Skiferien 2019 er booket!

How it should be… Always! + crazy rabatkode!

Kommer man for meget i en butik, når de åbner champagne til en når man kommer forbi?? Hihi… Den dag vi fik nøglerne til huset var vi også forbi Laura Thomsen Luxury i Silkeborg, hvor de skålede med os på den dejlige dag. Selv fejrede jeg det med lidt nådesløs shopping i Balmain afdelingen… Et lille stykke stof fra eller til, når man lige har købt sig et nyt hus, gør vel ikke den store forskel.

Jeg kniber lige øjnene i, og så skynder du dig at trække det på kortet, ik…


Laura Thomsen holder Black Week Super Sale, med uhørte priser på de vildeste mærker… Vi snakker Pierre Balmain, Maison Valentino, Montclair, LaLa Berlin (pånær de klassiske tørklæde styles, men de andre er nu også federe synes jeg) og mange, mange flere!

Det er kun med koden MASCHA du får 35% hele ugen, fra lørdag til lørdag.

Du kan shoppe i deres webshop, i butikken, og hvis du vil shoppe Moncler og ikke lige kan komme i butikken fysisk, så kan du bare ringe til dem, da det ikke er på nettet. De har god service… Det er ikke uden grund jeg tager helt til Silkeborg for at shoppe.


Jeg købte den sorte blazer lige herunder, og så købte jeg disse jeans fra 7 For All Mankind med swarovski bagpå – de er SÅ fede og har god pasform. Jeg bor nærmest i dem. Jeg kan desværre ikke se dem bagpå, på billedet, og mine ligger i Kolding, så dem kan jeg heller ikke vise jer… Men er nødt til lige at tippe jer om dem. Måske I har set dem på min story?

I finder dem her

Hun er jo bindegal!

Den lille taske jeg allerede har taget på her, fandt jeg også i butikken. Den passer lige til min telefon og et par kort – on the go.

OH-MY-GOD!!! Blødt, blødt kalveskind… Jeg gjorde det ikke, men gad dælme godt.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Skiferien 2019 er booket!