Hollie Nolias farvelfest med klassen

Konkurrence: Tøm en Spangsbergbutik på 1 minut!

Reklame Spangsberg

Vi har gjort det VILDESTE!! Jeg har fået en challenge sammen med Annemette, hvor vi sammen skulle tømme en Spangsberg chokolade butik på 1 minut. Seriøst, kan du forestille dig noget bedre?!?

Bare hive flødeboller, marcipan, fyldte chokolader og slik ned af hylderne på tid, som du kan tage med hjem. Det er nok noget af det mest geniale jeg længe har været med til. Vi havde hver især en allieret med os, Annemette tog sin mor med, jeg havde Hollie Nolia som min trofaste makker, og hvis der er noget hun kan, så er det at rage slik og marcipan til sig! Butikken vi besøgte er nyåbnet og ligger ikke så langt fra hvor jeg bor, på Amager, og faktisk kører jeg lige forbi den hver gang jeg kører ind til byen – det er næsten lidt for fristende, for det er fabriksudsalg og det betyder der er decideret vanvittige priser og store mængder.

Find en Spangsberg fabriksudsalg nær dig her.

Stemningen var intens, og vi var gearet op på sukker og godter inden vi fik talt ned og sluppet løs i et virvar af spurt og puf for at få rages mest muligt til os – det gik nemlig ud på hvem af os der endte med MEST i hænderne!

Hvem tror du vandt? Hvis du kan gætte det, så kan det være du bliver den heldige der selv får lov at tømme en Spangsbergbutik på 1 minut! (max 1 enhed af hver variant, f.eks. 1 pakke klassiske flødeboller, 1 pakke kokos etc.)

For at deltage i konkurrencen skal du: Skrive i kommentarfeltet herinde på bloggen, hvem du tror der ragede mest til sig, og hvilken butik du vil tømme, hvis du vinder.

Annemette eller mig?

 

Hvis du er til flere søde konkurrencer, så er Spangsberg ret gode til den slags inde på deres Facebook.

Mon vi fik mere end Annemette??

Konkurrencen afholdes af Spangsberg og der findes en vinder på min Instagram.

Image Map

Næste indlæg

Hollie Nolias farvelfest med klassen