Krise: Nyt spisebord!!

Idéer til nye lamper i alle rum…

Hold op hvor har der været mange gode bud på nyt spisebord! Jeg har slet ikke fået kigget alle idéer igennem endnu, for der er godt nok meget lige nu, med det hele. Men det har meget høj prioritet, da jeg så gerne vil ha’ det på plads til optagelser i hjemmet midt december + nogle større interviews… Vil jo gerne det ser godt ud, ik. Jeg bliver mere og mere glad for det her hjem, for hver dag der går. Jeg sætter virkelig meget pris på detaljer, også mere end jeg lige var klar over, og så er det jo dejligt der er så mange snørklede ting i så gammelt et hus.

En anden stor prioritering i huset er lamper. Mange rum, mange lamper, og så på én gang. Holy moly en udskrivning! Beklager jeg ikke kan linke til dem, det er simpelthen bare mange timers søgning på Google, og print screen jeg har gjort mig i. Når jeg har fundet de rigtige, skal jeg naturligvis nok linke.

Vi er ikke fastlåst endnu på dem alle, men på nogle af dem, og så har jeg lidt idéer jeg forstiller mig kunne være flot. I må også meget gerne komme med forslag, for mangler stadig THE ONE til spisestuen. Jeg er igen slet ikke ude i noget stringent designer-halløj, men noget der passer til stuk og krummelurer.

Jeg har lige bestilt tre af disse på nettet, så de kommer i næste uge. Det er den øverste til venstre, og de to nederste, som alle er fra Lene Bjerre (reklamelink HER). Det er kun den med de klare glas-istapper jeg ved hvor skal være, og det er på kontoret. Icequeen som Troels kalder den. Jeg synes godt kontoret må adskille sig lidt fra den mere hjemlige stil i de andre rum – it’s business!

De øverste til højre har jeg set nogle gange på IG, og forestiller mig to stk. af den mørke farve ude i vinterstuen, hvor der er meget hvidt og højt til loftet. Ja vinterstue, det kalder vi den, og ovenover har vi balkonen. Sådan er det bare, hihi. Det kan også være noget helt andet der skal derud, men tænker de giver lidt varme og hygge.

De to midterste er bare møj-awsome! Her tænker jeg tv-stue, og så en motherfucker lysekrone i spisestuen.

Hvad synes I, og kom gerne med links til flotte lamper, det er så dejligt I gider. Tak.

 

Jeg har været på hoteljagt, og så disse inde på Hotel Kong Frederik… WOW!! Især den øverste er så smuk, men jeg tror det er lige over budget, men inspirationen er god.

Image Map

Næste indlæg

Krise: Nyt spisebord!!