Så gik der Crocodile Dundee i den... + lille goodie til damerne ;)

En ret så særlig dag + talkshow

Tænk sig, den anden dag, d. 8. februar var det et år siden jeg mødte Troels for første gang. Vi havde skrevet sammen i en måned, men det var den dag jeg tog bilen og drønede til Kolding og gav ham et kys inden jeg overhovedet havde hørt hans stemme endnu. Der kan ske meget på 1 år, så husk at uanset hvor i livet du befinder dig lige nu, så kan alt være meget anderledes om 1 år! Det er meget godt at tænke på hvis livet er svært nogle gange, men også vigtigt at sætte pris på, når det går godt.

Aftenen inden var jeg i Aalborg på et job på Penny Lane Café, hvor jeg holdt talkshow. Jeg er endnu ikke der hvor jeg føler mig klar til at lave foredrag, men har fundet ud af, at dette passer mig rigtig godt lige nu. I torsdags var jeg i Aalborg og lørdag i Vejle til Beauty Days, hvor begge arrangører på forhånd havde forberedt spørgsmål til mig, som der var en der stillede mig, som I kan se på billedet. Så sidder jeg der og har en afslappet og hyggelig samtale hvor publikum også er velkomne til at stille spørgsmål. Penny Lane var så hurtig udsolgt at vi laver en omgang mere snart. Deres måde at gøre det på, var at man kunne købe billet med buffet og talkshow, men jeg har også været ude til kundeaftener hvor tøjbutikker har holdt noget aftenshopping og kombineret det på den måde, det kan være så forskelligt.

Da jeg kørte hjem fik jeg de største kyskager med jeg nogensinde har set! Og helt perfekt var det jo så, at vi dagen efter kunne hygge os med børnene og spise dem på vores 1 års kyssedag. Noget skal man jo finde på, for at åbne en champagne ik. Tør slet ikke tænke på hvor besværligt det bliver at slå græs til sommer, med al den kork i haven, haha.

 

Ved forspørgsel kontakt: Bloggermascha@gmail.com

Champagnestuen er ikke færdig endnu. Men vi har fået os en bagvogn og et nyt tæppe herud, som er en lysere udgave af det sorte der var der før. Begge fra Nordal, nu har jeg bare taget det sorte ind på kontoret.

Autografter, billeder og en god sludder…

Image Map

2 kommentarer

 • Det med foredrag ER du klar til, Mascha. 🙂

  Når man, som du gjorde, kan gå fra aldrig at have lavet standup til at give den gas, som du gjorde i Komiker i en aften, så kan du alt hvad du sætter dig for. Jeg har fulgt med i mange programmer, hvor du dels både siger din mening, men også fortæller om ting, der interesserer dig – og har gjort det godt i interviews på TV – så ingen problemer dér.

  Tværtimod har du en naturlig tilgang til tingene, og siger dem som du mener dem, og det vil altid have et publikum.

  Så slut med at tvivle på dig selv. Om det var kager, livsstil, smykker, boligindretning, make-up, whatever, så ved vi du kan, så giv den gas, hvis nogen beder dig holde foredrag. Det kan KUN blive godt! 🙂

  PS: Propperne skulle gerne lande nogenlunde samme sted, da de ret sikkert har ligget i samme tryk, så en ny leg er Find korkpropper med lommepenge i sigte. 😛 Børnearbejde er helt ok i min bog, og giver godt indtryk af, at vi må pukle for hyren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har mistet syn og hørelse og i det hele taget al sund fornuft efter jeg så de kys-kager dér…………………. SHIT, hvor ser de gode ud! :p Tillykke med jeres dag, Mascha – så kan der ikke være længe til dét I officielt har døbt jeres kæreste-dag, tænker jeg! I fortjener hinanden, Tillykke med jer! ♥ ♥ ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik der Crocodile Dundee i den... + lille goodie til damerne ;)