Hollie Nolias værelse & vild glimmervæg

Nyt køkken. Der er SÅ mange valg!

Reklame Rotpunkt

Vi elsker vores hus og hele stilen her, men køkkenet som det er nu, er bare ikke os. Da vi købte huset budgeterede vi med, at det ene badeværelse og køkkenet skulle skiftes. Men én ting ad gangen, og det er altså køkkenet der først får en tur.

Vi har været meget frem og tilbage i hvad vi har behov for, hvilken stil der passer til huset og vores generelle indretningsstil. Huset er fra 1912 og har en masse charme og krummelurer, og det er vi helt vilde med. Vi er slet ikke ude i et minimalistisk højglans grebsfrit køkken. Nærmere det helt modsatte.

Vi har haft en køkkendesigner fra RotPunkt i Kolding ude, og valgte stedet fordi Troels kender ham der har butikken, og fordi han altid gerne har ville købe et køkken derfra og havde helt julelys i øjnene over deres løsninger. Så er det også lidt lettere at handle ik’, og kommer også derfor til at markere alt som reklame. Køkkendesigner fra RotPunkt har været ude og tage mål, og vi har været i butikken flere gange, samt været ude at se på bordplader sammen. Det er ret godt at have en med til at hjælpe med hvilke løsninger der passer bedst, og ikke kun hvad jeg har set på billeder på Instagram og som slet ikke passer til vores rum.

Vi er ret meget ved at være i mål, men hvis der er noget I tænker der er helt galt, noget vi mangler eller bør overveje, så kom endelig med det! Det er svært at se på tegningerne, men det er sorte fyldningslåger. Altså ikke en voldsom fyldning, men de er ikke glatte som det umiddelbart ser ud til. Vi startede ud med at overskabene ikke var med glas, men nu tror jeg det åbner det lidt mere op, også når der kommer noget lys i. Vi har valgt ekstra højde på… Så er vi fri for jeg kan nå skabene, men til gengæld placeret vinkøleskabet i Mascha-højde, som det første man møder i køkkenet. Genialt.

Jeg er lidt i tvivl om der skal greb på overskabene? Jeg tror jeg synes det nu alligevel…? Åhhhh Gud greb!

Vi er nogenlunde enige om vi skal have messing, og at de skal være lidt rå/maskuline i det. Det synes vi disse er. Jeg ved godt man kan få nogen med læder på også, men jeg er bare slet ikke til læder i køkkenet. Vi er meget frem og tilbage omkring, om det skal være dutter eller greb. Jeg har bare fundet disse på Google, så kan desværre ikke referere til dem, ved bare at vi så noget lign. i Rotpunkt, som også er rigtig gode til at komme med forslag til det hele. Hust at vores vægge slet ikke er hvide, men grålige. Vi vil gerne have hygge, varme og eksklusiv hulestemning. Det må ikke være koldt, stringent og for lyst.

  

 

Bordpladen! OMG… Det er nok det sværeste. I fik os altså fra marmor igen. Uanset hvem vi taler med, også i butikken, så siger alle at marmor er meget sart og at vi skal passe på med rødvin, citron og andre madvarer. Jeg orker ikke et sart køkken hvor vi skal passe på. Vi er af ret mange, også herinde på bloggen, blevet anbefalet disse Dekton plader, som jo altså ligner marmor, men kan holde til ALT. Det tiltaler mig ret meget, at man bare kan tage en plade ud af ovnen eller sætte en varm gryde på bordet, uden det gør noget. Men men… Der er så mange valg!

Det står mellem disse tre, og jeg tror jeg er mest til den første. De andre har man set længe nu, og den øverste er en helt ny udgave der kommer her til foråret, og det er jo lidt federe at have noget helt nyt, end det mange andre har haft de sidste par år. Ikke fordi de andre ikke er pæne, det synes jeg de alle er,men den første er bare… Åhhh hvad er den bare? Nu bliver jeg i tvivl igen!! Hvad synes I?!?

Vi har valgt at pladen også skal op ad væggen, det synes jeg ser lidt lækkert ud, men der er også mange flotte muligheder med fliser. Der er bare mange muligheder i det hele taget. Og så er vi slet ikke nået til hårde hvidevarer endnu.

 

Køkkenet nu…

Det så sådan ud da vi overtog det, men har nu malet det.

 

Image Map

Næste indlæg

Hollie Nolias værelse & vild glimmervæg