1. Adventskalender - Sanzi Beauty

Tip til magisk oplevelse + vind VIP billetter til Disney on ice

Annonce Disney on ice

Jeg fik lige et minde op på min telefon, fra sidste år, på samme tid. Der var vi i Disneyland, og hold nu op en oplevelse det var. Jeg kan huske jeg købte en kalender til hende, med 24 stk. små Disneybøger, som vi talte baglæns ned med, indtil vi skulle afsted. Der er ikke bedre gaver, end oplevelser.

I år har jeg puttet endnu en oplevelse i børnenes sokker. Hollie Nolia har en rød Disney julesok fra vores besøg sidste år, og sørme om ikke nissen har været forbi med en særlig overraskelse, som især pigerne er helt vilde med. Vi skal ind og se Disney on ice!

Vi var faktisk også inde og se showet på Frederiksberg forrige år, man kan se det i Aarhus, Odense og på Frederiksberg, men i år ser vi det i Odense, og vi glæder os! Jeg husker hvordan vi sad og ventede som nogle af de aller første da vi var der, og bare ventede i spænding på det gik igang, og det var SÅ flot. Der er altså noget magisk over Disney og eventyr, og vi var enormt imponerede over showet, som vi ikke vil gå glip af at se igen i år, når de kommer rundt med det til februar – god julegaveidé, eller som aktivitet i vinterferien.

Billetter til Disney on ice kan købes her. Det var ret svært at få billetter da vi var afsted husker jeg, da de hurtigt er udsolgte. Bare et tip.

 


Konkurrence – vind 2 stk. VIP billetter

Du kan vinde 2 stk. VIP-billetter til showet, altså én voksen og et barn i alderen 4-10 år.

VIP billetterne includerer en tur i Alladins vogn, derfor aldersgrænsen. Og så får I altså rigtig gode pladser og mulighed for at få taget billeder med figurerne – det bliver så magisk en oplevelse!

For at deltage i konkurrencen om de 2 eksklusive billetter, skal du fortælle mig hvilken figur der er dit/barnets favorit, og hvem du ville tage med derind.

*Konkurrencen afholdes af Disney on ice, og vinderen offenliggøres d. 11/12 på min IG story.


 

Hollie Nolia har altid, som nærmest alle andre piger, været helt vild med Frost, Anna og Elsa. De er stadig et hit, og helt klart dem hun glæder sig mest til at se, men der er jo også mange andre figurer i Disneys univers, så der er noget for alle børn.

 

 

Der har sandelig også været Frost tema til hendes fødselsdag…

 

Image Map

Næste indlæg

1. Adventskalender - Sanzi Beauty