Renovering, nybyg eller indflytningsklar? Valget er taget...

Update på nu 12 ugers collagenindtag, med før/efter billeder

Annonce & test i samarbejde med Oslo Skin Lab

Så er der update på mit collagen-eventyr, som jeg nu har været i gang med i 12 uger. Sidst jeg fortalte jer om det, havde jeg taget det i 8 uger med ret synlige resultater, så jeg fortsætter naturligvis, og jeg synes altså også der er forandringer denne gang. Jeg ender jo helt med at blive teenager hvis jeg fortsætter. Mon der er dobbelt virkning ved dobbelt dosis?? Det bør jeg lige undersøge.

THE SOLUTION og er et anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab, som bidrager til at reducere rynker og linjer i huden samt appelsinhud, og jeg kan uden at blinke sige at jeg er umådelig begejstret for det! Hvorfor? Fordi det virker, se lige forskellen fra 8 uger til 12 uge…

Billedet er af huden på min kind, jeg har prøvet så godt jeg kunne at zoome ind så I kan se hvor tydelig forandringen er.

 

Hvorfor tager jeg det? Fordi jeg ved at indtage collagen øger min huds elastsitet, så den er mere modstandsdygtig overfor rynker og linier, og så har det også effektivt virkning på appelsinhud. Jeg har været meget i solen i år, og på en del rejser der med både kulde og varme har været lidt hård ved min hud, så nu får den ekstra pleje op til efteråret.

Produktet er et lille brev med 2,5 g collagenpulver der er helt smagsneutralt, og kan indtages ved at blande det i vand, juice, drysse det ovenpå morgenmaden eller hvad der lige passer ind i ens rutine. Det er nemt at have med på farten, og jeg smider altid nogle stykker i tasken eller min makeuppung, så jeg ikke glemmer at tage det. Det fylder jo ingenting og ret nemt at blande i noget, når der ingen smag er. Jeg har sågar puttet det i et glas treo en dag.

Jeg tager selv THE SOLUTION anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab, fordi… Og det er jo ikke til at se hvis man ikke lige ved det (vel!)… At jeg er i slutningen af 30’erne. Og så begynder der altså bare at ske ting med ens hud, og krop for den sags skyld, som man indtil nu kun troede skete for alle andre. Åhhh man bliver så klogere! Så piger, der er yngre end mig… Se efter at komme i gang, og forebyg NU. Og jer der er i samme kategori som mig, ATTACK! Jeg giver ikke op så let, eller lader mig visne hen, men gør noget ved det fordi jeg godt kan lide det udseende jeg har nu, og det føles nogle gange lidt underligt at jeg ældes hurtigere fysisk end mentalt. Ikke at jeg er i panik, jeg er skam godt tilfreds og har nok aldrig rigtig haft det bedre, så her vil jeg da gerne blive lidt længere. I 30 års alderen begynder collagen niveauet i huden at falde med 1-2% om året, så det er bare at begynde at regne lidt på det, hvis man tør.

Du kan jo starte med at prøve det nogle uger og se om du har samme resultater som mig, ellers kan du bare stoppe igen. Bliver du glad for det og vælger et abonnement (uden binding), får du det direkte i postkassen med gratis fragt.

Du får 60% rabat på den første pakke, og derefter 30% med min kode: MASCHA60

Find det her

Hjemme hos mig står de lige ved siden af morgenmaden. Ja, det kan sagtens komme ovenpå en omgang havregryn med kakaopulver uden problemer.

 

Image Map

Næste indlæg

Renovering, nybyg eller indflytningsklar? Valget er taget...