Hollie Nolias værelse & vild glimmervæg

Nyt køkken. Der er SÅ mange valg!

Reklame Rotpunkt

Vi elsker vores hus og hele stilen her, men køkkenet som det er nu, er bare ikke os. Da vi købte huset budgeterede vi med, at det ene badeværelse og køkkenet skulle skiftes. Men én ting ad gangen, og det er altså køkkenet der først får en tur.

Vi har været meget frem og tilbage i hvad vi har behov for, hvilken stil der passer til huset og vores generelle indretningsstil. Huset er fra 1912 og har en masse charme og krummelurer, og det er vi helt vilde med. Vi er slet ikke ude i et minimalistisk højglans grebsfrit køkken. Nærmere det helt modsatte.

Vi har haft en køkkendesigner fra RotPunkt i Kolding ude, og valgte stedet fordi Troels kender ham der har butikken, og fordi han altid gerne har ville købe et køkken derfra og havde helt julelys i øjnene over deres løsninger. Så er det også lidt lettere at handle ik’, og kommer også derfor til at markere alt som reklame. Køkkendesigner fra RotPunkt har været ude og tage mål, og vi har været i butikken flere gange, samt været ude at se på bordplader sammen. Det er ret godt at have en med til at hjælpe med hvilke løsninger der passer bedst, og ikke kun hvad jeg har set på billeder på Instagram og som slet ikke passer til vores rum.

Vi er ret meget ved at være i mål, men hvis der er noget I tænker der er helt galt, noget vi mangler eller bør overveje, så kom endelig med det! Det er svært at se på tegningerne, men det er sorte fyldningslåger. Altså ikke en voldsom fyldning, men de er ikke glatte som det umiddelbart ser ud til. Vi startede ud med at overskabene ikke var med glas, men nu tror jeg det åbner det lidt mere op, også når der kommer noget lys i. Vi har valgt ekstra højde på… Så er vi fri for jeg kan nå skabene, men til gengæld placeret vinkøleskabet i Mascha-højde, som det første man møder i køkkenet. Genialt.

Jeg er lidt i tvivl om der skal greb på overskabene? Jeg tror jeg synes det nu alligevel…? Åhhhh Gud greb!

Vi er nogenlunde enige om vi skal have messing, og at de skal være lidt rå/maskuline i det. Det synes vi disse er. Jeg ved godt man kan få nogen med læder på også, men jeg er bare slet ikke til læder i køkkenet. Vi er meget frem og tilbage omkring, om det skal være dutter eller greb. Jeg har bare fundet disse på Google, så kan desværre ikke referere til dem, ved bare at vi så noget lign. i Rotpunkt, som også er rigtig gode til at komme med forslag til det hele. Hust at vores vægge slet ikke er hvide, men grålige. Vi vil gerne have hygge, varme og eksklusiv hulestemning. Det må ikke være koldt, stringent og for lyst.

  

 

Bordpladen! OMG… Det er nok det sværeste. I fik os altså fra marmor igen. Uanset hvem vi taler med, også i butikken, så siger alle at marmor er meget sart og at vi skal passe på med rødvin, citron og andre madvarer. Jeg orker ikke et sart køkken hvor vi skal passe på. Vi er af ret mange, også herinde på bloggen, blevet anbefalet disse Dekton plader, som jo altså ligner marmor, men kan holde til ALT. Det tiltaler mig ret meget, at man bare kan tage en plade ud af ovnen eller sætte en varm gryde på bordet, uden det gør noget. Men men… Der er så mange valg!

Det står mellem disse tre, og jeg tror jeg er mest til den første. De andre har man set længe nu, og den øverste er en helt ny udgave der kommer her til foråret, og det er jo lidt federe at have noget helt nyt, end det mange andre har haft de sidste par år. Ikke fordi de andre ikke er pæne, det synes jeg de alle er,men den første er bare… Åhhh hvad er den bare? Nu bliver jeg i tvivl igen!! Hvad synes I?!?

Vi har valgt at pladen også skal op ad væggen, det synes jeg ser lidt lækkert ud, men der er også mange flotte muligheder med fliser. Der er bare mange muligheder i det hele taget. Og så er vi slet ikke nået til hårde hvidevarer endnu.

 

Køkkenet nu…

Det så sådan ud da vi overtog det, men har nu malet det.

 

Image Map

88 kommentarer

 • Louise

  Jeg synes jeres køkken er super flot, det skal piftes op med jeres egne ting og sager og så giver det i sig selv jeres personlighed. Det er lyst og lækkert:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristiane

  Vin køleskab er super, synes jeres er for lille😊vores står ved siden af køleskabet og det er helt perfekt (180 cm) Så skal I altså ha en Quooker (hane med kogende vand) jeg kan altså ikke leve uden vores. Sort køkken er mega smart👌Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg har ikke greb på overskabene, men de åbnes med et tryk på lågen, hvilket jeg synes er lækkert, ligeledes åbner vi affaldsskuffen ved at trykke på skuffen, hvilket er super lækkert hvis man feks har beskidte hænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  I bliver kede af et sort køkken. Det vil blive mørkt, dystert og dominere rummet helt vildt.
  Måske en gylden middelvej med noget gråt istedet fx? Messingfarvet greb af en slags vil også passe sammen med denne farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla a

   Det mener jeg også. Alt for dystert, og en modegrille der går over igen..
   Blå køkkener er flotte, grønne. Hvis det fåes i Danmark. Alt sk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tjek Englerod på Instagram – hun har et super fedt køkken med sorte skabe (ikke glatte) samt en super fin løsning med fliser over kogepladerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Er det ikke noget med at ved dekton er marmor mønsteret ligesom trykt på bordpladen? Så hvis du kigger på kanten vil den være ensfarvet og man ser derved at det blot er et ‘tryk’ som er på bordpladen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Prøv at tjekke “sneglcille”’s køleskab … det er sådan et smart et hvor man kan banke på lågen og så kan man se ind i køleskabet kortvarigt så man slipper for at åbne og lukke hvis man bare lige vil tjekke om mangler et eller andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hårde hvidevarer: Gaggenau. Det lækreste. Uden tvivl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sorte køkkener er FLOTTE – synes jeg…men av min arm man bliver træt af at se på og tørre synlige fedtfingre af. Vi havde selv et sort køkken i vores gamle hus og det dominerede ikke, men var rigtig flot. Men vi har altså ikke valgt sort igen, da vi ikke orker at skulle tørre af hele tiden. Jeg vil derfor klart anbefale greb på overskabene og ikke push-funktionen da…ja synlige finger”mærker” 🙂

  Bh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Mon ikke Mascha har rengøringshjælp! så fedtede fingre er nok ikke noget problem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Som ansat i branchen, vil jeg bare lige give et godt råd om mørke køkkener: vælg Laminat. Sort lakerede køkkener er svære at holde og ridser vil være meget tydelige og hvide ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kan bedst lide knopper som greb, kan godt lide dem i midten, de er anderledes og perfekte til huset. Jeg synes også bordplade 1 er flotteste 😍 Jeg vild med det sorte, 😍 Det køkken du havde i dit gamle hus, ville også passe godt ind. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Flot ser det ud, fed stil, er til bordplade to, og messing med ben-look, meeeen… er der ikke lidt langt mellem de to sider, Jeg synes (ligesom det gamle) at det bliver lidt et gennemgangsrum. Kan man ikke i stedet rykke siden ved døren ind som en ø, eller er rummet for smalt til det? Evt med en lille bar ende helt henne ved vinduet. Hvis det er til at forstå… Ser ikke ud til I i nuværende løsning får ret meget mere bordplads?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette pihl

  De små knopper som greb er en virkelig skidt løsning ,især med mørke låger ,hvor fedtfinger ses . Jeg har knopgreb og har VIRKELIG fortrudt det . Hver gang man åbner lågen rammer man den og sætter aftryk , så greb hvis ikke du vil rende rund med en klud ,hver gang en låge har været åben ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej mascha, prøv at tjek fromthebloch ud på Instagram – tænker i har meget ens stil.
  Hvis du scroller forholdvis langt ned på hendes profil kan du se hendes tidligere, super flotte, køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Buster and Punch laver rigtig lækre greb i et råt og eksklusivt udtryk (og i messing). De forhandles i DK af bl.a. Unique Room Design på Amager.
  https://www.busterandpunch.com/hardware/pull-bar
  https://www.uniqueroom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det ser flot ud med sort køkken men overvej det lige en ekstra gang .jeg fortryder det så meget. Alke fedt fingere osv kan ses og er næsten ikke til af få af igen . Så bare et godt råd tænk jer godt om 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Min mening kommer nok hverken til at gøre hverken til eller fra, men hvor jeg dog synes det er synd og skam at vælge et sådan køkken til et smukt gammelt hus med masser af sjæl og historie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pis

  De der gulvbradder som ikke ligger lige over for hinanden. Puha det klare min OCD ikke 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hold jer fra et sort køkken hvis ikke I vil have et sart køkken, ALT kan ses. I kan evt bruge røget eg eller valnød hvis I vil have et mørkt køkken. Hilsen møbelsnedkeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hvis det første billede er sådan i forstiller jer køkkenet tror jeg virkelig i vil komme til og mangle bordplads. Mit køkkenet har ikke super meget bordplads og jeg er så træt af det😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg syntes det er en skam der ikke kommer sprosser i glas i vitrineskabene, så det hænger sammen med jeres vinduer og ejendommen.
  Jeg havde personligt valgt sølv greb, syntes der er sådan lidt Nimb over sølv og sort.
  Ellers er de to øverste i messing pæne, No go til det sidste,ser ikea agtigt ud.
  Pladen er flot, jeg ville også vælge den første.
  Klart der skal være udskæringer, personligt havde jeg valgt dit designa køkken i sort med dekton plade til dette hus.
  Og det lyder gennemført den også skal op af væggen, så er det også let at holde rent ift. Fuger i fliser.
  Dutter til overskabene, og nej ikke læderstropper i et køkken, det er der ikke eksklusivitet nok over.
  Altså hvad med vinkøleskab, det skal der vel være og måske et moccahjørne😊
  Det havde nu også været megaflot med grøn marmor til det sorte, men hvid er tilgengæld mere tidsløs.

  PS. Mascha plejer mig bekendt ikke at være til så meget blåt, så vil næppe tro et blåt køkken flytter derind.😂
  Derimod tror jeg valget har stået mellem grå og sort, og det vil være flot uanset hvilken farve. 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej
  Hvis det øverste billede er forslaget, hvordan skal højskabene så være der for vinduet?
  Og ovn og kombiovn vil jeg foreslå længere ned, du kan ikke nå fadet med flødestuvede kartofler ud fra øverste ovn, uden at du hælder det ud over dig. Det er en for høj placering. Vask centreres foran vindue og vinkøl helt til venstre.
  Har du set Svane køkkenet 2019 nyhed? Surface laminat overflade i grøn, dyb rød eller blå, nye farver 👍. Tjek evt hjemmeside, insta og ellers er der en del tv reklame for tiden.
  Hilsen en køkkenkonsulent

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Hov,, så lige at efter køleskabet er der forskel i dybden, pga vinduet 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amelia

   Helle, så godt spottet . mascha synes du skal tjekke lydia elise millens køkken ud, du kan finde hende på youtube. hendes køkken er gråt og ligner meget den stil du går efter.

   er mest til bordplade nr 2, den virker mere tidsløs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amelia

   Helle godt spottet.

   Mascha synes du skal tjekke lydia elise millen ud på youtube, hun har virkelig et lækkert køkken i gråt og med marmor bordplade, tror det er lige den stil du går efter.

   Bordplade nr 2 er den pæneste, den virker mere tidsløs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Jeg håber I har husket at få en vandhane med kogende vand med. Der er flere mærker men tjek lige “quooker” . Det er uundværligt når man først har vænnet sig til at ha en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Et mindre tip, der ikke har så meget at gøre med det, som du specifikt skriver om. Men jeg har lige midlertidigt boet et sted, hvor vandhanen var sådan en, hvor man kunne hive “tuden” ud og dreje den hen hvor man vil, og den havde også en spulefunktion. Det skal I sørge for at få, det vil I blive glade for! Så genialt, det skal jeg klart have i fremtiden.
  Stort tillykke med alle de gode ting, der sker i dit liv for tiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he…. Tror bare jeg havde ladet kæresten vælge køkken. På det punkt er jeg ikke så sart, bare det er funktionelt. 🙃 Eiiij, gider F ikke bruge så meget tid på at vælge et køkken og greb. 🙄 Come on….. Der er da andet i livet. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion

  Uanset hvilke greb du vælger så tænk over hasper i vinduet får samme farve enten “sølv” eller “guld”, jeg ville få ” noget med nerverne ” over sølv hasper hvis alt andet er messing og det samme med vinskab der ville en sølvfarvet hylde irritere mig hvis der er glas i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla S.

  Personligt ville jeg ikke drømme om at ændre køkkenet.
  Men hvis, så ikke til et sort køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Den øverste Dekton eller Dekton Aura er begge virkelig flotte! I bliver SÅ glade for sådan en bordplade, man ikke skal være øm overfor. Grebene kan laves som I ønsker, hvis ikke I kan findem færdige. En quooker i gunmetal eller bruneret messing (med tilhørende sæbedisp.) vil være super flot i køkkenet! Gaggenau laver de flotteste hårdehvidevarer men med de ting der er gemt bag låger, kan jeg anbefale Siemens – en væsentlig prisforskel😆
  God fornøjelse med køkkenet og god jul…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mascha. Stort tillykke med det meget smukke hus:) Kan varmt anbefale et tjekke Kvanum køkkener… de laver de SMUKKESTE køkkener… gedigent håndværk og smukt udtryk… ville passe SÅ godt i jeres hus:) Glædelig jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Hej, vi har valgt keramik bordplade, jeg har lige fået nyt køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi rasmussen

  Hej, jeg syntes at det i er ved at vælge er smukt og elegant og tror det passer så fint til resten af jeres indretning og møbler m.m. smukt hus i kommer til at elske. God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalsgaardandersen

  Wow hvor bliver det flot, godt valg. Billed 3 bordplade er helt klart den flotteste, og billed 3 greb ligeså. Er det ikke muligt at lade køkkenet fortsætte på væggen med vindue/radiator? Det ser så tomt ud der, og mere bordplads/skabsplads kan man jo altid bruge🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Tønder

  Vi er igang med at sætte nyt køkken op efter en omfattende rotteskade i sommers. Vi overvejede et sort køkken, men har istedet købt et gråt Prato køkken fra Kvik – med detaljer i røgfarvet eg. Får en messing plade som stænkplade og bordplade ved kogepladen, samt messing vandhane. 👌🏼😋 grå er det nye sort!
  Vi bor på en gammel skole lidt udenfor Kolding, som er lidt i samme stil, med dannebrogsvinduer, højt to loftet, høje paneler mm. Og nu med sildebensgulv 👌🏼😍
  Her tredje gang vi laver køkken, vælger vi meget mere bord- og skabsplads – og umiddelbart synes jeg ikke I har meget af det. Mit råd er at få noget mere ☺️
  Mht bordplade skal I da vælge nr 1, som er en nyhed 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Som erfaren køkkensælger – 14 år i branchen. Vil helt klart anbefale greb, da dutter kan være svære, at åbne med fugtige hænder og integreret hvidevarer bliver og svære at åbne med dutter. Dekton er et lækkert produkt 👌🏻 Men pas nu på det rum ikke bliver for mørkt med de sorte låger. Hvorfor ikke et gråt? Med den lækre bordplade 🤩grå er så god til eg, som vil passe godt til jeres gulve. Et køkken skal være både smukt og ikke mindst praktisk 😉 rigtig glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Tambjerg-Ravn

  Synes selv disse greb på den hjemmeside er ret fede.😊
  https://superfront.com/dk/kitchens/handles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Vi fik nyt stort køkken for 3 år siden og har fortrudt det er grebs fri for med lange negle er det ikk det bedste med grebs fri🤗
  Husk og få en cooker vandhane den er uundværlig. 👏🏻👏🏻😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hvis det var mig, så havde jeg flyttet radiatoren helt hen til højre, ved døren, og så lavet underskabe hele vejen hen under det store vindue også, og stoppet lidt før døren. Så der ikke kun er noget i de to sider som der er nu.
  Jeg syntes det føles lidt tomt at se hele den bare væg for enden, og som om der er meget langt mellem de to borde. Det ville også give meget mere bordplads, hvilket det ikke ser ud til der kommer til at være meget af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi har køkken uden greb, men med el. Man trykker let på skuffen og den åbnes. Mega smart især ved skraldespanden, som kan åbnes med knæet hvis man har hænderne fulde.
  Vi har derudover også valgt ekstra stor vask, cooker som er uundværlig og en skuffe med elinstallation så iPad og computere kan lade deri 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvid marmor og de der nittede håndtag – nøj, hvor er det fedt.
  Jeg ville kombinere det med en guld vask og evt. en form for marmor skærerbrætter og salt/pebersæt i rå træ og grøn marmor, samt nogle rå loppefund.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  En ting jeg er rigtig træt af/ked af ved mit køkken er ikke at jeg har valgt greb ( det syntes jeg personligt er pænest ), men at de greb jeg har valgt, hænger vi konstant i. Hvis det ikke bukselommen der hænger i, så det min skjorte eller cardigan. Så det er bare et lille godt råd. Test om det er et greb man kan blive fanget I for her har det kostet en del tøj Her.

  Glædelig jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Næste gang jeg skal have nyt køkken, skal jeg have en lille skuffe eller et smalt skab til bradepander fra ovnen. Jeg er lidt irriteret over, at jeg ikke har noget sted at gøre af dem, hvorfor jeg skal stille de resterende på bordet, mens jeg bruger ovnen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Kan virkelig anbefale en NEFF ovn, hvor hele ovnlågen kører ind under ovnen, så man ikke kan gå ind i den eller brænde sig på den 👍🏽
  Hvis der er plads til det, så få lavet sokkelskuffer – de er virkelig gode til konservesdåser, bageplader osv. Man kan aldrig få for meget skabs/skuffe plads 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  100 % enig i at i skal flytte radiatoren og få mere bordplads ved at lave bord mv hen under vinduet. Jeg fortryder så meget at jeg ikke selv gjorde det. Mht greb DO IT og ikke de runde, for våde finger og dem er ikke gode. Trust me!
  Jeg stemmer også i mht farven at den skal være grå i stedet for stort, ellers tror jeg at rummet bliver meget mørkt.
  Men ellers mega fed stil og er vild med marmor ❤️😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Må jeg anbefale, hvis det er muligt, at få opvaskeren op i højden.
  Det lyder helt fjollet men da vi købte hus, havde de gjort, vi skiftede køkken og tænkte at det var fjollet, men Gud hvor jeg fortryder det. Det gjorde bare at det var “ nemmere” at sætte i/ tømme.
  Ellers bliver det mega lækkert jvf tegningerne og mega flot hus . Tillykke til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Vi har en kogeø hvor vi har emhætten i bordpladen. Dvs den køre op når vi skal bruge og når vi er færdige køre den ned. Det er vi så glade for. Så slipper vi for at have en emhætte hængende. Og så har vi en helt væg med skabe, hvor den nederste del er med indvendige skuffer. Den løsning er vi også super glade for. Jeg vil også sige små grebe er ikke særlige praktiske. Og som det sidste vi også er glade for er vores store køkkenvask og skufferne nedenunder som åbnes med et tryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Kan bestemt anbefale dekton bordplade – vi har haft det nu i 1 1/2 år og vil aldrig undvære igen- de kan virkelig holde til alt. Både rødvin, neglelak og tusser og alt varme og den er ikke varm efter der har stået noget varm på bordpladen. Det ser fedt ud med kobber/guld greb og farve sammensætning. Stemmer i med sokkel skuffer- det er genialt til opbevaring og giver lige ekstra plads man altid mangler eller lille skammel til børn for at de kan nå køkken bordet og hjælpe med. Rigtig flot med glas overskabene 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Når der ikke er siddepladser i køkkenet, ville jeg undersøge om der kunne laves en vinkel på køkkenet eller andet, til et par barstole til børnene/jer når I kun er jer to. Selskab i køkkenet er dejligt😊
  Glædelig jul🎄❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Alle flotte greb. Nummer 1 kan dog have nogle udfordring. Hvis dine hænder er våde, og hånden glider, så gør det SKIDE ondt på neglen. Din hånd glider nedad, og så ved man næsten godt, hvor ondt på neglene det kan gøre. Specielt hvis du har skuffer med noget vægt I.
  Taler af erfaring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  En Qooker er uundværlig i et køkken med kogende vand🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Niebuhr

  Tænker også, at I skal holde jer fra et sort køkken, hvis I ikke vil have et sart køkken. Man ser alle fingre m.m. med det samme! Synes også, at det virker meget råt og ikke helt så hyggeligt i sort. Pøj pøj med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Schmidt

  Skraldespandsskuffe i bordhøjde. Er så glad for det og push open funktion i vores skuffer. Vi har lige brækket vores 47 år gamle køkken ned med messing håndtag. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  jeg Ville tage et greb man ikke hænget fast i. Jeg hænger altid fast i greb og river lågerne op når jeg lige skal væk fra køkkenbordet. Ved ikke om dey min højde (162) eller om det bare er et generelt problem med greb der ikke er (kalder man det U formet?) ihvertfald får enderne fat i alt lige fra hulstrik til lommer og cardigans

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Med din indretningssans, er jeg sikker på det bliver et fedt med et sort køkken og håndtag/knupper passer bare til det. Jeg er helt enig i, at den pæneste bordplade er den første, som du også kan lide.
  Vi har selv renoveret og bygget til for 4 år siden , og der er bare sindsyg mange ting man skal tage stilling til, men nu er jeg os typen der elsker det 😉 Vores stil er dog mere nordisk med højglans grebsfrit design, men det er bare det vi godt kan lide.
  I skal huske at få installeret en Quooker – det bliver i glade for! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  jeg Ville tage et greb man ikke hænget fast i. Jeg hænger altid fast i greb og river lågerne op når jeg lige skal væk fra køkkenbordet. Ved ikke om dey min højde (162) eller om det bare er et generelt problem med greb der ikke er (kalder man det U formet?) ihvertfald får enderne fat i alt lige fra hulstrik til lommer og cardigans.

  Og så ville jeg få rykket radiatoren hen mod glas døren og sætte en køkkensektion foran vinduet så den bliver L formet der henne (giver mere bordplads og bedre helhed på køkkenet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  For 15 år siden, tilvalgte jeg gulvvarme og mere bordplads. Bedste men dyreste løsning. Er hverdag glad for mit valg – mere bordplads og aldrig kolde fødder i køkkenet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  I kommer til at blive SÅ glade for det! Vi har lige renoveret vores køkken, og endte ud med noget nær jeres. Sort køkken med messing greb. Det er SÅ smukt! Klart vores hus smukkeste rum. 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min far sælger bordplader og siger at der kommer fire nye varianter i dektonplader til foråret, i blank – har i sikkert fået afvide 😉
  Og ellers anbefaler han sensa granit 😉
  Held og lykke med køkkenprojektet – det er så spændene at følge med i 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Vi har det sidste messing greb i vores køkken, men selve grebet er monteret på en smal messing plade. Det er SÅ fint, og min første tanke da jeg så tegningen af det sorte køkken (som iøvrigt ser virkelig lækkert ud) at det greb vil være så flot på sorte låger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Det bedste i mit køkken, er at opvaskemaskinen er i højde, så jeg ikke skal bukke mig. Det er genialt og praktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Hvis du leder efter virkeligt lækre håndtag o.lign. stil køkken og lign, kan Buster and Punch klart anbefales – kvalitetsprodukter i lækre design. https://www.busterandpunch.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Nu skriver du I har malet, men mit bedste råd er at tænke på placering af stikkontakter. Overvej hvor der er arbejdsstationer, og hvor I tænker der skal stå noget mereder fast, der skal bruge strøm. F.eks. kaffemaskine.
  Vi har ovn med sidehængt låge – et af de bedste valg vi har taget i køkkenet.
  God fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Vi har bygget hus flere gange. De ting vi aldrig har fortrudt, er Quooker, skraldespand i bordhøjde (helt genialt), køkkenkværn, og ekstra meget bordplads.
  God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Strandbygaard

  Dekton er er genialt valg – og den øverste er smuk. Tænk nøje over emhætte / med det køkken ville jeg overveje en indbygningsemhættr, alternativt lofts emfang eller downdraft hobs(emhætte og kogeplade i et) se evt. NikolaTesla på http://www.eico.dk / god fornøjelse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Vig

  Super at følge med i sådanne projekter og dine ærlige tanker derom..,, 🙌🏻
  Selvfølgelig skal vinkøleskabet være synlig og lettilgængelig 🍾🍷🥂
  Jeg vil forslå at lave et vinklet køkken hen foranvinduet ,ved at fjerne radiator og vindueskarm, kan godt det vinduet er lavt men så har man bare nedsunken vindueskarm til krydderurter, blomster m.m det har vi! Ellers en halvø ud i rummet så vask og komfur samles!
  Altid nemmest ikke at arbejde med kogende vand fra komfur til håndvask hen over små børns hoveder !!! Og så blot lave bar area der hvor vinskabet er nu!!
  Ellers kan man lave forlænget køkkenbord i skrivebordshøje foran vinduet med to spisebordstole til – altid lækkert med siddepladser i køkkenet.
  Ellers kan man lave en lille halvø ud der hvor væggen/søjlen er ud til det andet r, hvis der kan åbnes op? Vælg brede skuffer, evt. Ekstra bordudtræk, preasure cooker, overskabe til loft, så man er fri for at tørre støv af øverst oppe.
  Lækkert design i har valgt, pas på det ikke bliver for mørkt ellers kan den rette belysning rode bod for det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Nr.1 håndtag og nr. 2 bordplade 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim jensen

  Jeg synes at i skulle prøve og se på uno form køkken. Deres Classic køkken er bare så flot. Med de har også andre modeller. Men jeg ved også at de ligger i den dyre ende. Dansk håndværk når det er best.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Helt klart det først greb, og den første bordplade 👍🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Heeelt klart det første greb og en første plade😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adeline

  Hejsa.. Er du sød give en opdate på at have sort køkken i forhold til renlighed, fedt fingre og støv. 😉 ønsker selv sort men er bange for turde 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Jeg har sort køkken med mat overflade. Det er virkelig robust mod snavs og pletter:-). Alle advarede mig mod et sort køkken. Men jeg elsker det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melle

  Kan ikke rigtig finde ud af hvor i vil stille køleskabet eller fryser efter billedet 😅 stemmer for plade nr 1 og de lange greb til skufferne de pæne maskuline og praktiske og nemme at gøre rene med børn i huset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Jeg ville personligt blive træt af for meget mønster, så ville helt klart vælge nr 2 og de store greb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Masha,

  Prøv evt at kom kontakt https://www.ilopa.dk hub er åndssvagt dygtig og skræddersyr alt efter behov og stil. Du kan se noget af det hun allerede har lavet. Hun bruger også kun danske leverandører, hvilket efter min mening er ret fedt. Så det er er kig værd

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Mascha,

  Prøv evt at kom kontakt https://www.ilopa.dk hub er åndssvagt dygtig og skræddersyr alt efter behov og stil. Du kan se noget af det hun allerede har lavet. Hun bruger også kun danske leverandører, hvilket efter min mening er ret fedt. Så det er er kig værd

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Bordplade og greb har jeg ingen holdning til men vi er også igang med at vælge nyt køkken og jeg vil til hver en tid, vælge at lade køkkenskabene gå HELT op til loftet. Så samler det sig ikke så meget snavs og alt det I ikke bruger så tit kan stå i de
  øverste skabe.
  Nogle har det med at stille alt mulig “lort” aller øverst og det ser, efter min mening ikke
  særlig kønt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Vi har valgt helt hvid bordplade hvor man kan slibe ned hvis der kommer noget og man kan heller ikke se samlinger . Og hvis der f.eks kommer et hak , det kan også fikses . Og så ingen overskabe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den første bordplade er klart den flotteste og mest naturlige at se på, har i dog overvejet grøn marmor??? Super lækker😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Klart nr. 1 👍😘

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har også valgt sort køkken. Og elsker det! Jeg er fobisk over for alt for rene linier og hvide køkkener ligner steder, hvor det slet ikke er meningen, at der laves mad. Jeg slapper af i mit sorte køkken. Og det med at der er snavs og fingre overalt. Det er ikke rigtigt. Mit køkken er fra Kvik behandlet med en anden overflade. Så snavs ikke sætter sig fast. Smart!
  Vil du have et sort køkken så gå med det 👍🏼🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det førdte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hollie Nolias værelse & vild glimmervæg