Test af HairLust Gummies + rabatkode

Nyt tvprogram: Beauty Bosserne på Kanal 4

Muligvis reklame

Ej ved I nu hvad, jeg har fået lov at fortælle om et af de programmer jeg optager lige nu, og som er det største af dem.

Lige nu er jeg i fuld gang med at optage et program til Kanal 4, der hedder Beauty Bosserne. Det er foreløbigt 8 programmer hvor man i større og mindre grad følger 6 forskellige personer, der enten er selvstændige eller arbejder indenfor skønhedsbranchen. Her følger man med i vores liv, arbejde og hvorledes vores veje krydser hinanden – det gør de jo ofte i denne her branche.

Jeg er løbende blevet spurgt om at deltage i den slags programmer, men det har ikke lige tiltalt mig, eller passet til det jeg ønsker at vise fra mit liv. Før nu. Jeg kan rigtig godt lide Kanal 4 og deres profil, som jeg synes matcher mig godt, og så jeg føler mig tryg i deres hænder. Det betyder alverden, når man siger ja til sådan et program her.

Vi er kun lige begyndt på optagelserne, men jeg befinder mig allerede godt i dem. Så hvis I kan lide bloggen her, så tror jeg I vil kunne lide at få et kig bagom den også… Det håber jeg. Jeg håber også det kommer til at give et indblik i hvad mit arbejde ofte består af, selvom det nok bliver kedeligt at se mig sidde foran en computer, men så må vi peppe det lidt op jo. I kommer også lidt med på hverdagen, og den forestående flytning som fylder en del i mit liv lige nu. Jeg er sikker på det bliver sjovt og hyggeligt, og jeg vil prøve at begrænse mit grin for alles skyld, haha.

Beauty Bosserne sendes i starten af det nye år.

Jeg vælger ikke at afsløre de andre deltagere, da jeg forestiller mig de gerne selv vil fortælle om det først.

Image Map

Næste indlæg

Test af HairLust Gummies + rabatkode