I DIT IT! Jeg har besteget Mount Kinabalu i Borneo

Hollie & Holly på lokalt visit i regnskoven…

“Tænk hvis vi kunne være sammen hele tiden. Bo sammen i vores eget hus, uden en mor og far, det ville være dejligt.” Om det er fordi de kun vil leve af slik, eller aldrig tidligt i seng, vides ikke, men disse to madammer har haft en skøn rejse sammen med en masse oplevelser. Jeg synes I skal se lidt glade billeder af Hollie & Holly med de lokale børn, langt inde i regnskoven, imens de andre voksne (pånær Troels og jeg) var på jungletrekking. Vi badede i floden, fiskede og jeg skal da ikke udelukke jeg lige fik en skraber imens de spillede vendespil med de lokale. Det er så fint hvor gode børn er til at lege sammen, selvom de ikke taler samme sprog. Vi lod dem bare finde ud af det sammen, uden at blande os alverden i deres lege, så finder de ud af det på deres egen måde.

 

Ja, det er larver…

Vi var også med til at tappe gummi fra gummitræerne…

 

Image Map

8 kommentarer

 • Marie

  Jeg kom måske til at zoome lidt ind på Troels. Må man det? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Dejlige billeder, ser ud som om I havde en uforglemmelig tur 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Ikke fordi jeg zoomede ! Men han er da helt fint skåret, ham Troels 😬 av av av ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Kan lige så godt være ærlig 🙄😏 jeg zoomede også 😋 ups.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  JA … jeg zoomede 😂😂😂 glad for at se andre osse gjorder det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hahaha jeg zoomede også!🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hahah jeg zoomede også! Han er da ok ham Troels. 😅 hilsen hende på 24.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg lagde slet ikke mærke til Troels hahahaha, så jeg måtte tilbage og lege “find Holger” hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DIT IT! Jeg har besteget Mount Kinabalu i Borneo