Gulvene i det nye hus... What to do?

Efterårsferie med yndlingsholdet på tur…

Det er ikke meget vi har set børnene i efterårsferien, men onsdag hentede vi tøserne og overraskede dem med en tur i Legoland. Hverken Hollie Nolia eller jeg har nogensinde været der, men hun har talt om det i evigheder, så nu skulle det være. Jeg er jo helt vild med efterår og Halloween, og da jeg på min IG så en veninde være derovre med børnene, så indløste jeg min invitation fra Legoland og sagde ja tak til en dag med yndlingsholdet (dog minus Julius der havde andre planer). Hollie Nolia hvinede af glæde, og var helt oppe at køre da jeg spurgte hende hvad hun aller helt ville vi skulle lave. Da hun havde sagt Fields og jeg så foreslog andre ting i flæng, og deriblandt Legoland, grinede hun lumskt og sagde “legoland”, i den tro om at det var helt uopnåeligt… Men det var det ikk. “Okay, så lad os tage derhen, lige nu….!!”. Vi tjekkede ind på hotellet ved 19 tiden og kunne lige nå at komme ind i parken, lege på legepladsen og se fyrværkeri kl. 20, inden vi spiste aftensmad bestående af LEGO-fritter og ice cream, for børnenes vedkomne. Vi andre druknede det møre lammekød i bearnaise… Fy for pokker det var godt!

Det passede lige med vi kunne sove i ét værelse med de to piger, og det var simpelthen så hyggeligt. Emilie har været der mange gange, men det var første gang med overnatning. Hollie Nolia var meget imponeret over værelset, og jeg må indrømme det stak lidt i hjertet, på den gode måde, da de begge næste morgen komover i vores seng og hyggede og krammede, inden en sjov og dejlig dag i parken.

Hele torsdagen blev brugt på sjov og ballade, inden de begge blev afleveret hos deres forældre. HN havde været en tur hos mormor og morfar inden, hvor hun bliver forkælet og badet i kærlighed, og har nogle veninder hun leger med hver dag.

Lige nu er Troels og jeg i Sverige på spaophold, og sidder foran pejsen med en øl og et glas vin og venter på vores bord. Alt er godt. Hvad har I lavet i ferien?

 

Indlægget er ikke sponsoretet, men vi fik et par fribilletter.

Hvem har det sjovest? Én ville meget gerne sejle i en klassiker, en anden synes det var verdens kedeligste forlystelse. Gæt selv hvem…

Det var bedre, der skal åbenbart fart på…

Og væk er de…

Lad os lige vente lidt med at lede, de kommer vel tilbage når de vil ha’ popcorn, haha.

 

Image Map

Næste indlæg

Gulvene i det nye hus... What to do?