I DIT IT! Jeg har besteget Mount Kinabalu i Borneo

Hollie & Holly på lokalt visit i regnskoven…

“Tænk hvis vi kunne være sammen hele tiden. Bo sammen i vores eget hus, uden en mor og far, det ville være dejligt.” Om det er fordi de kun vil leve af slik, eller aldrig tidligt i seng, vides ikke, men disse to madammer har haft en skøn rejse sammen med en masse oplevelser. Jeg synes I skal se lidt glade billeder af Hollie & Holly med de lokale børn, langt inde i regnskoven, imens de andre voksne (pånær Troels og jeg) var på jungletrekking. Vi badede i floden, fiskede og jeg skal da ikke udelukke jeg lige fik en skraber imens de spillede vendespil med de lokale. Det er så fint hvor gode børn er til at lege sammen, selvom de ikke taler samme sprog. Vi lod dem bare finde ud af det sammen, uden at blande os alverden i deres lege, så finder de ud af det på deres egen måde.

 

Ja, det er larver…

Vi var også med til at tappe gummi fra gummitræerne…

 

Image Map

Næste indlæg

I DIT IT! Jeg har besteget Mount Kinabalu i Borneo