Fødselsdagsrabat: 10% rabat og gratis fragt hos Cocopanda!

Gulvene i det nye hus… What to do?

Jeg kan jo slet ikke vente med at komme i gang i det hus, og vil gerne planlægge hvad der skal ske når vi får nøglerne til det, så vi kan få booket nogle folk til det der skal gøres. Jeg har nærmest ikke kunne sove i nat, fordi jeg har tænkt på gulvene.

Jeg er ikke pjattet med disse gamle trægulve, kan jeg lige så godt erkende. Men de bliver altså ikke lige skiftet ud (som i slet ikke), og de er på både stueetagen og 1. sal. Jeg vil gerne have dem slebet, men også meget gerne fyldt ud mellem brædderne… Kan man det? Jeg kan ikke helt holde ud at der er åbne revner. Jeg har jo ikke forstand på gulve, men mit gulv derhjemme er der noget imellem, så det er en mere glat og ren overflade. Har I nogle tips og idéer til hvad man gør? Altså der er jo mange revner, er det er kæmpe projekt at putte noget imellem?

Værelset her skal i øvrigt være mit kontor. Jeg regner med at tage et værelse ad gangen, og lave før/efter billeder, når vi kommer så langt. Har allerede en idé om farven på væggene herinde.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fødselsdagsrabat: 10% rabat og gratis fragt hos Cocopanda!