Tanker og krav til det nye drømmehus

Vi har begge fået nyt regntøj + rabatkode

Annonce for Tchibo

Kender I det, når man har fået noget nyt og det skab bare tages i brug lige nu?! Sådan havde Hollie Nolia det den anden dag, da der kom nyt regntøj ind ad døren. Hvad gør man så når der står en 5 årig ude i haven i fuldt udstur og venter på regnen? Man får det til at regne, naturligvis. Curlingbarn? Næhh nej, herhjemme kan alt lade sig gøre, hvis bare man vil det tilpas meget, så må man jo bare få det til at ske.

Regn, det fik vi. Mormor skruede da bare håndbruseren på vandhanen udenfor, og så var der efterår i haven.

Regntøjet har hun selv valgt på Tchibo, der hver tirsdag har et nyt univers univers med et tema på Tchibo Tirsdag. Man skal være lidt rap i det, hvis man ser noget man gerne vil købe, for det kommer ikke på lager igen, det er det der er lidt særligt hver tirsdag. Denne uge er det regntøj til hele familien, og vi har valgt det der passer lige til os. Hollie Nolia havde brug for et komplet sæt til efteråret, et todelt smudsafvisende regnsæt med termo, matchende (meeeeget vigtigt) gummistøvler, paraply og regn-taske. Det er naturligvis både vandtæt og åndbart, og Tchibo er generelt meget bæredygtig og grøn i deres produktion.

Sættet er et KÆMPE hit som I kan se! ♥

Find denne uges regntøj til hele familien her

(Rabatkode længere nede…)

Jeg valgte selv et lidt mere afdæmpet outfit til efterårets svingende vejr. Tænk sig at det her er en regnjakke! Der er også hætte til, men den knappede jeg af da jeg havde brug for at have en pæn jakke på til et aftenarrangement, i Norge den anden dag. Jeg havde set at den stod på byger oppe nordpå hjemmefra, og fået at vide det var en god idé med regntøj, men når man er på forretningstur og skal til middag, vil man jo gerne se pæn ud. Og ved I hvad, det stod ned i stænger da vi skulle hjem fra restauranten, men det prallede bare af på min fine lyse regntrenchcoat, der er vandtæt, vindtæt og åndbar.

Find min regntrenchcoat her.

Den koster bare 329 kr., men bruger du min rabatkode, kommer den ned i 279 kr. Men husk at der kun er begrænset oplag, og det kommer ikke på lager igen – på tirsdag er der igen et nyt tema.

Du får 15% på hele Tchibo med min rabatkode: mascha15

*Gælder dog ikke kaffe eller sammen med andre rabatter eller udsalg.

Ret fin lille regn-støvlet, hvis ikke man gider sjokke rundt i store støvler, det kommer jo lige an på hvad man skal.

Image Map

Næste indlæg

Tanker og krav til det nye drømmehus