Mandag, ynk og NU rammer hverdagen!! Tror jeg...

Tanker og krav til det nye drømmehus

Det har altså noget at skulle leve op til, vil jeg starte med, for hold nu op hvor jeg knuselsker min hyggehytte… Men der er nogen jeg elsker mere, og sådan er det jo, det er trods alt kun et hus og det vigtige er hvad rammerne for et hjem indeholder. Vi er så klar til at blive en del af en familie, og det bliver ikke i nogen af de huse vi har nu. Hvorfor?

Mit hus:

Det bliver ikke i mit, fordi det er for besværligt at bo i den ende af landet lige nu – bemærk “lige nu”. Jylland bliver vores endestation, det bliver en dejlig periode på ubestemt tid, indtil det er muligt at vende til Sjælland igen. Troels kommer jo fra Lyngby, så det ville ikke være unaturligt for ham at søge den vej alligevel. Det bliver heller ikke i hans hus, da jeg ikke kan forestille mig at skulle flytte ind i en tidligere families hjem, når nu er vant til selv at bestemme mit udgangspunkt, og i øvrigt gerne selv vil købe og investere i et hus, når jeg skiller mig af med det jeg i forvejen har. Der er mange der spørger hvorfor vi ikke bare flytter ind i hans hus, for det er virkelig et dejligt hus, men det har aldrig været på tale som en mulighed. Vi vil bare gerne starte et nyt sted sammen. Dels også fordi jeg skal arbejde meget hjemmefra, og det passer bare ikke lige med pladsen og indretningen.

Troels’ hus i Kolding:

Men hvad skal det nye hus så være for et?

Det skal for det første være hyggeligt. Det skal være charmerende, og gerne med en gammel sjæl og en masse detaljer og spændende rum. Lidt Villa Villekulla med hjertevarme og lidt levemandsstil, hvis der er noget der hedder det. Jeg kan godt lide hyggekroge, storhed og stuk, intet mindre naturligvis. Jeg kan også godt lide masser af plads, og jeg kan nærmest ikke få nok af den. Troels synes et par hundrede kvm er rigeligt… Jeg vil da gerne ha’ en 500 stykker at boltre mig på, så jeg tænker vi finder en middelvej. Der skal trods alt være plads til 2 voksne, 3 børn (på deltid), 1 kat og 1 arbejdsplads. Det skal være forholdsvist rummeligt og gerne med en spændende have og ikke for tætte naboer.

Jeg er en sucker for hvide patriciervillaer med sortglaseret tegl og spændende arkitektur, men er også åben for andre muligheder. Jeg bor jo lissom i et sødt sort træhus med rødt tag lige nu, så jeg er også en værre hyggetrunte. Hvis Troels’ hus havde stået i Dragør, eller Søvang hedder det egentlig, da jeg købte hus, så havde jeg købt det uden at blinke.

Optimalt skal huset rumme to gode badeværelser, et værelse til hvert barn (naturligvis), et gæsteværelse, et kontor og most importent of all, et walk-in. Og så selvfølgelig køkken og stue, og måske en spisestue eller et andet spændende rum. Det kunne være et hyggeligt loftrun, udestue eller et herreværelse. Noget der lige gir det der ekstra.

Når vi har kigget på huse kan jeg mærke, at det på køkken- og badfronten ikke må være for stilrent, det er ikke lige mig. Eller os. Det er ikke længe siden jeg selv fik nyt køkken i mit eget hus og det blev jeg så glad for, men tænker at det er sjovere at prøve en ny stil denne gang. Jeg har et tydeligt billede i hovedet, dog med variationer, som jeg har en drøm om. Jeg er ret hooked på marmorbordplade i køkkenet denne gang, og grålige/grønlige låger, ala disse…

Jeg elsker i øvrigt høje paneler, det er så pænt!

Badeværelse er jeg ikke helt så låst med, men det skal bare ikke være for koldt, råt, gråt og stilrent. Altså jeg forventer ikke noget så storslået som dette, ej heller i størrelsen, men jeg kan godt lide form og farve på lågerne og bordpladen. Og så tænker jeg at et badekar er velkomment.

Jeg får allerede daglige henvendelser omkring mit hus, fra mulige interesserede købere. Det stikker dybt i hjertet hver gang, for jeg nænner det jo næsten ikke. Det bliver heller ikke sat til salg før et nyt hus er købt, for vil nødig ende i en dum mellemperiode. Er der nogen af jer der vil dele erfaringer om valg af egendomsmægler, eller måske har I solgt jeres hus selv, udenom egendomsmægler? Jeg tænker hvad jeg skal være opmærksom på og gode råd, ikke nødvendigvis en specifik mægler, mere generelt.

Tak ♥

Image Map

Næste indlæg

Mandag, ynk og NU rammer hverdagen!! Tror jeg...