Sådan bare lige lidt om det hele...

Tænk engang… Nu hele 6 år!

På fredag d. 5. oktober bliver Hollie Nolia 6 år, men vi holdt fødselsdagen for familien i Byrsted i går, og sikke en dejlig dag! Mormor og morfar havde pyntet op i bedste Pippistil, de har jo lige haft hende med i Sverige i Pippiland som de kalder det. Det er nu vist Astrid Lindgrens verden, men I ved nok hvad jeg mener, så det passede naturligvis lige med sådan et tema.

Ventetiden var næsten ikke til at holde ud, når man vidste der ventede flag, balloner, gaver, kage og en masse der bare skulle fejre ens 6 års fødselsdag. Det var ren fyrværkeri inde i den lille glade krop, og papiret blev da også flået af pakkerne…

Mormor og morfar havde købt kage hos den lokale mesterbager Jeanette, som altid laver så flotte kager… Det var en meget tilfreds Pippi fan, der fik den på fødselsdagsbordet.

Tænk engang 6 år! Eller næsten da, på fredag kommer klassen forbi, på den rigtige fødselsdag, men dette var den helt rigtige fødselsdagsfest. Mon ikke også far fejrer det lidt, når nu vi holdt det i Jylland i år.

Det er så dejligt som de hygger sig sammen børnene…

Der er gået band i den!

 

Image Map

Næste indlæg

Sådan bare lige lidt om det hele...