Her er vores nye bog! Piece Of Cake kan forudbestilles nu...

Og så var det lige at vi KØBTE ET HUS!

Vi har købt hus! Vi har fundet det skønneste hus til os alle – i Kolding!

Det er egentlig ikke fordi vi har været ude på den store househunting, vi har set tre huse, og de to af dem var bare for at vi kunne sige til os selv at vi da havde kigget på flere. Valget var faldet på ét bestemt hus som vi var igang med at købe, men så var der en anden insisterende mægler der ringede en ekstra gang, imens den anden mægler trak vejret… Og så var den der sgu bare! You snoose you loose, det var tæt på det blev noget helt andet, men det gjorde det ikke, det blev det her. Uha det har været en spændende og nervepirrende process, men nu kan vi slappe helt af og glæde os.

Jeg havde egentlig nej-hatten på da vi ankom til huset, for det var bare slet ikke det jeg ville ha’. Men da vi så kom indenfor blev vi begge med det samme ramt af en følelse i maven, charme og hygge der bare var helt rigtig. En ret unik laidback, og samtidig pompøs stemning og sjæl, det andet hus ikke havde, og som vi slet ikke ville kunne bygge os til. Da vi fik øjenkontakt var der slet ingen grund til at sige noget, vi vidste at det var lige det vi ledte efter. Det er et helt unikt hus, og netop med den der Villa Villekulla finurlighed jeg ikke kan stå for. Der er to bette spir på huset (og det er ikke uden betydning), et gigantisk magnoliatræ (er dét lige et tegn eller hvad?) der kan hænge en gynge i, eventyrlig “Alice in Wonderland” adgang gennem stor hæk til ekstra have, adgang til å med mulighed for lille jolle og flere skønne hyggekroge i haven. I alt 316 kvm, og en grund med dejlig have på knap 1600. Og nå ja, en udestue til klokken 17 drinken, naturligvis.

Det var lidt impulsivt, for vi var godt i gang med at købe et andet hus. Troels havde på forhånd sagt at han var ligeglad med hvilket hus vi skulle bo i, bare vi skulle bo der sammen, så derfor var det mest mig der havde gang i mæglere, fagfolk og bank. Det afgørende var egentlig, at den ene mægler var lidt mere aktiv for at få boligen solgt end den anden, og den slags købmandskab kan jeg godt lide, så jeg sagde “vi tager det!” da han ringede før den anden mægler. Bagefter ringede jeg til Troels og sagde “jeg tror sgu lige jeg har købt et hus”, og han spurgte bare “okay, hvilken et blev det så?”. Det blev det helt rigtige ♥

Der skal ikke laves alverden i huset, men jeg kan allerede mærke at det hvert fald bliver til fornyelse af det ene badeværelse, og måske et nyt køkken. Ikke at det fejler noget, meeeeeen nu droppede jeg jo den store ombygning som vi også var tæt på at ende ud i, så noget vil jeg altså lave om på – I kan fandme tro jeg skal i de slimfit overalls!

Vi bliver så glade der, der er gåafstand til skolen, en masse søde mennesker i området som både Troels og børnene kender i forvejen, og jeg har allerede mødt nogen af dem også. Jeg føler i det hele taget at vi er meget velkomne, der er så mange gode kollegaer med koner/kærester til Troels, og jeg bliver stoppet af imødekomne folk når jeg løber en tur i området. Selv Koldings Borgmester har skrevet en sød mail efter han har læst om mine flyttetanker i pressen, at han byder os pænt velkommen og tilbyder rundvisning i byen, hvis vi vælger at flytte dertil. Og det gør vi jo så.

Vi overtager huset 1. december, og har ikke engang sat vores egne huse til salg endnu, men det kommer de. Det haster bare ikke mere end det jager. Jeg ville være sikker på huset var købt først, så vi ikke pludselig var boligløse og det helt rigtige ikke dukkede op. Dét er så det sidste vi ikke er nu! Er der nogen der vil købe et hus… Eller to, haha!??

Hollie Nolia har allerede set huset og fortalt hendes skole og venner at hun flytter, og de andre børn glæder sig også til nyt hus og nye værelser. I fredags tog vi til Kolding hvor Hollie Nolia var til prøvetime i MGP dans, så hun ved at der er mange gode og spændende ting ved flytningen. Hun kommer selvfølgelig til at savne sine venner, især nabodatteren Malou, men jeg er sikker på hun er hurtig til at finde nye venner, og farmand er altid velkommen anytime, og er heldigvis ofte i Jylland. Det hele skal nok gå rigtig fint.

Jeg vil stadig tage meget til København, det er jo her jeg har min omgangskreds, venner og mest af mit arbejde, så jeg kommer til at pendle en del. Men vigtigst af alt, så falder jeg hver aften i søvn ved siden af ham der finder mit hyænegrin charmerende, hopper nøgen på trampolin i regnvejr sammen med mig, og gerne gør sig selv til grin for det perfekte blogbillede. Det er den slags kærlighed der får mig til at flytte til Jylland, in a heartbeat ♥

Pudsigt nok var det hus vi har købt, det første som en læser foreslog os, men jeg skyndte mig at slette kommentaren, da jeg ikke ønskede adressen offenliggjort. Siden er der kommet mange andre bud, og tak for det, I er så gode altså.

Ps: I skal nok få huset at se.

 

Image Map

Næste indlæg

Her er vores nye bog! Piece Of Cake kan forudbestilles nu...