Kolding: Besøg på den nye skole og hos borgmesteren

Det bliver sådan en dejlig dag!

I dag er det Hollie Nolias fødselsdag – 6 ÅR!! Hvor er det vildt, skolestart og det hele… Hold op hvor har hun glædet sig til lige denne fødselsdag, hvor hun bliver rigtig stor.

I går gjorde vi klar med bagerierne, Annemette var forbi og vi bagte allesammen efter vores bog Piece Of cake, som netop er udgivet for at jeg kunne bruge den her op til fødselsdagen. Ikke at det er en børne- eller kagebog alene, den er for alle og der er mange andre ting i, end lige kager. Vi har signeret en ny omgang bøger som kan købes HER.

Vi hyggede hele dagen og særligt én glæder sig til besøg af 24 børn fra skolen… Mor her driver af sved, af bare frygt! Det bliver sådan en dejlig dag, og jeg tager naturligvis en masse billeder som I kan se i weekenden.

Se lige hvor heldig jeg er. Jeg har fået sådan en fin buket som overraskelse af Bloom Box, da de var her med balloner.

Modtaget som fødselsdagsgave:

Se lige trøjen! Hvor perfekt er det lige at der står Piece Of Cake på den. Der var en læser der tippede mig om den, på shoppen Molly og My… Den skulle hun da naturligvis have på. Guldrøjserne er fra Sofie Schnoor.

Vi var inviteret til åbningen af Bounce ude i Fields, og hold op det var et hit!! Det var nu godt at kunne fordrive aftenen og få kørt det spændte fødselsdagsbarn træt, så hun ikke stod spændt som en fjeder kl. 5.

Image Map

5 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke til din smukke datter med hendes store dag – 6 år:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, søde Hollie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Tillykke med hende 🇩🇰😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med skønne Hollie Nolia🎈🇩🇰 …og ikke mindst stort tillykke til dig, kære Mascha, for at have været hendes fantastiske mor i nu 6 ÅR! Hurra herfra❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hun er bare den skønneste pige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kolding: Besøg på den nye skole og hos borgmesteren