Nyt tvprogram: Beauty Bosserne på Kanal 4

Vi har fået nøglerne…

Så har vi fået nøglerne til vores nye hus – det er altså ret vildt! Den seneste uge har jeg haft mavepine af spænding, eller, det var nok en blanding af spænding og savn, men dagen var længe ventet. Hold nu kæft altså, vi skal flytte til Kolding, hvor vanvittigt er det. Kolding! I Jylland! Det siger ret meget om hvor vild jeg er med ham, den samlede familie og os. Crazy, stupid love!

Vi skyndte os naturligvis at åbne champagnen og fejre det, og da børnene fik fri fra skole kom de og så det for første gang. Det er kun Hollie Nolia der har set det, inden vi købte det. Det er helt underligt at komme ind i et hus der står helt tomt, det er meget anderledes end når man er ude at kigge på det. Det gør virkelig meget hvordan sælger indretter sig, og jeg prøver at huske små detaljer der lige gjorde det der ekstra, da vi først så det. Her er så meget charme, varme og levestil, det er lige os.

I dag skal vi gå i huset og arrangere hvad der skal laves. Der er pludselig meget mere end vi havde regnet med, når det hele er taget ud af kælderen. Men beslutningerne skal tages hurtigt. I morgen søndag kommer indretningsarkitekten Annette, og kl. 15 kommer maleren der skal have alle farvekoder – streeeeees!!! Jeg kører retur søndag aften, da jeg skal optage mandag kl. 9-21 og har Hollie Nolia der jo skal i skole og hentes hver dag… Og en pokkers, pokkers masse dejligt arbejde i Kbh. Godt farmor lige kan hjælpe med pasningen.

Fredag kører Hollie Nolia og jeg så over igen, da det er hendes sidste skoledag i den gamle skole. Hun starter på den nye d. 12. November og så bor vi i Troels’ hus til vi er helt klar med det nye. Jeg skal være ude af mit hus d. 1. December, men det er jo svært at gå og tage beslutninger og gøre det nye klar, hvis jeg skal sende hende i skole, og hente hende igen i det gamle hus. Den anden dag sagde hun selv at hun glædede sig til at flytte og starte i den nye skole, men at hun jo bare ikke vidste hvor hun skulle gå hen. “Jamen søde skat, mor går da med dig i skole og er sammen med dig på din første dag, i den nye skole”. Lidt betænkningstid… “Okay, du kan godt vise mig hvor skolen er, men så kan du altså bare gå hjem igen, jeg er jo vant til at gå i skole mor”. Med andre ord, så kan jeg glemme alt om at være med, det pjat gider hun ikke, hahaha!

Det blir den den skønneste weekend! Nu skal vi i gang… Altså når mimosaen er drukket.

Mit outfit (reklame): strik og skindleggings fra Mos Mosh / støvler fra Isabel Marant / jakke fra Red/Green /røjsere fra Hunter.

Image Map

Næste indlæg

Nyt tvprogram: Beauty Bosserne på Kanal 4