Optagelser til Beautybosserne

Krise: Nyt spisebord!!

Der er desideret krise i det nye hjem! Vi kan simpelthen ikke finde/blive enige om et spisebord til spisestuen, så lige nu sidder vi alle i stuen og spiser, og det er altså ikke optimalt. Derudover skal jeg i december optage tv i vores hjem, så vil jo gerne have det til at se pænt ud ASAP.

Men men… Vi kan bare ikke finde det pokkers spisebord, især fordi de fleste er 90 cm i dybden, og kravet er altså at det mindst skal være 100 cm – det ønsker vi ikke gå på kompromis med. Derudover skal det være ca. 220 cm langt, og i en stil vi begge kan acceptere. En anden lille ting er, at når man er en bette fidus som jeg, der i forvejen har svært ved at nå gulvet når jeg sidder ordenligt på stolen, så er det simpelthen så rart med en stolpe under bordet at hvile fødderne på, ellers kommer jeg til at sidde med fødderne oppe i stolen, da jeg ellers ikke sidder særlig godt i længere tid. Det bliver der grinet en del af her i huset. Troels bryder sig ikke om der er noget under bordet, da han synes det så ligner et havebord. Jamen altså…!

Jeg kan rigtig godt lide det lidt mere rustikke og grove look, allerhelst som bordet nederst til højre, det kan der mosles omkring og det er hyggeligt. Troels er mere til noget let og stringent, og hvis der er noget jeg virkelig ikke kan have, så er det et koldt og enkelt designerbord – not gonna happen!! Vi må finde en mellemting.

Hvis vi skal væk fra noget af det slidte og grove look, så kan jeg godt gå med til et marmorbord, men jeg orker bare ikke alt for fesne og tynde jernben – benene nederst til venstre er f.eks. nøjagtig det jeg ikke kan lide. Optimalt set, hvis det skal være marmor, så kan jeg bedst lide bordet i midten, til venstre, i kollagen, som vist er samme bordplade som det nedenunder bare med andre ben. Tror jeg. Dog er jeg lidt i tvivl om firmaet (HAV Copenhagen) stadig eksisterer, da der ingen aktivitet har været fra dem siden april på deres IG… Og det ville ingen virksomhed jo være, hvis de ville sælge varer. Så tror ikke vi er så heldige der, men måske marmor også bliver for koldt og hårdt? Dem fra Handvärk er også rigtig flotte og passer nogenlunde i målene, men leveringstiden ser ud til at være ret lang.

Et andet bord vi begge kan nogenlunde lide, er dette fra Housedoctor, med det er kun 90 cm i dybden, og dermed også udelukket. Synes ellers overfladen er rigtig flot, og ser ud til at være både let at rengøre og præsentabelt. Jeg gider ikke noget hvor jeg skal sidde og grave havregryn op af revnerne i et træbord, been there, done that. Det behøver heller ikke koste en formue, vi har rigeligt der skal købes hjem lige nu (!!).

JESUS CHRIST altså!! I må meget gerne komme med bud, hvis I har set noget der kunne passe ind. Tak! Jeg forestiller mig lidt en slags velourstole med armlæn til, så det skal ikke være nogle tynde lette stole der skal passe til. Mere ala dem man kan skimte på øverste billede til højre. Træbordene er fra By Løth, Nordal og Interior.dk

Image Map

Næste indlæg

Optagelser til Beautybosserne