Så blev der jul i vinterstuen...

Godt nytår! 2018 var vanvittig… Masser af billeder.

GODT NYTÅR!

Indlægget her indeholder massevis af blandet reklame gennem året. 

Jeg har lige gennemgået billederne jeg har postet her på bloggen i hele 2018. Hold nu op et år. Jeg bliver helt forpustet af at se alt det vi har nået, stedet vi har været og så utrolig glad i maven over alt det der er sket. Jeg er flyttet til Kolding for fanden! Jeg har fundet mit match og vi er rykket sammen som en familie på 5. Det hele startede d. 7. januar hvor en af mine følgere, Pernille der bos i USA med hendes mand der er jagerpilot og kollega til Troels, skrev til mig for anden gang at jeg altså skulle tjekke den her fyr ud. 8. februar stod jeg på hans trappe i Kolding og kyssede ham… D. 14. februar på Valentinesday, havde vi vores første rigtige date, på Falkenberg i Sverige og siden har vi egentlig været sammen.

Her er Pernille, som dukkede op som en overraskelse en aften jeg var i Go’ Aften Danmark. Hun må da være årets læser, hvis nogen er det. Hun har hvert fald vendt op og ned på hele mit liv, med hendes insisterende matchmaking.

Men der er også sket så maget andet i år. Hollie Nolia og jeg har været på en masse rejser og fået utrolig mange oplevelser sammen.

Jeg har nogle skønne dage med familien her mellem jul og nytår, og lige nu skal vi gøre klar til første nytårsaften i vores nye hus – og første nytår sammen i det hele taget! Så hvis du har lyst, har jeg samlet en hel masse billeder fra højdepunkter fra mit liv i år. Det bliver ikke dybere end det lige nu, jeg lader billederne tale og så serverer jeg lidt børnechampagne og hopper i nogle palietter.

Rigtig god aften til jer, og godt nytår ♥

2018 startede med en to ugers rejse til Thailand sammen med Signe og Hollie Nolia, og en hel masse sms’er til ham den labre fyr i den grønne flyverdragt, der samtidig var udsendt til Baltikum, imens jeg sad og pimpede hvidvin på et familieresort…

Turen gik hurtigt derefter til Geilo i Norge, hvor trekløveret tog på skiferie.

MGP var for hende her bestemt også et af årets højdepunkter.

Valentinesday på Falkenberg i Sverige, på vores første date ♥ Der var mange spekulationer om hvem han var, og jeg kom da også til at poste et billede hvor han var i et spejl… Det blev hurtigt slettet igen, haha.

Nå ja ja, der har da også været et par ture på den røde løber hist og her…

Så gik turen til Lapland, som var en hel fantastisk oplevelse! Vi så nordlys, julemanden og det mest vidunderlige snelandskab – meget stor oplevelse for os.

Billedet her af nordlyset tog en af de andre på turen, og jeg vil så gerne kreditere, men husker ikke hvem der tog det.

Vi nåede lige at lande i Danmark, og næste dag tog jeg med Signe til Spanien…

… Og så tog Troels og jeg til Bahamas. Og vi er kun lige nået til april. Det var den mest fantastiske rejse, virkelig.

Også lancerede jeg min Mascha Vang Solserie som sælges i alle landets Matas butikker, sammen med min selvbrunerserie.

Annemette er blevet en af mine gode veninder og mest fortrolige. Her interviewer hun mig til ‘Så Danmark’.

Så røg hele læsset til Tyrkiet, hvor vi blev på resortet og hyggede hele ugen og blev rystet sammen. Alt gik så godt og vi er så gode sammen allesammen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… Endnu en spatur til Sverige, denne gang YSB ♥

Vi smed tøjet og hoppede direkte i bølgerne på en løbetur.

Så sprang vi impulsivt i faldskærm en dag. Det var ikke med Troels’ gode vilje at hoppe ud af et fly der virker.

Jeg fik også lov at komme med ham på arbejde en dag.

Hollie Nolia er med på sidelinien her, og hun vil altså at jeg poster dette selvfie af hende og Ginger også – vi har skreget af grin af det i 5 min nu, haha.

Vi lavede også tegnefilm.

Var til bryllup.

Til Airshow og fest…

I Disneyland…

Og hygge i Danmark..

På Samsø.

Jeg nåede forbi Grøn, SMUK og Roskilde Festival i år ♥

Skolestart ♥

Bornholm…

Der har været kundemøder i Sverige og Norge i år… De betyder naturligvis meget for mig. Signe og jeg havde en god tur op til Cocopanda.

Vi besøgte Knuthenborg.

De her ♥

Lidt mere glam og velgørenhed.

Spaophold i Båstad, Sverige.

Legoland..

Én blev hele 6 år ♥

Annemette og jeg udgav en bog, Piece of Cake.

Og så er jeg ikke engangnået til, at vi har købt hus sammen i Kolding, og er blevet en bonusfamilie på 5!

2018 har været et helt vanvittigt år ♥

GODT NYTÅR!! Og tak for jer ♥

Image Map

18 kommentarer

 • Pernille

  Ja hvem i alt verden havde forventet dette komme❤️
  Velkommen i familien🚀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Godt Nytår søde Mascha 🥂🍾????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Sidder og bliver helt fascineret af du bare ser godt ud i alt! Overalls såvel som gallakjoler og ikke mindst badetøj! Du er virkelig smuk. Tusind gange tillykke med et dejligt år og er sikker på du får et skønt 2019 også🎈♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Sikke en rejse vi lige har været på. Jeg kan godt forstå hvis du/I har brug for tid til at fordøje det hele der er sket for jer i 2018.
  Godt Nytår til jer alle 5 og alt mulig lykke til jer fremover.????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla S.

  Et begivenrigsfuldt år må man sige! – Også jeg er på det nærmeste bjergtaget over, HVOR strålende du ser ud i ALLE situationer.
  Et nyt kapitel af dit liv er startet, spændende og dejligt. Kærligheden er vigtigst af alt. – Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er en rigtig power kvinde og du skal nok få et fantastisk 2019!
  Tak for dine mange gode indlæg i 2018 og al lykke din og dine kæres veje……………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dalsgaardandersen

  Fantastiske billeder, godt nytår til jer alle 🍸🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Sikke en masse ting du har nået i 2018 og hvor er du heldig at du har mulighed (tidmæssigt og økonomisk) til ar rejse så meget 😊 Du er bare super smuk og har god stil, både hvad tøj og bolig angår. Jeg glæder mig til at følge dig i 2019 ☺️❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Kæreste mascha
  Nu har jeg fulgt dig siden Programmet Medusa, og gør der stadig, for du er helt fantastisk. Ønsker dig og dine alt godt på jeres vej… glæder mig til jeres bryllup👰🏻🤵🏼💍💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Man bliver glad helt inde i maven af at læse det her opslag. Tillykke med livet og kærligheden. Der er vist ingen tvivl om at jeres skønne bonusfamilie får dig til at stråle ❤️🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du forstår at leve livet 100% Mascha det er helt fantastisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er der sket mange spændende ting i 2018!! Og velkommen til Kolding – håber du falder godt til i det smukke hus sammen med Troels og jeres skønne børn.

  Knus Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Vildt….. 👁️💘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milene

  Hold da op en flot 2018-“kavalkade” i billeder og ord.
  Et begivenhedsrigt år for Danmarkds dejligste kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  De billeder af Troels med Hollie Nolia på skuldrene er simpelthen bare fantastiske😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sikke fantastiske billeder , men ét slår nu alle de andre ! Hollie og dig i flade badesandaler med fødderne godt plantet på en bådbro og i redningsveste -elsker jeres ansigts udtryk 😂Godt og lykkebringende nytår herfra 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille ditlevsen

  Kære Mascha

  Først, rigtig godt nytår. En fornøjelse at følge dig og din familie. ❤️
  Jeg har forelsket mig i den fine skindnederdel med nitterne på, og har prøvet at søge den på nettet – uden held. Jeg ved du får mange spørgsmål om alt muligt, du har på, men håber, du kan afse tid til at skrive, hvad mærket er på nederdelen. Jeg MÅ bare eje den. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt 2018 du har haft dig!
  Man kan godt blive en lille smule jaloux 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev der jul i vinterstuen...