Og så var det lige at vi KØBTE ET HUS!

Do me A Simple Favor… Kom med!

Annonce A Simple Favor

Nå for pokker, Annemette har jo været helt ude af den fordi hun ikke kunne finde mig. Jeg var jo bare lige opslugt af en hel masse, da vi sammen har er par events der skal arrangeres, og de cocktails smager jo ikke sig selv til, vel!

Og hey, vil du ikke gøre mig en tjeneste? Kom med i biffen, sip til lidt cocktails og se en virkelig god film sammen med mig…

Filmen A Simple Favor er drønharmrende spændende, det ved jeg, for jeg har som en af de første set den i en lille bio helt alene, og jeg siger jer, jeg var så draget af den overdrevent seje Blake Lively der spiller den mystiske Emily, der pludselig forsvinder efter at have bedt hendes nye veninde om A Simlpe Favor, at hente hendes søn efter skole, og SÅ starter det hele ellers bare da Emily pludselig forsvinder. Oh my gosh da man ser Blake Lively første gang i filmen, så cool altså! Forretningskvinde, lige ud ad posen, sex appeal og benhård lady med trang til en lille drink… Nå ja, hver eftermiddag, og det lokker hun gerne den mere bonerte madblogger/-youtuber Stephanie med på, og snart er hun viklet ind i et spind af løgne og mystik, man ikke på forhånd kan regne ud. Meget, meget spændende!

Der er spænding, drama, romantik og lækkerhed, og du SKAL se den, så derfor er du nødt til at komme til mit event hvor jeg afholder forpremiere på filmen A Simple Favor i Dagmar biografen d. 25. September kl. 15:30. Vi hygger i filmens ånd med et rent look, bartendere og selvfølgelig Martinis, inden spændingen starter og filmen går i gang kl. 16:30.

Vil du med?

Så gør din veninde A Simple Favor, og inviter hende med til en hyggelig og spændende eftermiddag. For at deltage i konkurrencen om 2 eksklusive billetter til forpremieren, skal du her nedenfor i kommentarfeltet skive hvem du vil have med, og hvorfor du mener du skylder vedkomne A Simple Favor…?

Jeg GLÆDER mig til at se jer!

*Vinderne får direkte besked d. 13. September.

annemette og jeg er der jo… Det plejer ikke at være kedeligt!!

Næste indlæg

Og så var det lige at vi KØBTE ET HUS!