At flytte med kat, sådan går det med Ginger...

Pre-sale… 40% på de lækreste brands!

 

Reklame

Det her pre-sale vil I altså ikke gå glip af! Jeg har selv shoppet hos Me & The Met i flere år, fordi de har et godt udvalg af bla. Kenzo, Sofie Schnoor, Ganni og mange, mange andre gode mærker, og gode bud på otfits til både julefrokoster og nytårsfest. Udover rabatten her, så er der allerede mange gode tilbud der er værd at tjekke ud på siden. Storm og Marie synes jeg selv har lidt af det hele derinde.

Fra foråret kommer der endnu flere mærker på siden, som Custommade, Tommy Hilfiger og en masse børnebrands, bla. Marmar, Little Marc Jacobs, Ver de Terre, Soft Gallery osv.


40% RABAT

ME & The Met pre-sale rabatkode: mascha40

 

Mærker som: Kenzo, Ganni, Marlene Birger, Designers Remix, Zadig & Voltaire, New Balance, Sofie Schnoor, Michael Kors, Munthe, og mange, mange flere….

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller nyheder

 

Lige da vi overtog det nye hus, købte jeg selv denne DAY jakke, som jeg har kigget på længe. Det var jeg jo nødt til… Jeg skulle jo gå tur med katten i haven, og som den outdoor girl jeg nu er, så er jeg da nødt til lige at være lidt praktisk og chik påklædt. Den er også genial når jeg skal gå de knap 50 meter hen til skolen, og aflevere Hollie Nolia. Jeg er vildt glad for den! Lidt ironisk har jeg nu fået en rabatkode til jer, til Me & The Met hvor jakken er fra, som jeg selv ville elsket af have haft for et par uger siden, men så må jeg jo hellere finde noget mere selv…

Min jakke finder du her.

 

 

Image Map

Næste indlæg

At flytte med kat, sådan går det med Ginger...