Fødselsdag, den sidste i 30'erne...

Samsøaktiviteter, utrolig korte ben, ny bil & kir

Annonce i samarbejde med Færgen.dk & Visit Samsø

Vi skulle jo nødig kede os! Jeg elsker at være aktiv på sjove måder, og når områderne og vandet er så lækkert som på Samsø, så er det da fjollet ikke lige at komme ud og mærke efter.

Vi havde en aftale med Bent og Vivi, der har Samsø friluftsliv. Et herligt par som vi var en tur på vandet sammen med i kajak. De havde gjort alt klar til vi kom, men var nok alligevel ikke helt forberedt på, hvor korte ben jeg egentlig har, haha. Fodstøtterne i kajakken kunne justeres, og det blev de igen og igen, til vi måtte give op og finde mig en anden. De lovede mig det ikke var en børne-kajak, men en ægte racer. Det vælger jeg at tro på.

Vi har naturligvis Mascha Vang solcreme med overalt.

Vi hyggede os vældigt, fik nogle gode fifs til kajakken og lidt historier om området, og en masse gode grin. Vi møder ret mange mennesker når vi kommer omkring, og jeg synes det er så spændende at få en lille bitte bid af andres liv, som er forskellige fra mit eget. Jeg bliver helt glad når jeg hører hvordan de hygger og samarbejder, de forskellige erhvervsdrivende på øen, det virker til at være i særklasse.

Under turen fik vi et sindsygt flyby af nogle af Troels kollegaer, shiiiiit det var vildt!!

Igen, jeg ved ikke hvorfor vi har redningsveste på i så lavt vand, fire voksne mennesker. Men vi havde sikkert fået hug hvis ikke vi havde. Der kan jo ske ALT muligt!

Vi kom tilfældigt forbi en vinmark hvor der var vinsmagning, hvor heldig må man lige være? Først kørte vi forbi, fordi det simpelthen så for idyllisk ud til at være sandt, men bare tanken om vinsmagning og I kan tro vi fik kastet vognen rundt! Der var både hvid, rød og kir som er en blanding af hvidvin og solbær. Smager helt genialt med en isterning i, lige til en solrig eftermiddag i haven. Jeg kan godt lide lige at købe lidt lokale ting med hjem.

Og hey… Se da lige mors nye racer her. Hollie Nolia er pjattet med det er en Hollie bil (altså en Honda).

Jeg forestiller mig at det er sådan Troels kender mig bedst.

Frokosten indtog vi på Restaurant SAK i Ballen, som vi havde hørt meget godt om. Og ja, maden er virkelig god og deres kartoffelmad en et absolut must. Men jeg er simpelthen nødt til at komplimentere servicen på stedet. Mage til engagement… Det er så dejligt at opleve folk i servicefaget tage det så seriøst. Man kan altid mærke om det bare er et arbejde for nogen, og ikke at der er noget galt i det, men når man så støder ind i en der oser af passion for branchen og virkelig mener det, så er det så tydeligt at mærke. Tak!

God mad til fornuftige priser.

Hungry much?

Har I nogensinde set vildere kartoffelmad?!? Nej, vel…

Hov, hov… Vi skal vist ha’ sat nogle regler. Mener heller ikke man må tage billeder af dronningen når hun spiser! Freckle-face er altid sulten.

Ballen er en skøn lille by, enormt charmerende og miniput-agtig. Fra SAK er der udsigt til havnen, så man kan følge med i det hele.

Vi ankom fredag over middag, og tog afsted igen søndag over middag. Hold op vi nåede meget på de par døgn, føles som meget længere tid – og vi kunne ha’ brugt meget længere tid der. Jeg så lige en reklame på hjemvejen på færgen, hvor der stod det kun koster 260 kr. for en endagsbillet tur/retur fra Kalundborg med Samsø Færgen. Det kan man altså få en skøn dag ud af, hvis man vil på en hyggelig eller romantisk tur. Det tager kun en god time hver vej, så man kan sagtens tage afsted tidlig morgen og komme hjem sen aften. Den bedste dag for os var klart lørdag, fordi vi havde et spækket og lækkert program hele dagen. Vi så og opleve en masse, samtidig med vi fik kørt rundt på øen og spiste forskellige steder. Maden var virkelig god de steder vi var.

 

 

Image Map
   

10 kommentarer

 • Ulla

  Det ser rigtig rigtig dejligt ud. Danmark er virkelig skøn i sommersol, og man opdaget nye skønne steder at spise, og og dejlige naturoplevelser.🇩🇰🇩🇰🏖️👌🍒👍👍😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest tillykke med den nye bil. Synes nu det er ganske livsbekræftende, at der blev taget billede af dronningen, da kartoffelmaden skulle indtages. Det giver autenticitet til bloggen, og det er altid så dejligt at se de vinkler du/I vælger. Det er langt bedre end de kunstige opsætninger, nogle firmaer gør brug af – og hvis jeg en dag tager færgen over (bor jo i Kalundborg), så vil jeg da huske at gæste den restaurant.

  Rigtig god weekend til jer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Tusind tak, og rigtig god weekend til dig Henrik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ts

  Hej Mascha.
  Tak for en rigtig god blok som jeg følger hver dag. Ja Samsø er rigtig dejlig. Jeg har familie der bor der fast, så kommer der jævnligt et par gange om året. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det forstår jeg dælme godt, der er så dejligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Mascha, jeg må bare lige sige, at jeg er heeelt vild med Troels! Ikke på “jeg vil ha ham måden”, for jeg er selv RIGTIGT godt gift på 10. År.
  Men han virker bare så fin og perfekt til dig. I ser SÅ glade ud!
  Glad på en måde, som jeg ikke har set dig før, trods de andre mænd, der har gæstet bloggen/ dit liv.
  Jeg har fuldt med siden “vi” begge fødte vores første for en 6 år siden. Siden har jeg fået en lille Masja selv, som nu er 2 år 😉

  Men altså, det jeg vil sige, er, tillykke med kærligheden og lykken ❤️ Det ser HELT rigtigt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Tusind tak, det føles også HELT rigtigt <3 Og hvor fint du har en lille Masja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er HELT enig med Monica. Den måde du ser på Troels er helt anderledes. Det er et godt match❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Jo da, tjek Onkel A i Vejle 🤤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Mega lækker bil 😍😍😍🏎💨 ( har en magen til bare i koksgrå) Jeg er maks glad for mig og er vel mit 3. barn 😂 Nå men tillykke med den – den bliver du glad for 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag, den sidste i 30'erne...