Inspiration: Billeder fra sommerhuset på Bornholm

Sommerferien sluttede med Smukfest

Tilbage til hverdagen, her mandag efter industriferien, hvor al energi er vredet ud af mig efter en helt fantastisk sommer, der afsluttede med skønneste Smukfest i Skanderborg. Og ja, jeg sov i telt!

Sidste år var min første gang på Skanderborg, hvor jeg tjekkede ind sammen med Signe onsdag og blev helt til søndag. Jeg meddelte Nicolas at han var så heldig, at han nu fremover vidste at uge 32 fast ville være hans ferieuge med Hollie Nolia, så organiseret er jeg lige pludselig blevet, vupti. I år var planen at bo i lejren med Signe og de andre, og så sove hos Troels i hans drengelejr nogle nætter. Det blev så til hver aften, og allerede første nat/morgen/formiddag var der action i teltet, som man egentlig ikke kan kalde lydtæt på nogen som helst måde (!!). Altså vi snakker ikke hanky panky, men mere den slags hvor Troels var så sød at holde håret, igen. Han er så tålmodig den mand, han bar mig også når de små korte ben ikke kunne mere, og så var det belønningen. Ohhh well, men man kunne måske ha’ forudset derouten da vi tidligt på aftenen angreb skibaren i løb nedad en bakke, og jeg endte med at vride rundt og i et rullefald tage en anden med i skraldet. Så er det heldigt at man først opdager en blå og hævet ankel næste morgen, når shotsene har aftaget i bedøvelse. Så er man lissom også i gang på sådan en festival.

Nu er det jo ikke udelukkende druk (for i år havde jeg en voksen med) på sådan en festival, men også hygge i skoven om dagen, virkelig god mad, musik og dejligt samvær med folk der krydser ens vej. Jeg er stadig helt ærgerlig over jeg ikke har gjort dette hvert år, men sådan bliver det helt sikkert fremover. Jeg var også på Roskilde festival de fleste dage i år, men må sige at der er stor forskel på de to festivaller. Næste år tager jeg kun en enkelt dag eller to på Roskilde, for jeg vil da ikke gå glip af noget, med den kan altså ikke måle sig med Smukfest, hverken på hygge eller musik. Det med telt, bad og toilet er jeg ikke såååå god til, men jeg gjorde det. Det er faktisk løgn, jeg fik ikke ét eneste rigtigt bad. Vi kom onsdag hvor jeg badede hjemmefra, og tog hjem lørdag hvor jeg gik direkte i bad. Så ja, den stod på truckervask de andre dage, det var bare nemmest… Og vist ingen der lagde mærke til.

Vores lejr bestod hovedsageligt af Signes venner, som forstår at feste og hygge. Hold nu kæft vi har haft det sjovt altså. Signe arrangerede roséfest med tapas en dag, og ellers var der en ret velassorteret bar + bartender der holdt os kørende. Og jo jo, der kom da også regn, og var jeg forberedt på det? Nej, det da ved Gud jeg ikke var, men så blev jeg våd og tørrede heldigvis igen.

Det var jo pudsigt nok også årsdagen for beskeden fra Pernille, der tippede mig om Troels, og her et år senere stod vi der så sammen, altså ham og jeg. Det havde ikke passet ind i nogen af vores liv dengang, men passede faktisk med at det også nøjagtigt var et halvt år siden, jeg første gang stod på trappen i Kolding og kyssede manden. Utroligt hvad der kan ske på et år, hva. Eller et halvt. Jeg var for nylig i Go’ Aften Danmark hvor de overraskede mig med Pernille, der til daglig bor i USA med en af Troels kollegaer. Jeg skriver en del med hende og blev virkelig overrasket over at se hende for første gang, det var så godt arrangeret.

Vi endte med at tage hjem lørdag eftermiddag, da jeg pludselig fik en ustyrlig trang til slik og sofahygge, og til at se Dirty Dancing. Så det gjorde vi, og jeg talte os igennem hele filmen med kommentarer, replikker og hvin… Det var vi bare så glade for. Og så havde vi også hele søndagen til at ligge på sofaen med dyner, Netflix og pizza, som var vi teenagere uden børn og ansvar. Fantastisk! Vi ser Homeland som for mig er anden gang, men den er bare så god. Jeg kan jo ikke huske den alligevel, og er også typen der sagtens kan leje den samme film flere gange uden erindring om jeg har set den før.

 

Image Map

Næste indlæg

Inspiration: Billeder fra sommerhuset på Bornholm