GIVEAWAY på denne dragt + rabatkode til Marc Jacobs tasker!

Huset er solgt! Og I får rabat på tilstandsrapport…

Annonce Boliga

Så blev der fundet en køber til huset! Jeg kunne vitterligt ha’ solgt det den første dag det var online, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at der var en køber allerede efter 12 min.! Men det var der og der var endda flere, så jeg endte med at få mere for det, end prisen. Faktisk var der 5 stk. der gerne ville lukke aftalen, men da jeg ikke havde fået ordnet alle papirer som tilstands- og el-rapport, måtte jeg fluks ud og finde en byggesagkyndig der kunne tage sig af det, så vi kunne komme videre i processen.

Jeg har aldrig prøvet at sælge et hus før, så alt det her er jo nyt for mig. Jeg overvejede at sælge huset selv på bloggen, men var bange for at stå med alt papirarbejdet alene, eller gøre noget forkert i den forbindelse. Mægleren fortalte mig hvad og hvordan jeg skulle gøre det hele, og da det kom til tilstandsrapporten gjorde jeg det, at jeg tog den gamle rapport og fik en håndværker til at udbedre det nødvendige. Bagefter gik jeg på nettet for at finde en der kunne komme og lave en tilstandsrapport hurtigst mulig.

Jeg søgte lidt rundt på nettet og fandt hurtigt ud af at det nemt kunne tage en uge at få en byggesagkyndig ud og lave tilstandsrapporten, og så yderligere 5 dage for at få papirene… Og jeg skulle helst ha’ brugt dem i går! Jeg skrev til en af de sider hvor de vender tilbage efter 24 timer med et tilbud, men nu her flere uger efter, har jeg stadig ikke hørt fra dem, så det var da godt jeg ikke satte mig til at vente på dem men begyndte at ringe rundt i stedet.

Gennem siden Boliga.dk fandt jeg frem til Boligeftersyn.dk som havde en god pris og vigtigst af alt, så havde de tid til at komme hjem til mig allerede dagen efter (!!). Helt ærligt, jeg fik simpelthen så god service. Jeg var virkelig heldig, for jeg ringede til dem mandag middag, der stod en mand her tirsdag kl. 11:30 og 3 timer senere havde jeg mine papirer… Jeg kunne næsten ikke tro det, for havde jo efter utallige opkald til alle jeg kunne finde numre på, indfundet mig med at der kunne gå 1-2 uger før jeg havde dem i hånden. Det er jo lidt nervepirrende når man står med købere på hånden, og gerne vil ha’ afviklet salget.

Manden kom ud og gennemgik hele huset, imens jeg sad og drak kaffe og udfyldte nogle papirer til ham, som han sideløbende hjalp mig igennem for processen kunne gå lidt hurtigere – teamwork! Han gennemgik bagefter hans noteringer sammen med mig, så jeg vidste hvad der kom til at stå i den, hvordan tilstanden var, og den var jo heldigvis rigtig god. Det var en stor lettelse og tryghed i at få den ordnet, så vi kunne komme videre med salget.

Når jeg får rigtig god service, så sørger jeg oftest for at fortælle folk at de har gjort noget jeg sætter pris på, eller fortæller dem at de har overrasket eller glædet mig udover forventning. Det kan være at ringe til blomsterbutikken der har leveret en usædvanlig smuk buket, og fortælle dem at jeg sætter pris på deres håndværk som har været lige i øjet. Det kan også være som her, hvor jeg bliver positivt overrasket over servicen, og forståelsen for situationen. Jeg kontaktede derfor Boliga bagefter, for at takke dem, og sagde at jeg havde tænkt mig at fortælle om min positive oplevelse, og det endte ud i at jeg fik lov at give jer en rabat. Kan I mærke jydegenet forstærkes jo tættere på flytningen vi kommer… Uhhh det blir så godt, så godt. Det ender sgu med jeg kører med trailer også, haha.

Rabat til dig:

Når man skal sælge et hus, så skal man typisk have en:

 • Tilstandsrapport (kan koste op til 10.000 kr.)
 • Energimærke (kan koste op til 7.000 kr.)
 • El-rapport (kan koste op til 3.000 kr.)

Boliga.dk laver en pakkeløsning på tilstandsrapport der med min rabat kun koster 8.500 kr.

I får rabatten når I nævner mit navn ‘Mascha Vang’ ved bestilling hos Boliga Tilstandsrapport. Normalt koster deres pakke 8.995 kr., men mit navn udløser en rabat så I får tilstandsrapporten til 8.500 kr.

*Rabatten gælder indtil 31/12 2018

Jeg håber de nye ejere bliver lige så glade for huset, son vi har været.

Image Map

16 kommentarer

 • Nina W.

  Dejligt at det gik så hurtigt. 🙂 Synes du er sej at du flytter for kærligheden. 🙂 Det gjorde jeg selv for 15 år siden – og det kan varmt anbefales. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Stort tillykke med salget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla S.

  Hvor dejligt 😉
  Heldigt for dig, men jeg synes også at køberne er heldige, for huset er jo skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med hussalget:-)
  Jeg vil huske det med rapporterne hvis jeg skal sælge gården en dag.
  Så kan du slå en streg over hussalg og glæde dig til alt det nye i det jyske:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Mascha
  Er det så ikke nu at du skal sælge mig din fine hængevitrine i køkkenet? 🙂

  Tillykke med hus-salget! Gid jeg havde været den heldige nye ejer – det har så meget sjæl og personlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis ikke du kan købe det fine skab af Mascha, kan jeg klart anbefale at du kigger på next. De har så fine møbler til billige penge. Blandt andet dette, som minder lidt om maschas – til blot 600kr.

   ttps://www.next.co.uk/g678189s1#972756

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Tillykke med hussalget 🌺 og de bedste ønsker for dig og din nye familie i Kolding 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrina

  Vi er ved at sælge men har fået lavet energi mærke men tror du vi kan få rabat på tilstandsrapporten kun? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Kæreste Masha
  Tillykke med den store beslutning 😉 og salget af det pragtfulde hus.
  Kan godt forstå der var ræs om køb af det !
  Du har en fantastisk stil og indretning, så det blir spændende for jer at starte sammen på en frisk.
  Held og lykke med det hele frem over <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  HURRAAAAAAA 🙌🙌🙌🙌🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Kæmpe stort tillykke med salget!! Hvor er det bare super fedt!!! 👍😘😘
  Kh & kram
  Charlotte 🤗🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lønborg Knudsen

  Kære Mascha + familie 😍💑👫👵
  Tillykke med salget 👈😍👏ja de bliver ikke snydt, med det lækre hus 👍🌞
  Ønsker dig og HN alt det bedste , i Kolding med din store kærlighed og de skønne børn 😍😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sveta

  Tillykke med salget!!! Jeg så et møbel i din stue, som jeg synes er mega nice – hvem er producent eller hvor er den købt hen?
  Det er træ med masse af små skuffer og med glas skuffer for oven – jeg er så forelsket i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tillykke med salget🇩🇰💪🏼😘. Jeg er ikke spor overrasket over at det gik så hurtigt, det er også mit drømmehus😍🤩😍.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kæmpe stort tillykke med hussalget Mascha🇩🇰😊👍
  Når du/I skal flytte, så vil jeg stærkt anbefale flytienfart.dk! De kan både pakke ned og flytte jeres ting. De er vanvittigt professionelle, hurtige og meget dygtige og så er der lidt godt at kigge på imens 😜 – brugte dem selv ved min seneste flytning, og kunne aldrig forestille mig at bruge andre i fremtiden 😊🙏👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest tillykke med salget. Jeg var slet ikke et sekund i tvivl, for når man så din artikel med link til boligen, så var det bare et super hus. Køberen bliver glad for det, er jeg sikker på.
  God weekend herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY på denne dragt + rabatkode til Marc Jacobs tasker!