Jeg har nu taget The Solution Collagenpulver i 8 mdr. + 60% rabatkode

Ny hyggekrog i spisestuen

Reklame Contura

Det går lidt langsom med at komme på plads i huset, men synes nærmest heller ikke vi har været hjemme, så det går ikke så hurtigt som forventet. Men brændeovnen er på plads og jeg er vild med den! Jeg har anrettet en bænk lige ved siden af, så børnene kan sidde og hygge med iPad eller bare være, lige foran den varme og hyggelige ild. Den der var her da vi flyttede ind var såmænd fin nok, men denne her giver mere varme og et helt andet udtryk i hjemmet. Det er nok mere hyggen end varmen vi er gået efter, jeg kan slet ikke forestille mig ikke at have en rigtig brændeovn.

Jeg var vant til fra min tidligere at der var glas i siderne, og det har jeg været meget glad for, og ønskede også igen. Nu kan vi se ilden inde fra stuen, spisestuen og køkkenet og det giver er ret hyggelig stemning.

Jeg anede ikke man lavede hvide brændeovne før jeg en dag faldt over en på Instagram, og i samme sekund vidste jeg det var den vi skulle have. Det blev det så ikke helt, men næsten. Den jeg så var nemlig en model større end denne, altså højre, og det synes jeg var virkelig flot. Jeg er vild med de rigtig gamle høje hvide ovne man ser nogle ældre huse, men der ser man ikke så meget ild, så besluttede mig for vi skulle have en nyere version men det var vigtigt den var hvid. Det passer jo også lige til panelerne, ik.

I kan se den jeg oprindelig faldt for her, det er den der hedder 596G. Jeg ved godt jeg ser utrolig høj ud med mine laaaange lange ben (!!), men det er jeg faktisk ikke. Jeg ville ikke kunne kigge over den anden ovn, selvom jeg stod på tæer og strakte mine hele 161 cm alt hvad jeg kunne. Og det gjorde altså vi valgte den mindre model, så vi lettere kan få øjenkontakt mellem køkken og (champagne)stue. Jeg ved godt jeg bare kan dinge lidt med champagneklokken, men et hurtigt blik min retning og han ved om det skal være champagne eller Sauvignon Blanc… Vigtige sekunder!

Vi havde Jysk Pejsecenter ude at sætte den op, da det var der vi kørte ud for at se den sådan i virkeligheden. Jeg plejer bare at bestille på nettet, men Troels vil gerne se tingene først, og lige her var det nok meget godt, da det viste sig vi valgte en anden størrelse.

Vores brændeovn er fra Contura, og I kan se udvalg og tilbud her.

Bænk: Nordal / Rosa pude: Lene Bjerre / Blå pude: Sinnerup / Strik: NA-KD / Bukser: Notes du nord

Borneo var varm og dejlig, men det var nu også godt at komme hjem til kulden og hyggen. Følte mig lidt snydt over at misse snevejret.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Jeg har nu taget The Solution Collagenpulver i 8 mdr. + 60% rabatkode