Vi har begge fået nyt regntøj + rabatkode

Besøg hos Cocopanda + rabatkode

Okay, jeg ved godt at min bloggerverden nogle gange ser lidt (eller meget) anderledes ud end mange andre jobs, og jeg tror mange tror, at det foregår sådan her hele tiden. Det gør det ikke! Så når det endelig gør, så skal I altså også se det, for det her var et ret cool besøg vi var på. Onsdag hoppede jeg sammen med Signe på et fly til Kristianssand i Norge, for at holde et, hvad vi troede var et helt standard møde, med Cocopanda som jeg laver samarbejder med. Lige efter Blogly hjalp Signe mig med nogle kunder, og det er derfor hende der fortsat står for kontakten med nogle af dem.

Men et standard møde var nok det eneste det ikke var!

Da vi landede i Kristiansand, som i øvrigt er et virkelig hyggeligt sted, stod der tre søde piger der arbejder hos Cocopanda, og tog pænt imod os. I stedet for at tage en taxa hen til hovedkvarteret, havde de arrangeret en speedbåd der med høj fart sejlede os frem… Årrrhhh det var fedt!! Vi elsker oplevelser og overraskelser, så vi var bare helt klar på at blive blæst igennem lige fra start – og dét blev vi!


Det var ikke planlagt, men fik denne rabatkode til jer derovre, så den må jeg hellere notere som REKLAME

Jeg fik en særlig rebatkode til jer, hvor I får gratis fragt og 100 rabat ved køb over 599 kr. 

Fri fragt: MASCHA // 100 kr. i rabat: MASCHA100

*gælder til d. 2/9 kl. 23:59


Smuk arkitektur i Kristiansand…

Vi hoppede op ad båden det mest charmerende sted, og lige ned i en Porsche der kørte os ud til Cocopanda hvor vi skulle holde vores møde. Man må sige vi blev taget godt imod!

Jeg havde absolut ingen idé om hvor store Cocopanda egentlig er, men vi fik en god guidet tour rundt på lageret og fik et indblik i hvordan der hele kører – det er ret imponerende. Der arbejder 150 meget dedikerede mennesker i firmaet og de virker meget sociale og familiære. Direktøren sidder ude blandt de andre og konen har været med til at designe det imponerende hovedsæde, og det hele er ejet af én mand. Det er noget der imponerer to selvstændige som Signe og jeg.

Vi så det hele, men især lageret var vi duperede over. Selvfølgelig fordi vi lige fik en tur 13 meter op i en truck der viste os hvordan de plukker varer til de forskellige ordrer, men også hvordan de selv har opfundet systemet og bygget det op. Jeg er selv uddannet i butik, så lagerføring og indkøb har altid interesseret mig.

En tur i kulissen hvor vi havde en livekonkurrence på deres IG.

Selvfølgelig har de et blogger-badedyr…

Cocopanda har deres egen fysiske butik i Kristiansand med et stort udvalg af varer.

Og så skulle vi i Escape Room! Det har jeg aldrig prøvet før, så anede ikke hvad det var, men det var SÅ fedt. Det gad jeg godt prøve med Troels og ungerne herhjemme, det kunne være godt teamwork for os alle.

De kender jo deres blogger godt. Så var der god frokost og kold vino inden vi skulle videre til noget andet ret sejt. Gocart! Jeg elsker fart og gav den max gas… Ohhhh yes jeg ÅD dem hele vejen og er mildest talt ikke en god vinder, haha!! De fik røg gjorde de, vi havde det så sjovt.

Inden middagen gik vi på hotellet for at klæde om, og har var der masser af overraskelser til os. Tænk sig de har gjort så meget ud af et besøg fra os. Vi skreg som to tøser på 17, klappede i hænderne og hoppede i sengen, haha… Bare da vi åbnede døren stod der poser og balloner, inden vi kom ind i suiten til sengen. Jeg tror det er det bedste businessmøde jeg nogensinde har været på.

Så var der lækker tapas, champagne og chokoladefondue til aftensmad. Vi hyggede os så meget, og havde det så festligt, inden vi næste morgen tog flyet hjem. Jeg var lidt presset på tid da jeg skulle til Zulu Comedy Award, så makeupartist Louise Lisberg havde låst sig ind hjemme hos mig og gjort klar til at fikse mig, lige da jeg kom styrtende ind ad døren. Perfekt timing.

TAK Cocopanda for et skønt, skønt besøg hos jer – vi kommer tilbage anytime igen ♥

Image Map

Næste indlæg

Vi har begge fået nyt regntøj + rabatkode