Køb mit skønne og charmerende hus!

Guldtuben 2018

Se lige hvem jeg var heldig at følges med til Guldtuben i går aftes. Og sikke en aften, der var et par stykker der havde glædet sig kan I tro. Særligt én føler sig rimelig godt tilpas i rampelyset, altså udover mig.

Hollie Nolia var ikke med da vi ikke har samme børneweekender, hvilket naturligvis er ærgeligt at vi ikke kan lave den slags sammen, især når vi flytter sammen. Hun er med hendes far i Jylland… Der er altid et eller andet bilhalløj derovre de er til. Da vi stod der synes egentlig slet ikke alligevel at hun er stor nok til det, måske næste år, men hun ville ikke ha’ haft det sjovt med det som Emilie og Julius havde, så det gjorde nu ikke noget hun ikke var med alligevel. Oveni blev vi så også evakueret midt i det hele… Fedt nok at storme ud af en bygning i 14 cm hæle…!!! Men nægter altså at stå ved siden af 13 årig og være den mindste, så jeg stagrede trolig og stædigt afsted. Et kort øjeblik blev jeg vist også båret lidt, men det var i mørke hvor ingen så det, naturligvis.

Jeg synes det var et godt arrangement, men det var som om det var dampet lidt af i forhold til sidste år, hvor det virkede større og med mere knald, krudt og glam… Og en let after-party-ting i ungdomshøjde bagefter, som var ret cool. Men vi havde en dejlig aften, og hele flokken var med på rød løber for første gang, og det gik så fint.

Mit sæt er en gave fra den sødeste Dea Kudibal, bæltet er fra Gucci og hælene fra Christian Louboutin.

Det blev taget massevis af selfies, og jeg er jo ved at være så gammel i branchen, at jeg har mærket hvordan det er gået fra gode gammeldags autografter, til selfies henover årene. Det er også meget lettere, medmindre man har en dårlig hårdag eller noget mellem tænderne, haha… Jo det har jeg prøvet. Bare så træls at opdage efter 20 billeder.

FANTASTISKE Kristine Sloth vandt Unicef prisen. Hun er ambassadør i Plan børnefonden som jeg, og er så god en stemme for piger ude i verden, og i Danmark for den sags skyld. Dejlig sej pige med en masse godt på hjertet. Stor respekt herfra.

Troels og jeg hyggede os, sang med og skålede i en enkelt øl imens børnene var underholdt. Genial lørdag.

Annonce:

Halskæden er fra A-Hjort.dk og fåes her.

Image Map

Næste indlæg

Køb mit skønne og charmerende hus!