Sukau Rainforest Lodge - vildeste sted midt i regnskoven...

Så gik der Crocodile Dundee i den… + lille goodie til damerne ;)

Jeg har stadig flere billeder fra Borneo, hvor vi også var på crocodile-hunting på floden, som var ret vildt at opleve. Jeg er glad for I følger med…

Men intet går min næse forbi! Jeg kan da godt fornemme I hellere vil se Troels uden tøj, end I vil se en åndsvag krokodille i noget mudder. Ja, det er sådan I er, I kødædende madammer herinde… Og så kan jeg jo enten vælge at lukke i, eller åbne for godteposen. Og der er jeg altså ikke nærig. Som den lille købmand jeg er, kan jeg da godt se hvad der er smartest, I skulle jo også gerne komme tilbage her til bloggen, sådan løbende, ik.

Det giver faktisk mange nye muligheder tænker jeg. Gad vide om ikke jeg kan trække solskinsrejser fra, hvis det betyder flere læsere til bloggen, når han render rundt i bar overkrop. Det er da værd at undersøge! Eller vil I også gerne ha’ den grønne dragt på? Allerede nu forbander jeg den dyre skiferie vi skal på i næste uge langt væk, med alt alt for meget tøj på.

Okay, her får I så et billede, men så skal I dælme også se de andre. Aftale?! 😉

Her vogter jeg!

Der ligger simpelthen en levende Hermes taske…

Fotoooooooooo!!!

Photobomb, haha!

Hvis ikke vi så mange dyr, var det fordi nogen ikke var særlig stille.

Jeg ved ikke hvorfor jeg altid har åben mund, tror det er fordi jeg inde i hovedet siger “tá-daaaaaaa!!”. Det var sidst på eftermiddagen, og en kølig øl ovenpå en lang varm dag var genialt.

Det er nogle seje damer vi rejser med.

Der er en sidste omgang tilbage…

 

Image Map

Næste indlæg

Sukau Rainforest Lodge - vildeste sted midt i regnskoven...