Velkommen indenfor i stueetagen...

Hollie Nolias farvelfest med klassen

Inviteret

Fredag er Hollie Nolias sidste skoledag på nuværende skole, inden skolestart på mandag i den nye skole. Vi valgte at holde en farvelfest for klassen, med noget Hollie Nolia elsker at lave – hoppe på trampoliner!

Tirsdag var hele klassen på 24 børn og 3 lærer inviteret i “hoppeland” som hun kalder det, i Bounce i Fields, hvor de alle tog bussen til. Det var næsten unødvendigt med trampoliner, for hun hoppede hvinende rundt som en lille fjeder af bare spænding og glæde. Hold op hun har ventet på vi skulle holde denne dag!

Det hele var simpelthen så fint, og jeg skulle intet gøre. Ellers havde jeg simpelthen ikke orket det, da alt bare falder sammen oveni hinanden denne uge/måned. Så at nyde nogle timer uden at tænke på andet end bare hygge, var genialt. Der var to søde unge fyre der stod for det hele. De hoppede og legede med børnene, sørgede for de fik mad og ryddede det hele op igen. Hollie Nolia havde selv bestemt menuen, der bestod af hotdogs og islagkage, så det fik vi.

Synes lige I skal se spilopmageren…

Bamsen hun har med er klassens “lillefidusen”, som de skiftes til at have med hjemme.

Dejlig dag med klassen, og så gik turen hjemad igen, hvor det var tid til leg i SFO’en.

Image Map

7 kommentarer

 • Elisabeth

  Sikke en fin måde at sige farvel til klassen på. Det er sikkert noget alle børnene har haft det dejligt med. Fantastisk at du gør dette midt i alt det du har gang i i øjeblikket. Ønsker jer alle 5 held og lykke med jeres nye live. Stort tillykke med det skønne hus, vil glæde mig til at følge jer. Stort knus Elisabeth 💕🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Wauu hvor fint, og hvor ser det superhyggeligt ud! Det er så dejligt at følge dig, Mascha, og være med på sidelinjen i forbindelse med jeres flytning og alt det nye. Hey, jeg hev selv teltpælene op og flyttede fra Kbh. til Odense for fem år siden, fordi jeg mødte manden i mit liv, der ikke lige kunne flyttes. Du kommer til at elske dig nye liv, trust me. Jeg ønsker dig, Hollie, Troels og hans skønne unger alt det bedste💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Lille fidusen Aka Læsefidusen kan købes i Bog og Idé in case den bliver savnet <3 (vi havde også skoleskift grundet flytning i 0. Kl og der kom nissen med en Læsefidusen så den også fandtes til at hygge med i det nye hus)
  Ser ud til at være en fed afskedsfest!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fidusen

   Til venlig orientering så kan både Lillefidusen og Læsefidusen købes i div boghandlere og netbutikker @Nanna, det ser ud som om du tror at det er en og samme bamse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tak. Havde lige glemt der både var den store og lille udgave og de havde forskellige navne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvem der dog bare var barn igen… Det ser virkelig sjovt ud.
  Kan man blive for gammel til den slags? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Jeg er altså ved at få en hjerneblødning over din blog.. jeg bliver afbrudt af “userreport” hvor jeg bliver bedt om at komme tilbage til din side og der er hver gang !! Og reklamer popper hele tiden op så jeg ikke kan se det du skriver ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen indenfor i stueetagen...