Godt nytår! 2018 var vanvittig... Masser af billeder.

2019, så er vi i gang…

Kom I godt ind i det nye år? Det gjorde vi, vi hold bare en stille og rolig nytårsaften i vores nye hus og fik hilst på en masse nye naboer og folk i området. Det er virkelig et godt kvarter vi er havnet i her. Jeg er så småt ved at tage hul på det nye år. Jeg mangler stadig at få det sidste julepynt ned og så skal jeg lige finde min nye hverdag her i huset og Kolding. Det er først nu det er sådan rigtigt, føler jeg. Det er først nu hverdagen starter, for før var det hele noget værre rod med flytning, alt for meget arbejde, jul og en kamp for at nå det hele og få det til at hænge sammen logistisk.

Så nu sidder jeg her, der er helt stille i huset og jeg har allerede lavet de første overspringshandlinger. Jeg nyder bare lige roen og det sløve tempo. Altså for en kort stund… Der er naturligvis ting på programmet.

I går havde jeg en træner fra området forbi, som en mange af jer anbefalede mig, da jeg søgte en ny træner. Hun hedder Nela, og jeg har aftalt at vi skal prøve hendes træning af her de næste 2 uger. Jeg har jo tidligere trænet med Anne Bech, og senere Herman, som var to meget forskellige træningstyper. Jeg tror det her er en blanding. Vi startede med at træne udenfor hjemme hos mig, og håber lidt det kan fortsætte sådan. Måske vil det være rart med adgang til et center hvor Troels og jeg kan træne lidt sammen af og til. Jeg tror det er meget godt for mig at komme ud i den friske luft, og kan lige forestille mig hvor godt det bliver til sommer i haven.

Jeg startede også helt klicheagtigt på juice detox i går. Det gør jeg som regel når jeg skal nulstille mig selv, f.eks. ovenpå en jul med alt for meget nougat, sofa og gløgg. Jeg prøver noget nyt denne gang, da jeg har fået en velkomstgave fra Restart Juice der holder til her i Kolding. Der er lidt mere frugt i end det jeg plejer, og virker umiddelbart til at være lidt lettere for mig at komme igennem + der er en siiiiindsyg udgave med kakao der smager af cocio – hallaluja! Den hedder faktisk også ‘Happy Day’. Jeg satser lidt på de næste uger bliver uden sukker og alkohol, sundere livsstil og så har jeg lige kontaktet en jeg håber der kan hjælpe mig med at få styr på min hormonbalance. Er så træt af det påvirker mit humør hver måned, så det er lidt et 2019 projekt for mig.

Det er ikke fordi jeg er lige så glad for at gå ind i et nyt år som jeg plejer. Jeg har været så glad for 2018 og er helt ked af det er slut… Kan slet ikke forestille mig hvordan 2019 skulle blive lige så godt, men man må vel ha’ lov at håbe. Jeg har en masse projekter i luften, så det bliver ikke et kedeligt år.

Har du nogle vilde planer for 2019?

 

Glassene er et loppefund.

Manden har jeg scoret på Insta.

Mit outfit er gammelt så kan ikke linke til noget.

 

Image Map

Næste indlæg

Godt nytår! 2018 var vanvittig... Masser af billeder.