Søndagsunderholdningen: Billeder fra skiferien...

Jeg kan allerede høre korkproppen flyve gennem haven…

Kender I den med fifteen minutes of fame? For 5 år siden grinte jeg lidt af, at jeg havde fået det til at holde i ikke bare 15 minutter, men hele 15 år. Det er nu blevet til ca. 20 år, og hold op hvor er der sket meget i de år, både i branchen og på det personlige plan. Det er jo faktisk halvdelen af mit liv, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg fylder jo 40 i år… Og det er en helt, helt anden snak end den jeg vil ud i her.

Jeg har modtaget en gave med et ganske fint kort fra selveste Google. Er det bare mig, eller er der en form for storslåethed og autoritet over Google? Det er jo Google for fanden, en form for online helligdom der har svarene på alt, som kirken har for nogen i den kødelige verden. Der er jeg nok egentlig bare mere tilstede online, så at få et kort fra Google, er som at få en fornem hilsen fra Paven, i den der virkelige verden.

Jeg var i 2013 den mest Googlede person i Danmark, og har egentlig ikke hørt så meget mere til de lister før jeg for en måneds tid siden så på morgen tv, at en ekspert fortalte jeg er den mest Googlede dansker gennem 20 år. Holy moly… Det er altså mange runde jubilæer jeg er ude i i år, hva’.

Ved I hvad de skrev? De skrev at jeg er den mest Googlede person nogensinde i Danmark. Som i overhovedet, indtil nu, n-o-g-e-n-s-i-n-d-e. Shit det er blæret hvis jeg selv skal sige det, og det tillader jeg mig altså at gøre. Justin Bieber og Kim Kardashian… Who?? Haha, jeg kan allerede høre korkproppen lande på taget af naboens orangeri senere.

Jeg ved simpelthen ikke hvorfor folk Googler mig så meget, men det er næsten for omfattende til at det kun er min mor. Det er lidt ambivalent. På den ene side er jeg enormt beæret over der stadig er så stor interesse for min person, selv efter jeg i nu en del år har været lidt mere, skal vi kalde det ærbar, omkring min fysiske statur. Hvornår er man egentlig midaldrende?? Det Googler jeg lige for jer så vi er enige: Den Danske Ordbog fortæller, det betyder en alder, der ligger mellem ungdom og alderdom. Det er jo et vidt begreb, hele voksenheden eller voksendommen, men siden præciseres det, at midaldrende er personer i alderen cirka 45-60 år. Altså slet ikke et begreb jeg skal bekymre mig om endnu (!!). På den anden side er jeg en anelse skuffet, da man efterhånden burde kende domænet Maschavang.dk.

Hvad finder man egentlig hvis man Googler mig? Jeg skal ikke lave andet hele weekenden kan jeg fortælle jer, og jeg er allerede en anelse bekymret.

Kan I lige have en rigtig lækker weekend! Vi er det Hollie Nolia kalder lidt slaskede her i husstanden, med næser der løber og den slags. Det kan da godt være champagnen vil have godt af et skvæt juice senere.

 

Image Map

Næste indlæg

Søndagsunderholdningen: Billeder fra skiferien...