sad i flere timer foran pejsen efter alle andre var gået i seng, hvor jeg lå i sofaen og han sad på bordet og holdt min hånd, og at der på et tidspunkt var noget personale der kom og spurgte om han ikke lige skulle tage et billede af os… Og det gjorde han så. Jeg har aldrig vist billedet før, for det ser sgu lidt corny ud, men lige dér havde jeg hovedrollen i en meget romantisk komedie.

Det officielle billede så sådan ud…

Det private sådan her.

I år ser noget anderledes ud, især for Troels, haha! Den mand elsker mig, og han elsker mig højt, for i år på selveste valentines day sidder han og er helt blå i hovedet af at puste et pink sne-flamingodyr op, som han i øvrigt selv har købt til mig. Han ved hvor meget jeg vil elske at drøne ned af kælkebakken på en fucking pink flamingo på vores skiferie, i mit hvide outfit og med Hollies pinke skibriller. Det er fandme proff blogger-boyfriend-skills det er!

And here you go…

Man kan næsten se på ham knægten i baggrunden, at han tænker: “Hvornår daffer hende skrigeskinken med det latterlige pinke badedyr væk fra bakken, så vi andre kan komme til igen?!?”.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Jeg holder bioevent i Aarhus: Instant Family - Når 2 bliver til 5. Kom med!