Lyserø fredag hos Cocopanda - spar 20-70%

Hollie Nolias 6 års fødselsdag

Vi havde en helt fantastisk og magisk dag i går, på Hollie Nolias 6 års fødselsdag. Hun vågnede kl. 6 med boblende spænding i maven, og da jeg ikke kunne bære den store gave ind i sengen, sang jeg fødselsdagssang for hende, imens vi lå der og krammede i mørket. Så stod vi op, og glæden ville ingen ende tage, da hun pakkede den nye cykel op, med tilhørende cykelhjelm, fødselsdagskjole og blanke støvler.

Hun valgte selv at morgenmenuen skulle stå på pandekager og kakao, og så hyggede vi os og gjorde klar inden klassen kom forbi 10:30.

♥ Elsker denne video fra vores morgen… ♥

Reklame/ Dagen inden havde vi jo haft travlt med at bage alle Hollie Nolias yndlingskager fra bogen Piece Of Cake, derfor var der i år ikke nogen stor og fin dekoreret kage, som vi plejer herhjemme, men den havde mormor jo luret, og købt en Pippi kage sidste weekend. Jeg ville gerne at vi sammen bagte kager og boller, og det blev også personligt og nærværende på en helt anden måde. Ikke at jeg går helt væk fre de vilde kager, men i år gjorde vi det på denne her måde. Jeg anrettede kagerne og skar bollerne over og dryssede dem med krymmel i blå og pink (lettest at hælde krymmel ud på en tallerken eller en lav skål, og så dyppe de halve boller med smør derned i). Pernille Rahbek der designer Confetti kollektionen for Panduro og Maya kom forbi og hjalp os med at pynte op og lave slikposer, inden klassen kom. Det var godt nok svært at vente så længe, men også dejligt at være med til. Pernille og jeg har, udover at være et par sladdertanter der drikker kaffe og drinks, også lavet videoer sammen – eller hun har mest. Og hun lavede sådan en sød video af vores morgen, som jeg synes I skal se. Tak for den!

Alle opskrifterne finder I naturligvis i Piece Of Cake, og hvis du er hurtig er eksemplaret signeret ved køb HER.

Hun krammede cyklen igen og igen, og var simpelthen så glad! For et par dage siden fik jeg en masse Instagram hjælp til at købe den rette cykel liiiige på falderebet. Jeg havde glemt mine kort hjemme, og da jeg tog hjem for at hente dem fik jeg så ondt i hovedet at jeg ikke orkede ud og købe cykel. Nogle søde følgere fortalte mig at jeg kunne få en leveret dag til dag fra Bikeworld, som er Danmarks største cykelbutik med 20 års erfaring, så dem kontaktede jeg. De hjalp bare med det hele, nu hvor jeg ikke vidste størrelse osv. og sendte billeder med forskellige cykelkurve på, hjelme der passede til og rådgav om størrelse og kvalitet på cykler… Tak for god service, med stresset mor i den anden ende!

Jeg fik i øvrigt en smuk boks med blomster som overraskelse af Bloom Box, da de var med speciallavede balloner med Hollie Nolias navn på. Tak, den står så smukt herhjemme og pynter.

Hollie Nolias fødselsdagskjole og støvler fandt jeg hos Molly og My, da jeg var inde for at købe Piece Of Cake t-shirten, som jo i øvrigt går til et godt formål. Min bluse er fundet i Frk. Himmelblå i Kolding.

Endelig kom klassen, og hun kunne næsten ikke rumme glæden inde i kroppen. Jeg elskede når vores blikke mødtes, eller hun lige greb ud og tog min hånd for et klem imens hun pakkede gaver op fra dem alle. At se hende sidde der i midten, og alle børnene havde lavet et fint kort og en bette gave med… Hold op hvor var det dejligt. De hyggede og legede, og hun hoppede rundt og hvinede af glæde når det lige boblede over. Og tænk sig, der var hele TO børn der sagde “Mascha du er godt nok god til at bage kage, det smager bare godt!”. Så blev jeg næsten lige 165 cm af stolthed lige der – det er der ingen (i-n-g-e-n!) der nogensinde har sagt før.

Om eftermiddagen blev hun hentet af farmand, og soå blev den tredje fødselsdag holdt hjemme hos ham, hvor hun er i weekenden. I dag er det Emilie der fylder 10 år… Sikke nogle fødselsdagsweekender vi kan få fremover i det nye hus ♥

 

Image Map

19 kommentarer

 • Julie

  Jeg EEEEEELSKER videoen, hvor er den fin!!! Tillykke med hende, det ser ud til at i havde en dejlig morgen og formiddag! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er det dog dejlig befriende at se, at der er masser af kage og slik… Og ikke speltboller og grøntsager 😃 Det der, det er børnefødselsdag som i de gode “gamle” dage, hvor man gerne måtte få sukker chok Hihi 🙈 Mascha, jeg gad godt at være barn (faktisk også voksen) hjemme hos dig når der er fødselsdag ❤️ Tak for er dejligt indlæg, og stort tillykke med HN.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hvor er du sød, tusind tak Hihi 😄🎈🎉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renée

  Stort tillykke med smukke Hollie Nolia.
  Hvor er det fedt at se en rigtig børnefødselsdag med hjemmebag og masser af sukker – det behøver ikke altid gå op i instavenlige kæmpekager! Det ses tydeligt at hun har haft en perfekt fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan laver man sådan en film ? Hvor er den god. Virkelig sød ... Det hele er bare så fint. Tillykke med din dejlige pige

  Hvordan laver man sådan en fin film. Hvor er den bare sød. Det hele er så flot. Tillykke med din dejlige pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Sikke dejlige billeder og video. Kan godt forstå din tilfredsstillelse ved selv at bage OG SÅ AT FÅ ROS👍😀🍰 wuhuu… når jeg ser billederne og ser Hollie Nolia bliver jeg så varm om hjertet. Du/I har opdraget en dejlig lille pige, der værdsætter det I gør for hende, er så betænksom en lille strik og fantastisk vakker. Glæden lyser så meget ud af det bette menneske. Det er altså godt gået. God weekend til jer og god fødselsdag til Emilie..10 år…det er stort 👍❤🍰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Er du sikker på, at cykelhjelmen har den rette størrelse? Den ser ud til at sidde alt for højt oppe på hovedet.
  Og stort tillykke med hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

   Ej seriøst tag dig sammen, mon den er rettet til endnu?? Om den så sad på numsen af Hollie er jeg helt sikker på hendes mor har helt styr på det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Det ser rigtig dejligt ud det hele. Så skønt at du laver så dejlig en dag til hende. Flot cykel. Så stort tillykke med din store pige.
  Hvor sødt af Troels lige at kigge forbi i går og hjælpe dig med at tømme din opvaskemaskine 😂også et stort tillykke med Emilie 10 år i dag. Det bliver festligt i jeres nye hus næste år med 2 dage efter hinanden. 🇩🇰🇩🇰🌸🌸🎂🎂😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Tillykke til begge børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvor er det fantastisk at den lille mus bliver fejret i stor stil. Masser af kærlighed. Jeg har en datter som har fødselsdag juleaften. Vi har altid fejret hende med maner. Næste gang fylder hun 28. Og vi bliver ved med at holde fødselsdag, den 24. Lige frem til klokken 17. Hvor julen overtager. Hun får stadigvæk morgenbord, frokost og boller og lagkage om eftermiddagen. Med gæster. Faktisk er hun den eneste ud af 4 børn, som bliver så meget fejret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hvor lyder det også rigtig hyggeligt 😊❤️🎈🇩🇰

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Flot fødselsdag – de søde balloner med HN navn påtrykt – hvor kan de købes 🎈🎈🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hjertelig tillykke med HN 🎉🎊🎉🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Jeg ville nu også heller have disse flotte kager med alle farverne til min fødselsdag
  Tillykke med hende 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ÆLSKER det kage- og slikbord <3 Det er helt perfekt. Og hvor han hun bare haft en skøn fødselsdag. Tillykke med HN og også med Emilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort forsinket tillykke med datteren. Jeg var inde forbi en kammersjuk i Roskilde i lidt over en uge, så jeg fik ikke fulgt helt så meget med på blogs som normalt, men kan se I havde en rigtig god dag. Absolut velfortjent! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hvor er du sød Henrik, tusind tak. Håber du har hygget dig i Roskilde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserø fredag hos Cocopanda - spar 20-70%