Nyt køkken. Der er SÅ mange valg!

4. Adventskalender – HairLust GAW for 2.000 kr.

Reklame for HairLust

Har I været til julefrokost? Det har jeg… 3 stk. i rap! Det var lige i enden af tre travle dage, og så skal der altså styles, behandles og indtages gode ting (udover snaps og sild), for at holde et godt look gående.

Når jeg skal gøre mig klar til sådan en omgang, så plejer jeg mig selv. Det er kroppen, ansigtet og håret der får en omgang, og der er både udenpå og indeni. Ellers bliver nr. 2 og 3 julefrokost ikke rigtig til noget.

Jeg starter med et dejligt bad, gerne badekar hvis det er muligt, hvor jeg ligger og bløder lidt op med en ansigtsmaske og en hårkur, imens jeg drikker en pokkers masse vand med kollagenpulver i, og tager mine daglige HairLust Hair Gummies.

Bagefter fugter jeg min hud med en masse forskellige produkter, for at ligge en god bund for en makeup, og giver håret noget produkt inden jeg tørrer, krøller og styler det. Det gør jeg faktisk kun den første dag, og genbruger så stylingen de andre dage. Håret er altid bedst på 2. og 3. dagen, og jeg vasker det også max 2 gange om ugen. 3 hvis det er helt galt.

Jeg ordner altid min makeup først, og så håret bagefter, da det lissom er toppen af kransekagen. En dårlig hårdag kan ødelægge ALT! Jeg er all in på sundt og skinnende hår. Det sørger jeg for at at være på forkant med, da jeg jo ofte skal alt muligt hvor der enten skal filmes eller tages billeder. Jeg går jævnligt til frisør hvor jeg får nogle gode professionelle kure som er rigtig gode, men som min frisør altid minder mig om, så er det altså ikke nok. Vi kan pleje og pynte så meget vi vil udenpå, men helt klicheagtigt, så kommer skønheden altså indefra – derfor jeg tager en flere forskellige tilskud dagligt, bla. mine HairLust Hair Gummies.

Udover tilskud og beautytreatments, så er det også meget vigtigt at drikke en masse vand før og efter sådan en aften. Eller tre! Så mildner du ikke bare tømmermændende, men sørger også for din hud forbliver hydreret midt i det der jo nærmest er en indvendig forgiftning. Ikke at jeg skal være hellig her, I kender mig jo for pokker, men der er bare ikke noget værre end at vågne som en indtørret rosin med tømmermænd dagen efter, vel.

Jeg har her op til jul fyldt mig med alle mulige lækkerier, og det værste er slet ikke indtaget endnu. I morgen skal jeg svælge i min mors julemad, og der plejer også at være en kæmpe skål med julegodter der skal tømmes mellem jul og nytår. Det bliver voldsomt for min lille krop… Som faktisk allerede er blevet lidt større her i december. Og nej, jeg er ikke gravid, det ser bare lidt sådan ud.

Jeg har haft ret travlt den sidste tid, og jeg skal da også kun lige ind i det nye år, før der er nødt til at ske drastiske ændringer. Jeg skal ha’ fundet mig en ny personlig træner, jeg skal ha’ rettet op på kosten og der skal indtages nogle gode og sunde ting. Jeg tager dagligt mine HairLust Hair Gummies som en del af min daglige skønhedsrutine. Og jeg lover jer, dem glemmer jeg aldrig, for de smager SÅ godt. Jeg har taget dem over en del måneder nu, og er rigtig glad for dem. Jeg har godt hår af natur, men med alle de stylinger og den knap så sunde livsstil jeg har kørt, så er hverken gener eller hårkure nok, hvis jeg skal svinge med en lang glansfuld og smuk manke. Man får ikke håret til at se godt ud udelukkende af frisørtider og styling, det afhænger helt grundlæggende af, at tilføre din krop de ting, der styrker hårets vækst og struktur indefra. Det gør jeg.

 


 

HairLust Giveaway for 2.000 KR. 

Nu kan du komme godt i gang med dine skønhedsrutiner for 2019, med et lækkert sæt med en 3 måneders pakke HairLust Hair Gummies & en pakke HairLust Hair Vitamins, til både ham og hende.

Hvis du gerne vil vinde pakken, skal du her på bloggen i kommentarfeltet kort fortælle mig hvad dit nytårsfortsæt er? Vinderen vælger jeg, ud fra hvad jeg synes er bedste bud, d. 30/12.

 

*Konkurrencen afholdes af HairLust

 

Image Map

Næste indlæg

Nyt køkken. Der er SÅ mange valg!