Test af HairLust Gummies + rabatkode

Nyt tvprogram: Beauty Bosserne på Kanal 4

Muligvis reklame

Ej ved I nu hvad, jeg har fået lov at fortælle om et af de programmer jeg optager lige nu, og som er det største af dem.

Lige nu er jeg i fuld gang med at optage et program til Kanal 4, der hedder Beauty Bosserne. Det er foreløbigt 8 programmer hvor man i større og mindre grad følger 6 forskellige personer, der enten er selvstændige eller arbejder indenfor skønhedsbranchen. Her følger man med i vores liv, arbejde og hvorledes vores veje krydser hinanden – det gør de jo ofte i denne her branche.

Jeg er løbende blevet spurgt om at deltage i den slags programmer, men det har ikke lige tiltalt mig, eller passet til det jeg ønsker at vise fra mit liv. Før nu. Jeg kan rigtig godt lide Kanal 4 og deres profil, som jeg synes matcher mig godt, og så jeg føler mig tryg i deres hænder. Det betyder alverden, når man siger ja til sådan et program her.

Vi er kun lige begyndt på optagelserne, men jeg befinder mig allerede godt i dem. Så hvis I kan lide bloggen her, så tror jeg I vil kunne lide at få et kig bagom den også… Det håber jeg. Jeg håber også det kommer til at give et indblik i hvad mit arbejde ofte består af, selvom det nok bliver kedeligt at se mig sidde foran en computer, men så må vi peppe det lidt op jo. I kommer også lidt med på hverdagen, og den forestående flytning som fylder en del i mit liv lige nu. Jeg er sikker på det bliver sjovt og hyggeligt, og jeg vil prøve at begrænse mit grin for alles skyld, haha.

Beauty Bosserne sendes i starten af det nye år.

Jeg vælger ikke at afsløre de andre deltagere, da jeg forestiller mig de gerne selv vil fortælle om det først.

Image Map

12 kommentarer

 • L

  Uh det ser jeg frem til☺️ Elsker dit smittende hyæne grin😉😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • din na'

  din na

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

   Hvis du vil spille smart, kan du så ikke i det mindste stave korrekt? Det andet forstærker kun hvor dum du synes at være😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder jeg mig til at se med, søde Mascha❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det ser jeg virkelig frem til at se, du er jo bare super sej. Jeg ville ønske jeg havde din vilje og dit gå på mod, men det eneste vi 2 desværre har tilfælles….er vores hysterisk høje grin. Ha Ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hvor er dine fine støvler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smil

  I giver altid smil på mine læber !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil glæde mig til at se programmerne 🤗💃🏼💄💁🏻‍♀️💇🏼‍♀️💅🏻💆🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hvad er det der sker med dine fødder på det billede søde Mascha?❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg ved det ikke, det må være vinklen… Jeg fokuserede bare på mine ben så lange ud, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suk! – Jeg er glad på dine vegne, Mascha – men også lidt ked af, at jeg nu får endnu mindre tid til rengøring og andre praktiske gøremål, fordi jeg skal se med. Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af HairLust Gummies + rabatkode