Tak for en dejlig aften i Aarhus med bio, hygge og vino...

Nu som katteblogger, og med ønske om en mere…

 

Modeblog, livsstilblog, mommyblog, beautyblog?? Nej nej de damer, jeg smider trumf og opgraderer til (indsæt fanfare) KATTEBLOG! Og det er altså ikke noget jeg bare finder på…

Jeg har nemlig blevet nomineret til årets blog, med årets bedste indlæg, i kategorien “kat”. Jeg har sågar et badge der kan bevise det. Desværre har jeg ikke lige fået fortalt jer det før nu, efter afstemningen er slut, så sejren er nok tvivlsom, selvom det jo havde været en ære.

Det var her det foregik, nu kan vi blot vente i spænding.

Hva’ siger I så!?

Jeg vil ikke lyve, det kom ærlig talt bag på mig. Ikke så overraskende som hvis det havde været i en af de andre kategorier, “Hest” eller “Hund”, men alligevel. Og hvorfor har jeg dog ikke tænkt på det, at gøre noget mere ud af en katteblog. Folk er vilde med husdyr og Linse har lissom taget den med hundene ik’. Jeg har besluttet mig for at udnytte hullet i blog-markedet, hvis man kan kalde det det, og så gå all in.

Vi skal have os en lille killing, det skal vi da!

Inden der er nogen der står og kaster økologiske æg på min dør, så er det altså ikke kun derfor vi overvejer en kat mere i huset. Og I må ikke fortælle børnene noget, shyyyyy!

Ginger er jo Hollie Nolias kat, og hun knuselsker den kat så man næsten ikke fatter det. Det er desværre bare ikke helt gengældt. Hun har gnedet sig øjnene mange gange, når den er stukket af for at blive fri for krammeri og kælen. Der er ikke noget hele verden hun hellere vil, end have en kat der vil putte med hende i sengen, løbe mellem benene på hende og lege lidt. Det gider Ginger simpelthen ikke. Et helt andet aspekt er at vi ofte rejser en del, og i de dage eller uger er Ginger alene hjemme. Ikke helt alene, rolig nu, den kan gå ind og ud som det passer den, og der kommer nogen og fodrer den og kæler lidt med den. Men jeg forestiller mig den vil have glæde af lidt selskab.

Inden der kommer en masse forslag om at adoptere en voksen kat, så har det ingen interesse. Ingen. Jeg er ikke ude på at redde dyr her, jeg vil give børnene en sød lille killing som kan være vores alles fælles. Især når nu der ikke kommer flere babyer her i huset.

Hvad skal det så være for en, og hvor finder jeg den?

Det håber jeg I kan hjælpe mig lidt med, og en masse gode tips. I har hjulpet os så meget før på den front.

Ginger er en udekat (bob bob) og det vil den lille også skulle være !! OBS, udelukkende udekat har interesse. INGEN kattebakke og den skal kunne tåle klø af kvarterets katte !! Jeg er overhovedet ikke ude i en racekat med papirer eller noget i den stil, det skal være en robust huskat uden dikkedarer og fine fornemmelser, og som kan overskue en masse kærlighed. Da vi overtog Ginger var det med en pose Whiskas, og det har den fået siden og den lever stadig. Just kill me! Nu har jeg så Googlet og Googlet katteracer, og jeg er kommet frem til at det betyder meget for mig at jeg kan lide dens øjne, når nu vi skal bo sammen. Jeg synes Ginger er sådan en flot kat, den er en skovkat, men når jeg søger på skovkatte har mange af dem et meget rovdyr look i øjnene, og det bryder jeg mig ikke om. Det har Ginger ikke. Jeg er slet heller ikke ude i en større kat. Faktisk ved jeg nøjagtig hvilken jeg gerne vil have, og det er nøjagtig sådan en her, jeg ved bare ikke hvad den hedder. Er det mon en lille skovkat? Det skal ikke være en korthåret kat, den skal være vamset. Og ja, den skal gerne være grå som på billedet. Er det katteracisme at sige sådan?

 

*Billederne har jeg fundet på nettet.

 

Image Map

Næste indlæg

Tak for en dejlig aften i Aarhus med bio, hygge og vino...