Knæk cancer & skål for livet...

Knæk cancer callcenteret

Det var sådan en god aften i callcenteret til Knæk Cancer i går. Det var en beskeden indsats, op mod de mange gode gerninger og indsamlinger folk landet over har lavet, så det aller mindste jeg kunne gøre, var at sidde og tage telefonen nogle timer en lørdag aften. Der var masser af skønne opkald fra børn der havde solgt småkager, doneret deres lommepenge, kræftpatienter, ældre der gav en del af deres sparsomme pension og bare generelt gavmilde danskere… Og nåhh ja, så tog jeg selv det bedste opkald på hele aftenen, det fra min egen mor.

Tænk lige over hvor mange der ringer ind i løbet af så mange timer, og hvor mange der sidder i callcenteret i både Kbh, men også andre steder. Af alle personer min mor kunne komme igennem til, så kom hun igennem til MIG! Det var så underligt på alle måder, og normalt ville hun jo sige sit navn, men til mig siger hun jo mor, så hun blev også helt paf over at få “Knæk cancer godaften, du taler med Mascha Vang” i røret, og meget underligt for mig at der pludselig er en der siger “Jamen det er mor…” ♥

Det var for mig aftenens højdepunkt. Jeg så af gode grunde ikke selv programmet, men er sikker på det var rigtig godt. Der var hvert fald dejlig stemning backstage, med masser af gode mennesker.

Næsten 143 mio blev der samlet ind, hvor er det vildt og fantastisk! Håber det kommer til at hjælpe en masse der har brug for det. Er nogen af jer ramte eller berørte af kræft, og hvordan?

 

En følger på IG sendte mig dette billede, hvor jeg fortæller om opkaldet fra min mor, tak for det ♥

Mit outfit er fundet i Zara, men ikke fra denne sæson.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Knæk cancer & skål for livet...