Godt nytår! 2018 var vanvittig... Masser af billeder.

2019, så er vi i gang…

Kom I godt ind i det nye år? Det gjorde vi, vi hold bare en stille og rolig nytårsaften i vores nye hus og fik hilst på en masse nye naboer og folk i området. Det er virkelig et godt kvarter vi er havnet i her. Jeg er så småt ved at tage hul på det nye år. Jeg mangler stadig at få det sidste julepynt ned og så skal jeg lige finde min nye hverdag her i huset og Kolding. Det er først nu det er sådan rigtigt, føler jeg. Det er først nu hverdagen starter, for før var det hele noget værre rod med flytning, alt for meget arbejde, jul og en kamp for at nå det hele og få det til at hænge sammen logistisk.

Så nu sidder jeg her, der er helt stille i huset og jeg har allerede lavet de første overspringshandlinger. Jeg nyder bare lige roen og det sløve tempo. Altså for en kort stund… Der er naturligvis ting på programmet.

I går havde jeg en træner fra området forbi, som en mange af jer anbefalede mig, da jeg søgte en ny træner. Hun hedder Nela, og jeg har aftalt at vi skal prøve hendes træning af her de næste 2 uger. Jeg har jo tidligere trænet med Anne Bech, og senere Herman, som var to meget forskellige træningstyper. Jeg tror det her er en blanding. Vi startede med at træne udenfor hjemme hos mig, og håber lidt det kan fortsætte sådan. Måske vil det være rart med adgang til et center hvor Troels og jeg kan træne lidt sammen af og til. Jeg tror det er meget godt for mig at komme ud i den friske luft, og kan lige forestille mig hvor godt det bliver til sommer i haven.

Jeg startede også helt klicheagtigt på juice detox i går. Det gør jeg som regel når jeg skal nulstille mig selv, f.eks. ovenpå en jul med alt for meget nougat, sofa og gløgg. Jeg prøver noget nyt denne gang, da jeg har fået en velkomstgave fra Restart Juice der holder til her i Kolding. Der er lidt mere frugt i end det jeg plejer, og virker umiddelbart til at være lidt lettere for mig at komme igennem + der er en siiiiindsyg udgave med kakao der smager af cocio – hallaluja! Den hedder faktisk også ‘Happy Day’. Jeg satser lidt på de næste uger bliver uden sukker og alkohol, sundere livsstil og så har jeg lige kontaktet en jeg håber der kan hjælpe mig med at få styr på min hormonbalance. Er så træt af det påvirker mit humør hver måned, så det er lidt et 2019 projekt for mig.

Det er ikke fordi jeg er lige så glad for at gå ind i et nyt år som jeg plejer. Jeg har været så glad for 2018 og er helt ked af det er slut… Kan slet ikke forestille mig hvordan 2019 skulle blive lige så godt, men man må vel ha’ lov at håbe. Jeg har en masse projekter i luften, så det bliver ikke et kedeligt år.

Har du nogle vilde planer for 2019?

 

Glassene er et loppefund.

Manden har jeg scoret på Insta.

Mit outfit er gammelt så kan ikke linke til noget.

 

Image Map

11 kommentarer

 • Jeg har netop fået konstateret PTSD, så 2019 bliver for mit vedkommende et år, hvor jeg meget gerne vil på fode (nu hvor jeg endelig ved, hvor jeg skal sætte ind). Jeg vil have mit liv tilbage, og derfor er prioritering og omprioritering de to vigtigste punkter på dagsordenen, således der forhåbentlig bliver frigjort plads til mere glæde og lyst og nysgerrighed og, og, og… efter 2½ års kamp. Jeg har allerede været i gang lige over en uge – gik i gang lige efter at have fået beskeden.
  Vil også meget gerne have nogle andre træningsformer ind som supplement til dem jeg normalt gør i (løb, styrke og yoga) – gerne noget dans og fokus på femininitet.

  Jeg tror på det – og det må vel være absolut første skridt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Nielsen

   Hvor er du bare sej💪🏼❤️Det var jeg lige nødt til at skrive.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Hvor er du skøn Mascha ☺. Du er så ærlig med alt hvad du skriver er jeg sikker på. Nyder at følge med og kigger forgæves en gang imellem, hvor du holder fri. Vores ønsker er, at min uhelbredelig lymfekræft ikke bryder ud i år 😯. Jeg har det godt, danser zumba, har stolegymnastik på et plejehjem, og er Røde Kors besøgsven. Så håber meget at 2019 viser sig fra sin bedste😉 side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Jeg er lige blevet fyret efter 33 år på arbejdsmarkedet med tre års løn , så det er pludselig frihed til at gøre alt det, jeg ikke nåede før. Første dag gik jeg 11,5 km…en skøn fornemmelse. Idag har jeg været i skoven for tredie gang på en uge. Jeg er SÅ taknemmelig for at have fået den mulighed for pause. Jeg tror en tur til Island venter. Det kunne jeg godt tænke mig. God weekend til jer❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   VIDunderligt for dig. Tillykke. Det er simpelthen en gave du har fået. Island er uendelig skøn. Hvis du vil have et tip så kør hele øen rundt i maj/juni/juli (tager en uge). Det er surealistisk smukt! Kram og god vind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil bygge mit drømmehus ned til en smuk sø sammen med min mand❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej.
  Mangler i ikke rengørings dame?
  Vh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Fortæl meget gerne om det med at få styr på dine hormoner når du er igennem forløbet 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   åh ja det vil jeg også gerne – døjer også frygteligt med det. Utroligt jeg stadig har en mand der elsker mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mascha
  Hvordan har du fundet en der kan få styr på dit hormon pis 😂 har samme problem hver måned 😰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hvor er dine spisebordsstole fra😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår! 2018 var vanvittig... Masser af billeder.