Sådan bare lige lidt om det hele...

Tænk engang… Nu hele 6 år!

På fredag d. 5. oktober bliver Hollie Nolia 6 år, men vi holdt fødselsdagen for familien i Byrsted i går, og sikke en dejlig dag! Mormor og morfar havde pyntet op i bedste Pippistil, de har jo lige haft hende med i Sverige i Pippiland som de kalder det. Det er nu vist Astrid Lindgrens verden, men I ved nok hvad jeg mener, så det passede naturligvis lige med sådan et tema.

Ventetiden var næsten ikke til at holde ud, når man vidste der ventede flag, balloner, gaver, kage og en masse der bare skulle fejre ens 6 års fødselsdag. Det var ren fyrværkeri inde i den lille glade krop, og papiret blev da også flået af pakkerne…

Mormor og morfar havde købt kage hos den lokale mesterbager Jeanette, som altid laver så flotte kager… Det var en meget tilfreds Pippi fan, der fik den på fødselsdagsbordet.

Tænk engang 6 år! Eller næsten da, på fredag kommer klassen forbi, på den rigtige fødselsdag, men dette var den helt rigtige fødselsdagsfest. Mon ikke også far fejrer det lidt, når nu vi holdt det i Jylland i år.

Det er så dejligt som de hygger sig sammen børnene…

Der er gået band i den!

 

Image Map

8 kommentarer

 • Ulla S.

  Hvilken en fest! – Hollie Nolia er en heldig lille – NEJ STOR pige! TILLYKKE! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Hej Masha
  Tillykke med den store skønne pige 😉
  Hold da op en flot lagkage…du der har fået lagt sammen….arhhh men den imponerende.
  Ingen tvivl I har haft en rigtig hyggelig dag.!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla A

  Tillykke med den store pige.
  Gid man kunne have smagt den kage mumsi…🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Stort tillykke med søde Hollie
  Hun bliver da bare smukkere og smukkere
  Det pandehår er så flot til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibbe

  Stort tillykke med hende .sikke et dejligt billede hvor Troels søn spiller og kikker så kærligt på hende . Jeres nye fremtid kan kun blive god .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hejsa
  I Byrsted forstår man at feste 🤗 sikke en dejlig fødselsdag Hollie har haft og så mange glade gæster hun havde 😍 de har godt nok haft travlt mormor og morfar – men er sikker på de har elsket det 😘rigtig god uge til dig og dine 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Sikken en dejlig fest med de vigtigste mennesker.
  Det er sjovt, men det rører mig meget at se dig i dit barndomshjem. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men vi er vant til at se en anden side af dig. Du er en pige med ben i næsen som har formået at iværksætte og sælge dit navn på en imponerende måde. Vi ser dig tit i lidt af et glansbillede (det elsker vi jo!) og pludselig sidder du i dit barndomshjem og virker meget sårbar og værner om de vigtigste værdier i livet, nemlig familien! Det er så skønt at du er stolt af hvor du kommer fra og stadig kender værdien af det, selvom dit liv idag slet ikke ligner det i Byrsted.
  Stort hjerte til dig :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Det super hyggeligt ud ❤❤🐎 Siger tillykke på selve dagen 🎉🎉😘😘

  Kh Charlotte 🦄💖

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bare lige lidt om det hele...