Sukau Rainforest Lodge - vildeste sted midt i regnskoven...

Så gik der Crocodile Dundee i den… + lille goodie til damerne ;)

Jeg har stadig flere billeder fra Borneo, hvor vi også var på crocodile-hunting på floden, som var ret vildt at opleve. Jeg er glad for I følger med…

Men intet går min næse forbi! Jeg kan da godt fornemme I hellere vil se Troels uden tøj, end I vil se en åndsvag krokodille i noget mudder. Ja, det er sådan I er, I kødædende madammer herinde… Og så kan jeg jo enten vælge at lukke i, eller åbne for godteposen. Og der er jeg altså ikke nærig. Som den lille købmand jeg er, kan jeg da godt se hvad der er smartest, I skulle jo også gerne komme tilbage her til bloggen, sådan løbende, ik.

Det giver faktisk mange nye muligheder tænker jeg. Gad vide om ikke jeg kan trække solskinsrejser fra, hvis det betyder flere læsere til bloggen, når han render rundt i bar overkrop. Det er da værd at undersøge! Eller vil I også gerne ha’ den grønne dragt på? Allerede nu forbander jeg den dyre skiferie vi skal på i næste uge langt væk, med alt alt for meget tøj på.

Okay, her får I så et billede, men så skal I dælme også se de andre. Aftale?! 😉

Her vogter jeg!

Der ligger simpelthen en levende Hermes taske…

Fotoooooooooo!!!

Photobomb, haha!

Hvis ikke vi så mange dyr, var det fordi nogen ikke var særlig stille.

Jeg ved ikke hvorfor jeg altid har åben mund, tror det er fordi jeg inde i hovedet siger “tá-daaaaaaa!!”. Det var sidst på eftermiddagen, og en kølig øl ovenpå en lang varm dag var genialt.

Det er nogle seje damer vi rejser med.

Der er en sidste omgang tilbage…

 

Image Map

24 kommentarer

 • Birte

  1000 tak for kikket påJeres helt fantastiske billeder og en fantastisk rejse 😮
  Knus til Jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tak for nydelses kigget, der vil jeg drømme mig hen 🙂
  En god resten dag til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise René

  Hahaha hvor er du bare sjov!!! Men damen har jo ret! Han er bestemt ikke dårligt skåret din mand, raauw. Men den skal jo også passe sin ejer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Klogt du kender os så godt 😂 og denne gang havde jeg slet ikke nøde at zoome 😇😇
  Elsker dog også billedet af HN uden fortænder 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mange tak for de flotte billeder.
  Ingen kan være i tvivl om at I er i de bedste hænder.
  Jeg tror ikke at du kunne have forceret Mt Kinabalu uden Troels og Hollie Nolia som velkomstkomite 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Godt gift i knap 33 år, men derfor kan man da godt nyde synet af en flot mand – tak fordi du er så gavmild (eller beregnende ift følgere😉)😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Du er for go’ – kanon god tekst og gode billeder – tak for “kigget”😉🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Den tekst fik mig godt nok til at grine, og tusind tak for dejlige billeder 😊…..også af naturen 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  God humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg forstod ik crocodile dundee snak og trykkede derfor ik på swipe up… meeeen så kom der lig noget med “Troels… i næsten ingen tøj” så trykkede jeg😂😂 Jeg så de andre billeder også, men ja… Billede et er nu din bedste fangst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Tror du har kapret en rigtig skøn og rummelig mand. Herligt. Gode fotos

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Ikke dårligt, faktisk ikk’ så ringe ,sagt på nordjysk 😁 glæder mig til næste gang du kommer herop. Jeg ligger mig ind foran Penny Lane i en sovepose i morgen. Denne gang SKAL jeg have en billet😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Misundelig.dk på den fede måde!
  Gad sørme godt opleve de ting, som I havde fornøjelsen af at opleve i Borneo.
  Tak fordi du deler 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sis

  tak for skønne billeder – du har virkelig fundet din prins han ser hammergodt ud også uden hans grønne dragt – jeg beundre dem der flyver de jagerfly – kender faktisk en der flyver samme fly som troels ved så ikke om han stadigvæk flyver da det længe siden dengang var jeg fascineret af når han beskrev hvordan det var at flyve deroppe det var min venindes kæreste – de gik desværre fra hinanden – god uge til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Søde M😊Du har virkelig fundet en rigtig mand i Troels💪Og hvor ser han bare glad ud😃
  I er et perfekt match – intet mindre❤️💙glæder mig også til billederne fra skiferien. Selvom der er flere lag tøj. Du er en super inspiration – og jeg er et par år ældre end dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Guldager Mark

  Sikke fine billeder 😘 jeg elsker at følge med, og du er så sej og sikke en dejlig familie du har 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina J.

  Mænd med hår på brystet er rigtige mænd, ikke noget med barbering.
  Har selv en skøn én med hår på brystet.
  Mascha, din blog er herlig, med eller uden din mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lønborg Knudsen

  PIIIIIFTTTT 👍 😉😂😂 Ja ja …ham er du ikke snydt med 💪😍 OG omvendt 😉💪😍godt match 🌹🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kun godt der er lidt til damerne, men jeg indrømmer såmænd gerne jeg også følger med herinde. Du er altid inspirerende i dit billedvalg, og det er nu også sjovt at se hvor hjerteligt din datter nyder kameralinsen. Den alder hvor fortænderne ryger er speciel. Nu kommer voksen-bisserne, og så går det stærkt. Inden I ser jer om, så er der konfirmation, og brug for våbenlicens når de unge bejlere begynder at nærme sig. 🙂

  God weekend til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Tak endnu engang fordi du gider dele med os👍🙏 Altid fornøjelse at smutte forbi din blog♥️👁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil gerne have et stykke med Uffe Holm, han er fandme for lækker 😍💓🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Ja!! Det klær’ Uffe at han er blevet grå i toppen🤪

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fantastisk tur I må have haft:-)
  Skønne fotos og lækker fyr du har dér;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Kære Mascha, jeg synes du virker som en skøn, intelligent og ydmyg kvinde. Men jeg forstår simpelthen ikke din deltagelse i BeautyBosserne. Programmet er simpelthen så tacky og den måde de andre piger som Irina og Camilla taler på, virker som om de absolut intet selvværd har og ønsker opmærksomhed 24/7. Jeg kan simpelthen ikke se det uden at blive irriteret. Jeg er overrasket over at det faktisk er værre end forsidefruer drama mæssigt. Du er simpelthen for smuk og klog til sådan et program, som er fyldt med kvinder der er sultne efter opmærksomhed og opfører sig som om de ingen klasse eller grænse har for deres grådighed. Jeg ved den her kommentar kan lyde grov, men jeg havde bare et helt andet billede af dig, og synes altså du er på et helt andet “level” end de kvinder. Du er en kvinde med klasse, forretningssans og stil, men programmet viser desværre ikke andet end grådighed, drama, og “se mig”. Håber du grundigt genovervejer din deltagelse i sæson 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukau Rainforest Lodge - vildeste sted midt i regnskoven...